- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.741
Gerçekten miiii
Polislikten istifa mı edecek yani?
Aynen balım. İstanbulda 12-13 yıla kadar kalabiliyor olmak tek avantaj. Yoksa diğer illerde olsak doğuya giderdik 4-5 yıla
Puk gibi pukAy nasıl bari aranız cnm
Kızlaar ya nasıl pro üye olunuyor
aynen hatta bazi yerlerde o kadar bile bekletmiyolar.
ama istanbul için ipka verenleri göndermeyin denmis. elemana çok ihtiyaç var. gitmek istemediği sürece göndermiyolar mümkün mertebe
Puk gibi puk
Ya aslında şuan iyi hakkını yemeyeyim de zamanında yapmadıklarını bırakmadılar bana. Kaçan gelin kadar değerim olmadı. Ayırmak için ellerinden geleni yaptılar. Neler neler neler neler..
Tek gerekçeleri eşimle aynı etnik kökenden değilim diye. Adet bilmez dediler. Bilmem de yapmam da dedim zatenNeler yaşadık..
Hatta eşimin arkadaşı doğu istiyordu tercşh yaptı çıkmamış ihtiyaçtan dolayı.isteyeni bile salmıyorlar. Birsürü polis 12-13 yıllık halen ipka veriyorlar. Bakıp bakıp amin çekiyorum
Demişlerdi şamdan kocayı gördü gitti alev alevdir şimdi diye doğruymuşneyi anlatayim beybi
sinsice sokulmadim onu soruyosanadamin sokulasi varmis birazcik alev sacmis olabilirim üzerine
para var mi para para
bastir parayi al kırmızıyi
Demişlerdi şamdan kocayı gördü gitti alev alevdir şimdi diye doğruymuş
Seni seniii, güya intikam alacaktın
Ahahhayaa bütün paramı pubg zıkkımına yatırıyorum. kaç gayme proluk? Ne işe yarar bu velet
bı örnek de biziz beybi
bi sene durur doguya gideriz diye ben İstanbul yaptım tercihimi
bu dördüncü senemiz olacak
göndermiyolar pisler
Ver parayı al karayı
Ay napcan balım yaa dur mis gibi. Doğuya ne kadar geç giderseniz kar. Yoksa emekli olmadan 2. Doğu çıkar.
Yerimde kimse olsa görüşmezdi kuzum. Eşim de görüşmeyelim dedi. Yok dedim boşver. Allaha havale ettim..Yaa. Valla iyi yine kapını açıyorsun kuzum. Aman kaynana değilmi hepsi aynı başta bi illa olay çıkarcaklar. Eşin nereli ki?
ama benim esim zaten 8 senelik memu
kira 1750 be kuzu
bide bura aşırı yoğun kocami goremiyom ki doğru düzgün
benim isim de asiri yoğun sürekli mesai falan koyuyolardi bana da
artık nasip zaten çocuğu doğurdum büyüttüm gidene kadarartık cok bı önemi kalmadi dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?