Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzularım ben gidiyorum uyumaya.
Yarın gelen kertenkeleler bize sövecek kaç sayfa mesajlaşma oldu
Ama 30 sayfa 15 dk gibi bir sürede okunuyor ya çokta şey yapmayın
Pembe Bal10cuk tanıştığıma çok memnun oldum kuzum her gün beklerim
Youlost16 inşallah banlanmazsın kutsişim kibleyen olmamışsa ban yemezsin. Beklicez artık..
---------
Yarın ben yokum malum yakuza ana teşrif edecek Duruma göre ne zaman gelirim bilmiyorum pazartesi de okullar açılıyor malum..
Arada uğramaya çalışırım. Dua edin bana
İyi geceler ve mutlu sabahlar kertenkelelerim... ♥
Toplu etiket geçeyim.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
balbocuuu
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
Amecey
G gokyuzu_
kubdef
@bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm

İnsallah olmamıştır cicimmm iyi geceler

Bende cnm benim İyi geceler iyi uykular.

İyi geceler canım ben bi uyudum uyandım maşaallah yine yapmışsınız yapacaginiz :))

İnsallah olmamıştır cicimmm iyi geceler
Umarim ban yemezsin cok tatlı atışmışsınız :)) hakaret vs yok. o üyeyi hic cozemedim. Cildirtan yorumlari vardi evli kadinlarla ilgili. Hatta bir gun iyi bir ban yemisti millet bunu sikaye etmis. Yuh dedirten cinstendi yorumu

Yaa yazamadan duramadım, sen orda yazanlara ne bakıyorsun, bunun bir kriteri yok. Haftada bir yaparsın süper olur, her gün yaparsın görev olur bazen.
Erkeklerin ruhu duyguları yok mu, robot mu onlar. Yorgunda olur kafası dalgın da olur. Mutlu ve uyumlumusunuz önemli olan bu. Skor değil. Kk da bu konuya böyle yorum yapanlara asla inanmıyorum ben, olmayan mükemmel hayatlarının tatminini burdan yapıyorlar o kadar.

Alemsizniz yaa gene iyi dayanmışsınız valla o zamn sen sınıf öğretmenimisin canım
Valla düşündüğün an bnce gidip bir muayne ol dr yardımıyla dahada kolaylaşır içinde rahat eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…