Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahha iyi bari eşin dik duruyorsa ne mutlu. Ne erkekler var anneci. Allah korusun
Benimki düşkündür bana hatta zaafa varan bir düşkünlüğü var.
Bunu kaldıramıyor ailesi zaten. Sülalenin tek erkek çocuğu. Onu da bana yem etmişler gibi görüyorlar inanılır gibi değil
Bak ne güzel birbirlerini seviyorlar diye mutlu olacaklarına..

Hayır akıllarında bir kız falan mı vardı acaba.

Iyiyim canim kkda takiliyom siz napiyoniz hayirli sohbetler canim.
Bizde işte dedikodu falan
Akşam 9 a kadar geyik
9- 12 arası erotüklük şehvet
12 den sonrası dert batağı oluyor buralar
Sen neden uyumadın

Hayır akıllarında bir kız falan mı vardı acaba.
Kendi yörelerinden olan her kıza açıktılar. Benim ailem Rum kökenli. Gevur gibi gördüler beni
Biz eşimle flört ederken başka kızları çok sokmaya çalıştılar akıllarına.
Neler neler be yavrum..
Çok zor evlendik biz.

Valla ne diyim yazık. Evlendikten sonra akıllı dursunlarda o yeter. Bizde benzer şeyler yaşadık çok zor evlendik. Evlendikten sonrada çenesi durmadı ama olay çıkardım ne tehtitler ettim şimdi sessiz sakin devam ediyor. Kötü olmasınlarda yeterki

Tabiki. 1 tane akraba yok, tanıdık yok. Kimseylede görüşmem yok ailecek. Kafa rahat
Benim sehirde uzakgim ama esimin akrabalar dolu küçük yer bana gelmezler pek gitmem biryer ama insen biri görür diye carsi pazar biyerede inmem tek

Aynen oyle bence yakin tavsiyem etmiyom benimkiler sıkıntılı zaten iki tarafta aynu sehirde dielik vermezler.

En güzeli Ama kendi annemleri getirmeye çalışıyorum yanıma bebek doğunca başkasına bırakmak zor olur diye çalışırken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…