- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.781
Benimki düşkündür bana hatta zaafa varan bir düşkünlüğü var.Ahahhaiyi bari eşin dik duruyorsa ne mutlu. Ne erkekler var anneci. Allah korusun
Iyiyim canim kkda takiliyom siz napiyoniz hayirli sohbetler canim.Hoşgeldin T Tatlianne20 naber ♥
Benimki düşkündür bana hatta zaafa varan bir düşkünlüğü var.
Bunu kaldıramıyor ailesi zaten. Sülalenin tek erkek çocuğu. Onu da bana yem etmişler gibi görüyorlar inanılır gibi değil
Bak ne güzel birbirlerini seviyorlar diye mutlu olacaklarına..
Benim baskıncılarım çoktur ben cesaret edemem
Gurbetmi seninde evin.2 yılda sadece 2 kez misafir geldi. Birş geçen sene biri bu sene kendi annem. Başkada kapımı çalan yok
Bizde işte dedikodu falanIyiyim canim kkda takiliyom siz napiyoniz hayirli sohbetler canim.
Bizde işte dedikodu falan
Akşam 9 a kadar geyik
9- 12 arası erotüklük şehvet
12 den sonrası dert batağı oluyor buralar
Sen neden uyumadın
Kendi yörelerinden olan her kıza açıktılar. Benim ailem Rum kökenli. Gevur gibi gördüler beniHayır akıllarında bir kız falan mı vardı acaba.
İşte ya örnek çalışkan bir kertenkeleDers programını yazdım hocam
tam benlik bilirsin geyiği severim. Beni biluyon arada gece alemcisiyim. Takiliyom.Bizde işte dedikodu falan
Akşam 9 a kadar geyik
9- 12 arası erotüklük şehvet
12 den sonrası dert batağı oluyor buralar
Sen neden uyumadın
Bende ayni canim karinnerde doyuryorsa artik.Maalesef cnm
Hepsi sana uzak olduğu için mi2 yılda sadece 2 kez misafir geldi. Birş geçen sene biri bu sene kendi annem. Başkada kapımı çalan yok
Kendi yörelerinden olan her kıza açıktılar. Benim ailem Rum kökenli. Gevur gibi gördüler beni
Biz eşimle flört ederken başka kızları çok sokmaya çalıştılar akıllarına.
Neler neler be yavrum..
Çok zor evlendik biz.
İşte ya örnek çalışkan bir kertenkele
Sende büyük potansiyel var sevdim seni
Bende ayni canim karinnerde doyuryorsa artik.
Hepsi sana uzak olduğu için mi
Aynen oyle bence yakin tavsiyem etmiyom benimkiler sıkıntılı zaten iki tarafta aynu sehirde dielik vermezler.Öyle cnm. Hatta uzak olmak daha iyi özleniyorsun.
Benim sehirde uzakgim ama esimin akrabalar dolu küçük yer bana gelmezler pek gitmem biryer ama insen biri görür diye carsi pazar biyerede inmem tekTabiki. 1 tane akraba yok, tanıdık yok. Kimseylede görüşmem yok ailecek. Kafa rahat
Aynen oyle bence yakin tavsiyem etmiyom benimkiler sıkıntılı zaten iki tarafta aynu sehirde dielik vermezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?