- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.881
Valla kizlar acikca soracagm laf buraya geldi hani yorgun diye cinsellkten de uzaklasiyorlar mi esleriniz pembe kadraj belliki sennki uzaklasyor ondan gay filan demslerdi yapostirmislardir ama gercektrn yorgnluk buna engel mi
Engel yavrum ya olmaz mı.
Yorgunum diye dönüp uyuyor nasıl engel olmasın
Adamın hali kalmıyor ki şey etmeye
Polisler zaten şaplanmış gibiler yemin ederim tüm polis eşleri muzdarip. Sebebi yorgunluk ve stres.
Senin eşin de ağır çalışıyordu dimi ben öyle hatırlıyorum çayım
Bence çok engel. Yorgunluktan çok stres bence. Çünkü eskiden mobing uygulayan biri ile çalışıyordu çok daha kötüydü. Şimdi eskiye göre iyi ama halen bekarlıktaki gibi davranmıyor. Ben istersem oluyor hep. Hep bi bahane var uyku, yapılacak bi iş, zaman sorunu varsa duş durumu vs vs. Ama araştırmalarıma göre vitamin eksikliğinde de oluyormuş. Şimdi bu Sprdin (tam adını yazmadım) vitamin varya ondan alanların eşi eski haline geri gelmiş. Bence olay libido ile bitiyor. Libidosu olan birisi bahaneleri takmaz. Stres ve yorgunluk işte onu düşüyor.
Ooo gecenin 3 bucugunda ne bu enerji yahuKuzularım ben gidiyorum uyumaya.
Yarın gelen kertenkeleler bize sövecek kaç sayfa mesajlaşma oldu
Ama 30 sayfa 15 dk gibi bir sürede okunuyor ya çokta şey yapmayın
Pembe Bal10cuk tanıştığıma çok memnun oldum kuzum her gün beklerim
@Kutsal zebra inşallah banlanmazsın kutsişimkibleyen olmamışsa ban yemezsin. Beklicez artık..
---------
Yarın ben yokum malum yakuza ana teşrif edecekDuruma göre ne zaman gelirim bilmiyorum pazartesi de okullar açılıyor malum..
Arada uğramaya çalışırım. Dua edin bana
İyi geceler ve mutlu sabahlarkertenkelelerim... ♥
Toplu etiket geçeyim.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
efuulimm
5 senedir boleyimYaşadığınız sorunlar etkili olmuş olabilir mi annecik? Öncesinde böyle miydin?
Tmmm diyo sonra iş bitince elde yine tel oluyi sinr oluyorum bnde tabio islerin uzmani @Kendinisevenbirii canım:)
vardir mutlaka bence sen artık yilmissin. herşey üst üste gelince.
ben uyurum meselasürekli uykum olur canım sıkılıp uzulunce.
ama silkelen kendine gel. adamin ilgisini senin cekmen lazım. madem istiyo şart kos mesela. bu aksam sadece bi saat oyun oynarsan olur gibi.
benle bi film izleyip cay icersen oyun oynamadan olur gibi.
o öyle telefondan oyundan vazgeçip senle ilgilenirse bence sen de yavaş yavaş degisirsin
Kuzularım ben gidiyorum uyumaya.
Yarın gelen kertenkeleler bize sövecek kaç sayfa mesajlaşma oldu
Ama 30 sayfa 15 dk gibi bir sürede okunuyor ya çokta şey yapmayın
Pembe Bal10cuk tanıştığıma çok memnun oldum kuzum her gün beklerim
@Kutsal zebra inşallah banlanmazsın kutsişimkibleyen olmamışsa ban yemezsin. Beklicez artık..
---------
Yarın ben yokum malum yakuza ana teşrif edecekDuruma göre ne zaman gelirim bilmiyorum pazartesi de okullar açılıyor malum..
Arada uğramaya çalışırım. Dua edin bana
İyi geceler ve mutlu sabahlarkertenkelelerim... ♥
Toplu etiket geçeyim.
