- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.101
Bnde alışverişe çıkmak istiyorumyazlık şeyler full indirimdeydi bel çantası aldım sadece 20 tlydi ve sezonda 50 tlye satılıyordu onun haricinde pantolon ve sweat aldım tabiki canım evime tabak aldim
Ay çok güzel olmuş anlatım valla helal bacımÖncelikle seksülük içten gelir beybicilveli olmaya çalış, adamı nerde bulsan o köşe de kıstır illa seviş demiyom ama bı yanakta olsa makas al hiç bişe yapamiyosan ama her defasında booll boll yap şu kistirmalari zaten adam önce bı soklanir sonra o baslar bulduğu yerde kıstırmalara seni sonra yatak çok önemli ayrintiya giremiyom beybii lakin anlarsın herife de ki ; yi beni herif,yala beni herif o anlar halleder gerisini böyle böyle yavaştan değişir düzen seksu çamaşır ve gecelikleri de unutma
Nasıl kizlaarrpokunu çıkardım anlatacam diye ama iyi ders oldu mu
Kiz horozlar bunu değil bu horozları başka hale koyar bu kıvrak figürlerlePopo çok sert yaaaa sorma çok havalı sexsüü oynak bişey horozlar bunu bu hale getirmiş heppp
Bendeeee çift çift AVM gezmek istiyorum ondan çıkıp ona girmek istiyorum kredi kartları da yine bana girsin istiyorumm o derece kutsişimmBnde alışverişe çıkmak istiyorum
Ahaha teveccühünüz efenim saolunAy çok güzel olmuş anlatım valla helal bacım
Olmuş artık biseyler sitttttKiz horozlar bunu değil bu horozları başka hale koyar bu kıvrak figürlerle
tam şimdi zamanı yazlıklar aşırı ucuz kışlıklarda gelmeye başlamış ve fiyatları uygun ekime doğru fiyatlar coşmaya baslarBnde alışverişe çıkmak istiyorum
Ya şamdan ne görgülü kadınmişsın beene bu uyuma aşkı senin herifin anlamadım ki,benim ki de yay burcu ama sabahın 7si olmadan gözünü açar mübarek tepemde uyuyon mu uyandin mi diye çocuk gibi zorla uyandırır beni yaa yukseleni mi daha çok etkiliyor senin herifi ney anacım
Ahaha kız burda yazisip konuşup ateşi harliyonuz benim, sonra herifin tepesine çöküyom gece gündüz demeden baksonra bi canım istemeyip hayır dediğimde de adam okunup üflenip büyülendim sanıyor yapmayın baakk en son dün gece yedim vetoyu eşimden zaten
Abarttığınızı düşünüyorumYok abla yaaa babam bi de besili organik getiriyordu cok kotu kokuyordu
Senin oğlan da cekeymis baba tarafına azcuk iyiymiş kızgenetik hayatim genetik
kaynanam sabah sekizde kalkinca mutlaka geri yatar iki üç saat uyur. aaayyyy bugün çok erken kalktim ya nasil kötü oldum der
babasi kardesi akrabalari hepsi aynisoyacekim magduruyum beybi
Ya başka şey hocaları neyse de, seks terapistlerinin fln etkilenmeden ders verdiklerini düşünmüyorum vallaama sen bundan etkilenmeden ders vermen lazım hocasin senprofesyonel olmalisin
ne demisler hocanin dediğini yap yaptığını yapmabizde ona göre ayarlariz kendimizi
Ya başka şey hocaları neyse de, seks terapistlerinin fln etkilenmeden ders verdiklerini düşünmüyorum valla
Hoş buldum ateşli avrat
Senin oğlan da cekeymis baba tarafına azcuk iyiymiş kız
Selam, kitap fuarı, okul alış verişi, anneme uğrama sonunda ev
Olabilirbelki de fantezi dünyası genis olanlar başarılı bi terapist oluyodurher yiğidin harcı değil yaratıcı olmak lazım
Yoktu kuzum ya çoğu kitap kalmamıştı listemde de ki, bir kitapla döndüm üzüldümtutunamayanlar alındı mi negom peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?