Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok akıllı duruyorlar denmez ama önceye göre iyiler. En azından nefret ettiklerini belli etmemeye çalışıyorlar, o da bir çabadır
Gerçekten anlaşılır gibi değil erkek aileleri..
Şöyle huzurla evlenen çok az..
Kız den Konyalıydın dimi. Beni küçükken konyada çalıyorlarmış biliyor musun

Hayirlisi olsun insallah anlasmak onemli kv kiskanc olmadikdan sonra kocanda arkandaysa iyi.

Yok çok şükür kv uzak zaten ama bi sıkıntısı yok. Sadece boş konuşur ama art niyetinden değil fikirsizliğinden cevabı yiyince kokar susar köşesine çekilir Gelin yine dalamasın beni diyormuş eşime

Hadi yaa. Olsun görsünler nolcak ki cnm
Esimle yaliyoz genelde çıkarız bende pek çıkmam ama lafcilarda dedikodu sülalesi resmen. Seviyorlar cok beni ama kv cin fikirli bende kendim kolay kolay esim izin verirse iniyom bazen kuaför falan arada bazen kiziyom esimede boşver tek inme diyor.

Evet yaa. Ayy Allah ım inşaAllah öyle bir kaynana olmam güzel huylu gelinim olur
Evet öyleyim.
Ahahhssjsk ya nasıl yaniii
Konyanın aptalları (çingeneleri) meşhurdur. Onlardır kesin

Helal sana ben misafir severim ama ya böyle senin gibi yapamam

Valla kocamla ortak boş zamanı zor buluyorum. Yoğun çalışmaktan koşturmacadan. Kalan boş zamanımı misafire harcayamam İlerde çoşuk çocuğa karışınca bol bol alırım

Agah biz sesimizi cimaramadik daha kadina hakli yere gönlünü aliyom yinede suclu ben oluyom esimin hatri icin oda büyüklerimiz diye diye altan aliyom ama sabrediyom bakalaim iyi kotu gidiyor hayat 3 gelin daha alcak merak ediyom nasil olcak ben gibi susarlarmi.

Yok kıızzz. Susanda kötü, çemkirende. Tutma içinde. Senin anan ağlıycağına bırak onun anası ağlasın

Evet yaa. Ayy Allah ım inşaAllah öyle bir kaynana olmam güzel huylu gelinim olur
Evet öyleyim.
Ahahhssjsk ya nasıl yaniii
Konyanın aptalları (çingeneleri) meşhurdur. Onlardır kesin
Bilmiyorum vallahi. 3 yaşındaymışım konyaya geziye gitmişiz. Mevlana türbesinin orda annem bir bakmış ben yokum. 1 saniye içinde yok oldun dedi.
Kadının teki almış götürüyormuş. Bulmuşlar hemen. İnanamıyorum yaşadıklarıma

Ayy valla Allah korumuş Artık kim bilir nerde dilenirdin

Ayy valla Allah korumuş Artık kim bilir nerde dilenirdin
Ayy sorma
Kadın çocuğu olmuyor diye sıyıran bir tipmiş sanırım. Çok tatlıydı beğendim aldım demiş.
Kadere bak daha küçüklükten nelere düştüm

Ayy sorma
Kadın çocuğu olmuyor diye sıyıran bir tipmiş sanırım. Çok tatlıydı beğendim aldım demiş.
Kadere bak daha küçüklükten nelere düştüm

Abuu
O değilde kayınvaliden çocuk konusunda baskı yapmıyor mu?
Ben sırf baskılardan bıkıp yaptım. Azcıkta olmazsa diye korkudan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…