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
efuulimm
Kuzum zeki çocuklar böyle buna eminim artık nerdeyse, çünkü beyinleri gece de çalışıyor, merak duyguları sürekli bir şey yapma istekleri uyutmuyor.günaydın kızlar
Pembe Bal10cuk B Brunello Cicinelli
gece çocuk uyandi o yüzden pat diye gittim beybiler.
o kadar zor uyuyo o kadar çok uyaniyo ki
Allah'ım bana sabır ver diye geziyorum artık evde
Doktora gitmelisin, yaşın daha çok genç. Hormonal bir durum olabilir5 senedir boleyim
günaydın kızlar
Pembe Bal10cuk B Brunello Cicinelli
gece çocuk uyandi o yüzden pat diye gittim beybiler.
o kadar zor uyuyo o kadar çok uyaniyo ki
Allah'ım bana sabır ver diye geziyorum artık evde
Bilemiyrim psikolojik gibi geliyor birazdaDoktora gitmelisin, yaşın daha çok genç. Hormonal bir durum olabilir
Ya kuzum önce doktora git ciddiyim, östrojenle alakalı olabilir, hormonal değil psikolojikse yine dr şart, erteleme bu durumuBilemiyrim psikolojik gibi geliyor birazda
Yok mu ki evde yapılan bı yintem fln şunu ye şunu iç gibi
Bence de aile hekimine mı gitsem önce yoksa direkt doğum doktoruna miYa kuzum önce doktora git ciddiyim, östrojenle alakalı olabilir, hormonal değil psikolojikse yine dr şart, erteleme bu durumu
Hiç kendini yorma deterjana vereceğin parayı yardımcıya ver derimKızlar evin ilk temizliiği olacak.
Daire 0 daha kimse oturmamış. İnşaatı yeni bitmiş. Hani çok bir pisliği yok . Eve temizlik şirketi mi çağırsam yoksa yardımcı birini mi çağırsam ?
Bu arada camların kenarları bile daha sökülmemiş , kağıtlarıyla duruyor. Yani temizliği bir erkeğin yapması gerekiyor.
Nişanlım da kendi çalışanlarından birini yollamayı teklif etti ama onun süpürgesi falan yokhani faraşla da temizlenmez ki. Birde deterjana bir sürü para vereceğiz , çok gereksiz. Sizce ne yapayım ?
Yok ben zaten yapamam öyle temizliği falan.Hiç kendini yorma deterjana vereceğin parayı yardımcıya ver derim
Kadın doğuma git canım direkBence de aile hekimine mı gitsem önce yoksa direkt doğum doktoruna mi
Şirket iyi olur canımKızlar evin ilk temizliiği olacak.
Daire 0 daha kimse oturmamış. İnşaatı yeni bitmiş. Hani çok bir pisliği yok . Eve temizlik şirketi mi çağırsam yoksa yardımcı birini mi çağırsam ?
Bu arada camların kenarları bile daha sökülmemiş , kağıtlarıyla duruyor. Yani temizliği bir erkeğin yapması gerekiyor.
Nişanlım da kendi çalışanlarından birini yollamayı teklif etti ama onun süpürgesi falan yokhani faraşla da temizlenmez ki. Birde deterjana bir sürü para vereceğiz , çok gereksiz. Sizce ne yapayım ?
Kabasını yaptırırdım ama sonrasını kendim yapardım canım ben kimsenin temizliğine güvenemem deYok ben zaten yapamam öyle temizliği falan.
O da biliyor ama ilk kabasını çocuklar alsın diyor . İyi ama perşembe mobilyalar gelecek. Kabası değil iyi bir temizlik lazım bana
Kuzum zeki çocuklar böyle buna eminim artık nerdeyse, çünkü beyinleri gece de çalışıyor, merak duyguları sürekli bir şey yapma istekleri uyutmuyor.
Benim küçük gece daha yeni uyumaya başladı düşün, sabah 5 de 6 da yine ayakta ama.
Düşünüyorum bana çekmiş sıpalar bende öyleydimbabam sabah 6da kahvaltı yapardı, herkes uyur ben babamla kahvaltı yapardım o saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?