Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen balım. İstanbulda 12-13 yıla kadar kalabiliyor olmak tek avantaj. Yoksa diğer illerde olsak doğuya giderdik 4-5 yıla

aynen hatta bazi yerlerde o kadar bile bekletmiyolar.

ama istanbul için ipka verenleri göndermeyin denmis. elemana çok ihtiyaç var. gitmek istemediği sürece göndermiyolar mümkün mertebe

Ay nasıl bari aranız cnm
Puk gibi puk
Ya aslında şuan iyi hakkını yemeyeyim de zamanında yapmadıklarını bırakmadılar bana. Kaçan gelin kadar değerim olmadı. Ayırmak için ellerinden geleni yaptılar. Neler neler neler neler..
Tek gerekçeleri eşimle aynı etnik kökenden değilim diye. Adet bilmez dediler. Bilmem de yapmam da dedim zaten Neler yaşadık..

aynen hatta bazi yerlerde o kadar bile bekletmiyolar.

ama istanbul için ipka verenleri göndermeyin denmis. elemana çok ihtiyaç var. gitmek istemediği sürece göndermiyolar mümkün mertebe

Hatta eşimin arkadaşı doğu istiyordu tercşh yaptı çıkmamış ihtiyaçtan dolayı. isteyeni bile salmıyorlar. Birsürü polis 12-13 yıllık halen ipka veriyorlar. Bakıp bakıp amin çekiyorum

Yaa. Valla iyi yine kapını açıyorsun kuzum. Aman kaynana değilmi hepsi aynı başta bi illa olay çıkarcaklar. Eşin nereli ki?

Hatta eşimin arkadaşı doğu istiyordu tercşh yaptı çıkmamış ihtiyaçtan dolayı. isteyeni bile salmıyorlar. Birsürü polis 12-13 yıllık halen ipka veriyorlar. Bakıp bakıp amin çekiyorum

bı örnek de biziz beybi
bi sene durur doguya gideriz diye ben İstanbul yaptım tercihimi

bu dördüncü senemiz olacak
göndermiyolar pisler

neyi anlatayim beybi

sinsice sokulmadim onu soruyosan adamin sokulasi varmis birazcik alev sacmis olabilirim üzerine
Demişlerdi şamdan kocayı gördü gitti alev alevdir şimdi diye doğruymuş
Seni seniii, güya intikam alacaktın

Demişlerdi şamdan kocayı gördü gitti alev alevdir şimdi diye doğruymuş
Seni seniii, güya intikam alacaktın

ben sana anlattim ama cici. kaynanamin yaptığını bu onun intikamiydi

kocamla da bütün hayatimiz ortak intikam alsam olmayacak diye bahane edip hemen kocaci kimligimle sahalara döndüm

bı örnek de biziz beybi
bi sene durur doguya gideriz diye ben İstanbul yaptım tercihimi

bu dördüncü senemiz olacak
göndermiyolar pisler

Ay napcan balım yaa dur mis gibi. Doğuya ne kadar geç giderseniz kar. Yoksa emekli olmadan 2. Doğu çıkar.

Ay napcan balım yaa dur mis gibi. Doğuya ne kadar geç giderseniz kar. Yoksa emekli olmadan 2. Doğu çıkar.

ama benim esim zaten 8 senelik memu

kira 1750 be kuzu
bide bura aşırı yoğun kocami goremiyom ki doğru düzgün
benim isim de asiri yoğun sürekli mesai falan koyuyolardi bana da

artık nasip zaten çocuğu doğurdum büyüttüm gidene kadar artık cok bı önemi kalmadi dediğin gibi

Yaa. Valla iyi yine kapını açıyorsun kuzum. Aman kaynana değilmi hepsi aynı başta bi illa olay çıkarcaklar. Eşin nereli ki?
Yerimde kimse olsa görüşmezdi kuzum. Eşim de görüşmeyelim dedi. Yok dedim boşver. Allaha havale ettim..

Hadi yaa bende 4 yıl yazınca öyle sandım Ama babamda daha küçük bir şehirde polis. Oda aynı sıkıntıyı çekiyor. Yani heryerde maç görevi zırt pırt bitmiyor ya.
Ayy baya varmışş. Ben 650₺ veriyorum yeni 700 olcak.
Sen ne iş yapıyorsun cnm?
Oh maşaAllah büyüttün demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…