Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay çok güzel olmuş anlatım valla helal bacım

genetik hayatim genetik

kaynanam sabah sekizde kalkinca mutlaka geri yatar iki üç saat uyur. aaayyyy bugün çok erken kalktim ya nasil kötü oldum der
babasi kardesi akrabalari hepsi ayni soyacekim magduruyum beybi

ama sen bundan etkilenmeden ders vermen lazım hocasin sen profesyonel olmalisin

ne demisler hocanin dediğini yap yaptığını yapma bizde ona göre ayarlariz kendimizi

genetik hayatim genetik

kaynanam sabah sekizde kalkinca mutlaka geri yatar iki üç saat uyur. aaayyyy bugün çok erken kalktim ya nasil kötü oldum der
babasi kardesi akrabalari hepsi ayni soyacekim magduruyum beybi
Senin oğlan da cekeymis baba tarafına azcuk iyiymiş kız

ama sen bundan etkilenmeden ders vermen lazım hocasin sen profesyonel olmalisin

ne demisler hocanin dediğini yap yaptığını yapma bizde ona göre ayarlariz kendimizi
Ya başka şey hocaları neyse de, seks terapistlerinin fln etkilenmeden ders verdiklerini düşünmüyorum valla

Ya başka şey hocaları neyse de, seks terapistlerinin fln etkilenmeden ders verdiklerini düşünmüyorum valla

belki de fantezi dünyası genis olanlar başarılı bi terapist oluyodur her yiğidin harcı değil yaratıcı olmak lazım

belki de fantezi dünyası genis olanlar başarılı bi terapist oluyodur her yiğidin harcı değil yaratıcı olmak lazım
Olabilir valla benim de fantezi dünyam baya geniş samdanesim bazen ot gibi yaşayıp ölmeyecem iyi ki seni bulmuşum der övünmek gibi olmasın fantezi iyidir gii hele kırbaç kelepçe candır

tutunamayanlar alındı mi negom peki
Yoktu kuzum ya çoğu kitap kalmamıştı listemde de ki, bir kitapla döndüm üzüldüm netten sipariş vericem onu artık.
İlber Ortaylı kitabı da kalmamış onu da alacaktım.
Yarın bir daha gitmek istiyorum son gün bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…