- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.181
Okumadım bak onu, ya öyle çok var ki okumak istediğim, ömrüm yeter mi acabaDan Brown çok etkilemişti. Tarih hiç sevmem, dersini görmemek için sayısal bölümü seçmiştim
Oku oku oku mutlaka oku, en az bir yıl hafızandan çıkmayacak.Nar ağacını bende okumak istiyorum henüz okumadım.
Çok sevdiğim birine hediye almıştım :)
Sansür derken cıbıldaklar mınasıldıve neden yarısına kadar
arabada giden sürücüleri izledin mi
bide dressmaker filmini kesilmemis sansurlenmemis izlemeye calis negom. öbür türlü filmde bazı yerler kacabiliyo. ben ilkini tam ikinciyi sansürlü izlemistim
Okumadım bak onu, ya öyle çok var ki okumak istediğim, ömrüm yeter mi acaba
Aynen fazla sinirliadamim ya belli bi ikizler şeysi var adamda
çabuk sinirleniyo sanırım
Kırtasiyedekiler de benim üstümdenKoçtaş bauhause dolandım boya vs baktım bacaklarım ağrıyor.
Ordaki millet üstümden geçti sanki
Evin icinde dolanmasi insani daha cok sinir ediyir kizNiye gıı dizinin dibinde otursunnereye gönderiyonuz adamları,hafta içi zaten işteler hep
polisiye gerilim tess gerritsen cerrah serisi nefesimi tutarak okumuştumÇok duydum methini ama henüz okumadım. Ben tarihi roman, kişisel gelişim birde polisiye seviyorum daha çok
Ahanda geldim çay içemeye gideceğimbir zepra geliyorduuuu:):)
Annem böyle konuştuk mu kızıyo cuma cüzümü versem okumazsın diyo
Onu da okuyorum sıkıntı yokAnnem böyle konuştuk mu kızıyo cuma cüzümü versem okumazsın diyo
Abarti bizim isimizAbarttığınızı düşünüyorum
Sansür derken cıbıldaklar mı
Ya açtım iki kere hep bir engel çıktı yarım kaldı. En son kızının doğum gününe geç kalan da kaldım
Onun çırak var elimde ama cerrah ilk kitabıymış onu almadan okumadım o yüzdenpolisiye gerilim tess gerritsen cerrah serisi nefesimi tutarak okumuştum
Bende izlicdm daha onuİzlemedim hemen bakıp not edeyim
Senin asabiyim ben i yarısına kadar izledim
Evet ama ya ben hala etkisindeyim 7 senedir o kitabin Harika bi kitapOnun çırak var elimde ama cerrah ilk kitabıymış onu almadan okumadım o yüzden
Notumu aldımpolisiye gerilim tess gerritsen cerrah serisi nefesimi tutarak okumuştum
Ahanda geldim çay içemeye gideceğim
☺☺☺ Haklı mı peki
Aynen fazla sinirli
Ay aklımı çeliyorsun sen hep benimbak onu tam hatırlamıyorum
zaten bölüm bölüm ya kısa vaktin olduğunda da tek tek izleyebilirsin :)
çok zaten açık saçık bi film degildi ama sevisme sahnesindeki konusma kesilince eksik kaliyo negom
bence bu filmin en cok sonunu sevceksin
Bende izlicdm daha onu
Ins
Youtube ta sesli kitap şekli var. Hoşuna gider mi bilmiyorumOnun çırak var elimde ama cerrah ilk kitabıymış onu almadan okumadım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?