Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama o kadar sacmalamıs ki ban yersem de yiyeyim yani kadın kadının düşmanı gerçekten ya
Öyle bebeğim de laf anlatsan anlayacak tipler mi? Görmüyor musun kadının yazış şeklini?
Ben hep derim kadın kadının düşmanı diye. Ban yemeye değecek insanlar değil. Ama polemikten %90 gidicisin

Öyle bebeğim de laf anlatsan anlayacak tipler mi? Görmüyor musun kadının yazış şeklini?
Ben hep derim kadın kadının düşmanı diye. Ban yemeye değecek insanlar değil. Ama polemikten %90 gidicisin
Amaaannn beyaaa bi kere de ben yiyeyim ahahah sende kibleseydin

O fikrini söylüyorsa bende rahatça soyleyebilmeliyim
Öyle işlemiyor burası kutsişim malesef. O da ban yiyecek zaten. Polemiğe karışan herkesi banlıyorlar. Fazla tecrübeliyim malesef çözdüm bu işleri,

Öyle işlemiyor burası kutsişim malesef. O da ban yiyecek zaten. Polemiğe karışan herkesi banlıyorlar. Fazla tecrübeliyim malesef çözdüm bu işleri,
Ahahahha yarın aranızdan ayrılacağım

O fikrini söylüyorsa bende rahatça soyleyebilmeliyim

Yaa aslında polemiği başlatan ve seviyeyi bozana ban atsalar daha güzel olur. Karşı taraf yardırıyor biz seviyeli kibarca savunuyoruz yine ban yiyoruz banada bu yanlış geliyor adaletsizce

Yaa aslında polemiği başlatan ve seviyeyi bozana ban atsalar daha güzel olur. Karşı taraf yardırıyor biz seviyeli kibarca savunuyoruz yine ban yiyoruz banada bu yanlış geliyor adaletsizce
Bencede bu cok güzel bi yorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…