- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.841
AminnnnAy maşallah ne kadar az kalmış ya
Bizim de topikte @RosSsS hamile şuan.
@Dilos06 @KendinisevenbiriiYoulost16 ve @hicmet16 için de dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş onlar da bebeye istekli
İsteyenlere nasilp olsun
Ama o kadar sacmalamıs ki ban yersem de yiyeyim yani kadın kadının düşmanı gerçekten ya
Öyle bebeğim de laf anlatsan anlayacak tipler mi? Görmüyor musun kadının yazış şeklini?Ama o kadar sacmalamıs ki ban yersem de yiyeyim yani kadın kadının düşmanı gerçekten ya
Ama o kadar sacmalamıs ki ban yersem de yiyeyim yani kadın kadının düşmanı gerçekten ya
Amaaannn beyaaa bi kere de ben yiyeyim ahahahÖyle bebeğim de laf anlatsan anlayacak tipler mi? Görmüyor musun kadının yazış şeklini?
Ben hep derim kadın kadının düşmanı diye. Ban yemeye değecek insanlar değil. Ama polemikten %90 gidicisin
O fikrini söylüyorsa bende rahatça soyleyebilmeliyimValla değmiyorlar ya ban yediğine. Bende çok tartışıyordum hep boşa. Gerçekten anlamıyorlar
Kimi kibliyimAmaaannn beyaaa bi kere de ben yiyeyim ahahahsende kibleseydin
Öyle işlemiyor burası kutsişim malesef. O da ban yiyecek zaten. Polemiğe karışan herkesi banlıyorlar. Fazla tecrübeliyim malesef çözdüm bu işleri,O fikrini söylüyorsa bende rahatça soyleyebilmeliyim
Ahahahha yarın aranızdan ayrılacağımÖyle işlemiyor burası kutsişim malesef. O da ban yiyecek zaten. Polemiğe karışan herkesi banlıyorlar. Fazla tecrübeliyim malesef çözdüm bu işleri,
O fikrini söylüyorsa bende rahatça soyleyebilmeliyim
Bencede bu cok güzel bi yorumYaa aslında polemiği başlatan ve seviyeyi bozana ban atsalar daha güzel olur. Karşı taraf yardırıyor biz seviyeli kibarca savunuyoruz yine ban yiyoruz banada bu yanlış geliyor adaletsizce
Bencede bu cok güzel bi yorum
Puk gibi haber pukAhahahha yarın aranızdan ayrılacağım
Amaaannn boşver beyAa hayat yaşamaya değer banlansaktaBirazcık kolaya kaçıyor yönetim. Hem uğraşmadan temizleme yöntemi, hem de güzel bir korku salma otoriteama Adaletsiz
Hayır ikinciPuk gibi haber puk
İlk banın mı olacak?
Amaaannn boşver beyAa hayat yaşamaya değer banlansakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?