- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.761
50 kayme1 kere mi veriyon? Kaç gaymene işe yarar bu
Yerimde kimse olsa görüşmezdi kuzum. Eşim de görüşmeyelim dedi. Yok dedim boşver. Allaha havale ettim..
PuahahhaahhahaSuriyeliler şehri dostum yanlış öğretmişler
50 kayme
Çok bir işe yaramıyor yav öğrencilere burs gidiyormuş diye oldum.
Kırmızı oluyorsun işte. Bide mesaj silip düzenleme hakkı, kişi engelleme hakkı, konumu kapama hakkı gibi şeyleri varmış. Proluk için irtibat kazen beye.
Evet Bursalılar da oyle hep bi yarış içindelerMaalesef. Keleste ki kafa hep o yöndeBursada farklı sayılmaz bence
Puahahhaahhahaneyse boşver işimi bitirdim mutfağımı temizledim ayıptır söylemesi banyo tuvaletimi de yıkadım bi kaldı süpürge ile silmek onu da yarına bıraktım
Eşimden korkularına susuyorlar. Hepsi benden nefret ediyor da keşke bu kadar belli etmeselerİnş artık değerini bilir ya. :/
Evet Bursalılar da oyle hep bi yarış içindeler
Ben temizliği cok severim ve hızlı yapmam yavas yavas yaparım suanda içim rahatladı vallaAyy bende temizlik yapmak istiyorumYerimden kalkamıorm uff işler birikince daha kötü oluyor. Miss valla
Eşimden korkularına susuyorlar. Hepsi benden nefret ediyor da keşke bu kadar belli etmeseler
At kazene msj kuzum sor ona sorularını daha iyi aydınlatır. Ben oldum ama çok bilgim yok.İyiymiş. 1 kerelik mi
Nasıl yaptın kız ders ver gerçi benim derse ihtiyacım yok ama gene de soyleAynen cnmAman neyseki Dinsizin hakkından imansız gelirmiş canını okudum hepsinin şimdi el üstünde tutuyorlar
Ben temizliği cok severim ve hızlı yapmam yavas yavas yaparım suanda içim rahatladı valla
Hahah iyi yapmışsın fazla naz aşık usatır malumben sana anlattim ama cici. kaynanamin yaptığınıbu onun intikamiydi
kocamla da bütün hayatimiz ortak intikam alsam olmayacak diye bahane edip hemen kocaci kimligimle sahalara döndüm
At kazene msj kuzum sor ona sorularını daha iyi aydınlatır. Ben oldum ama çok bilgim yok.
Bende mükemmeliyetçiyim ondan hastalandım bile bazen cok dikkat ediyorsam bazen salarım keyfime göreAyy bende ama benim takıntılarım var. Aşırı mükemmeliyetçiyim ve illa hepsi 1 günde bitecek.
Bende mükemmeliyetçiyim ondan hastalandım bile bazen cok dikkat ediyorsam bazen salarım keyfime göre
Nasıl yaptın kız ders ver gerçi benim derse ihtiyacım yok ama gene de soyle
Benim baskıncılarım çoktur ben cesaret edememİşte ben ya hep ya hiç yapıorum. Sonra evi p.k götürüyoryine bana kalıo
Helal olsunÇok çok uzun meseleler kuzum yaaölümüne savaştım diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?