Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kizlar acikca soracagm laf buraya geldi hani yorgun diye cinsellkten de uzaklasiyorlar mi esleriniz pembe kadraj belliki sennki uzaklasyor ondan gay filan demslerdi yapostirmislardir ama gercektrn yorgnluk buna engel mi

bende bu konuya parmak basmak istiyorum evleneli daha 1 yıl olmuşken. bizim düğün haftamızda eşimi işten çıkarmışlardı ve çok strese girmişti maddi ödemeler olarak zorlanıyorduk vs neyse evlendik yeni evliler ateşli olur derlerdi ya nerde az oluyordu hafta da 1 felan. ben üzülüyodum ama bellide etmiyodum. snra bi kaç ay öle devam etti işe girdi düzeldi. stres çok etkiliyor bence can sıkkınlığı moral bozukluğu. benim eşimde spradin içiyor hapını veya tabletini en azından günü dinç geçiyor ve yorgunluk hissetmiyor bnce o işe yarıyor gerçekten

Ooo gecenin 3 bucugunda ne bu enerji yahu kaça kadar uyuyacaksınız merak ediyorum

Tmmm diyo sonra iş bitince elde yine tel oluyi sinr oluyorum bnde tabi

Gazan mübarek ola ciciimm tüüm kalbimlee duaa ediyoruum bugün sana

günaydın kızlar

Pembe Bal10cuk B Brunello Cicinelli
gece çocuk uyandi o yüzden pat diye gittim beybiler.

o kadar zor uyuyo o kadar çok uyaniyo ki
Allah'ım bana sabır ver diye geziyorum artık evde
Kuzum zeki çocuklar böyle buna eminim artık nerdeyse, çünkü beyinleri gece de çalışıyor, merak duyguları sürekli bir şey yapma istekleri uyutmuyor.
Benim küçük gece daha yeni uyumaya başladı düşün, sabah 5 de 6 da yine ayakta ama.
Düşünüyorum bana çekmiş sıpalar bende öyleydim babam sabah 6da kahvaltı yapardı, herkes uyur ben babamla kahvaltı yapardım o saatte

Bilemiyrim psikolojik gibi geliyor birazda
Yok mu ki evde yapılan bı yintem fln şunu ye şunu iç gibi
Ya kuzum önce doktora git ciddiyim, östrojenle alakalı olabilir, hormonal değil psikolojikse yine dr şart, erteleme bu durumu

Kızlar evin ilk temizliiği olacak.
Daire 0 daha kimse oturmamış. İnşaatı yeni bitmiş. Hani çok bir pisliği yok . Eve temizlik şirketi mi çağırsam yoksa yardımcı birini mi çağırsam ?
Bu arada camların kenarları bile daha sökülmemiş , kağıtlarıyla duruyor. Yani temizliği bir erkeğin yapması gerekiyor.
Nişanlım da kendi çalışanlarından birini yollamayı teklif etti ama onun süpürgesi falan yok hani faraşla da temizlenmez ki. Birde deterjana bir sürü para vereceğiz , çok gereksiz. Sizce ne yapayım ?

Hiç kendini yorma deterjana vereceğin parayı yardımcıya ver derim

Hiç kendini yorma deterjana vereceğin parayı yardımcıya ver derim
Yok ben zaten yapamam öyle temizliği falan.
O da biliyor ama ilk kabasını çocuklar alsın diyor . İyi ama perşembe mobilyalar gelecek. Kabası değil iyi bir temizlik lazım bana

Şirket iyi olur canım

Yok ben zaten yapamam öyle temizliği falan.
O da biliyor ama ilk kabasını çocuklar alsın diyor . İyi ama perşembe mobilyalar gelecek. Kabası değil iyi bir temizlik lazım bana
Kabasını yaptırırdım ama sonrasını kendim yapardım canım ben kimsenin temizliğine güvenemem de

çok şükür sağlıklı diye avunuyorum negom ben de ama yani uyusa hepimiz rahat edicez

dedigin gibi mesela bugün de bes bucukta kalkti hani gece uyumasa da gündüz dursa o da yok
bazen diyorum heralde ben bakamiyorum ondan böyle oluyo. bazen de diyorum sen naparsan yap cocuk karakteriyle huyuyla doğuyo sabret :)

ben de kimse kaldirmazdi geceleri sahura kalkardim beş altı yaşından beri oruç tutuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…