- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #13.901
cocuklarının yaşları kaç canım
Bendeee
ay okurken yazayım dedim onu içmesin benim kardeşim dinç olmak için içiyordu zayifliyordj ve spor yapmak için gücüm olsun diye içiyordu bütün karaciğer enzimleri düştü 1 hafta hastanede yattı bence dogal bir seyler deneyinbende bu konuya parmak basmak istiyorum evleneli daha 1 yıl olmuşken. bizim düğün haftamızda eşimi işten çıkarmışlardı ve çok strese girmişti maddi ödemeler olarak zorlanıyorduk vs neyse evlendik yeni evliler ateşli olur derlerdi ya nerde az oluyordu hafta da 1 felan. ben üzülüyodum ama bellide etmiyodum. snra bi kaç ay öle devam etti işe girdi düzeldi. stres çok etkiliyor bence can sıkkınlığı moral bozukluğu. benim eşimde spradin içiyor hapını veya tabletini en azından günü dinç geçiyor ve yorgunluk hissetmiyor bnce o işe yarıyor gerçekten
Tmmm diyo sonra iş bitince elde yine tel oluyi sinr oluyorum bnde tabi
Kızlar evin ilk temizliiği olacak.
Daire 0 daha kimse oturmamış. İnşaatı yeni bitmiş. Hani çok bir pisliği yok . Eve temizlik şirketi mi çağırsam yoksa yardımcı birini mi çağırsam ?
Bu arada camların kenarları bile daha sökülmemiş , kağıtlarıyla duruyor. Yani temizliği bir erkeğin yapması gerekiyor.
Nişanlım da kendi çalışanlarından birini yollamayı teklif etti ama onun süpürgesi falan yokhani faraşla da temizlenmez ki. Birde deterjana bir sürü para vereceğiz , çok gereksiz. Sizce ne yapayım ?
Ha böle kaldım simditelefona el koyma sartiyla yanas sen deveya o bir diyosa sen iki olursa kabul ederim de. o yorgunlukla almaz heralde artık telefonu
benim bi tane canim 22 aylik :)
Ha böle kaldım simdi
aaaay okurken yazayım dedim onu içmesin benim kardeşim dinç olmak için içiyordu zayifliyordj ve spor yapmak için gücüm olsun diye içiyordu bütün karaciğer enzimleri düştü 1 hafta hastanede yattı bence dogal bir seyler deneyin
Evet normal çünkü inşaat temizliği cidden çok zor yorucu oluyorŞimdi aradım da 800 lira istiyorlar 4 kişi gelecekmiş. Aslında fiyat norma çünkü çalışan ablaya da 200 veriyoruz.
aynı hatayı ben yaptım ev sıfırdı ve dedim ben iki dakkaya temizlerim hic bir şeyi yok ise koyuldum bir baktım camların kasalarına bile boya sürülmüş asla çıkmıyor tinerle cikiyo bide telle ovalamak lazım bence bi camlara bakKızlar evin ilk temizliiği olacak.
Daire 0 daha kimse oturmamış. İnşaatı yeni bitmiş. Hani çok bir pisliği yok . Eve temizlik şirketi mi çağırsam yoksa yardımcı birini mi çağırsam ?
Bu arada camların kenarları bile daha sökülmemiş , kağıtlarıyla duruyor. Yani temizliği bir erkeğin yapması gerekiyor.
Nişanlım da kendi çalışanlarından birini yollamayı teklif etti ama onun süpürgesi falan yokhani faraşla da temizlenmez ki. Birde deterjana bir sürü para vereceğiz , çok gereksiz. Sizce ne yapayım ?
doktor bize ek bir sey kullanıyor mu demisti onu söylemiştik ve kullanmamasını söyleşi belki bir seyler etkilesime girdi onu bilmiyoruz ama cok kotu olmaktı tüm enzim değerleri yerlerdeydi bence kullanacaklara az kullansın benim kardeşim düzenli aliyorduaaa
kız bnm eşimde onu içince iştahı açılıyor daha çok yiyor acaba bünyeden bünyeye fark ediyormu
Şimdi aradım da 800 lira istiyorlar 4 kişi gelecekmiş. Aslında fiyat norma çünkü çalışan ablaya da 200 veriyoruz.
doktor bize ek bir sey kullanıyor mu demisti onu söylemiştik ve kullanmamasını söyleşi belki bir seyler etkilesime girdi onu bilmiyoruz ama cok kotu olmaktı tüm enzim değerleri yerlerdeydi bence kullanacaklara az kullansın benim kardeşim düzenli aliyordu
ee dershane felan diodun şimdiden mi düşünüyodun allah seni
heee simdiden düşünüyorum valla
kresi 1800 tl aylık oğlumun.
özel okul olmus bı dünya para. kardesim 15 bine yazildi ivir zıvır dahil 20 bine geliyo. erken kayıt ve indirim sınavlı parasi o da.
ben şok oldum bilmiyodum dersane parasının bu kadar yüksek olduğunukolejle ayniya gelmis nerdeyse
ben daha evimin eşyasını degistircem ev alcam çocuk buyutcem hepsini düşününce yok yani olur tarafi
Bu sene çok arttı biz geçen sene yeğenimi 9bine kaydettirdik bu sene 15 bin verdik oda sadece okula forması kitabı hep ayrı para ayy bunları gördükçe iyice çocuk isteğim kaçıyor nheee simdiden düşünüyorum valla
kresi 1800 tl aylık oğlumun.
özel okul olmus bı dünya para. kardesim 15 bine yazildi ivir zıvır dahil 20 bine geliyo. erken kayıt ve indirim sınavlı parasi o da.
ben şok oldum bilmiyodum dersane parasının bu kadar yüksek olduğunukolejle ayniya gelmis nerdeyse
ben daha evimin eşyasını degistircem ev alcam çocuk buyutcem hepsini düşününce yok yani olur tarafi
Ama camların yanları hep kağıtlı ve camı bol bir ev.bence evde eşya yok normal temizlikçi bir bayanda temizleyebilir
bence bir kaç firmayı arayıp bilgi al bana birtanesi 350 demisti sadece cama başka biri 200 deyince onu tuttum durumu zaten soruyolar birde bir günde yapamazsa 2 gün parası alır kadın bana 4 saat mi ne demistıAma camların yanları hep kağıtlı ve camı bol bir ev.
Hani kadının onu yapması sadece 1 gününü rahat alır
kızzzzzzzzzzzbebek büyüne kdr evin eşyalarını değiştin değiştin yoksa kalır kaç yıllık evlisin canım.
okul açılınca bütün paralar okula gitcek gibi duruyo
Yapacak olan ablamız aşırı titiz.bence bir kaç firmayı arayıp bilgi al bana birtanesi 350 demisti sadece cama başka biri 200 deyince onu tuttum durumu zaten soruyolar birde bir günde yapamazsa 2 gün parası alır kadın bana 4 saat mi ne demistı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?