- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.161
Çok duydum methini ama henüz okumadım. Ben tarihi roman, kişisel gelişim birde polisiye seviyorum daha çokİçine doğdu. Sarah jio oku. İçin aşk dolarKitlendim kendisine, su gibi akıyor
Ohh be şükür kalbimi çaldın şimdi samdanzaten kokuyürüüm ateşim sönecek diye
Yaa ben tabela da çok okurumne bulsam okurum çocukluktan beri
Hiç kıskanmadım ne münasebetD&R kartımda 55 lira hediye olduğunu hatırladım şu an
31 aralığa kadar geçerliydi
Polisiye seviyorsan sherlock holmes serisiÇok duydum methini ama henüz okumadım. Ben tarihi roman, kişisel gelişim birde polisiye seviyorum daha çok
yıllardır bu şekilde gittiyse sonrasında da cok farklı bi yere evrilmez :)
VarPolisiye seviyorsan sherlock holmes serisi
Yaa ben tabela da çok okurumne bulsam okurum çocukluktan beri
Dan Brown çok etkilemişti. Tarih hiç sevmem, dersini görmemek için sayısal bölümü seçmiştimVar
John Verdon çok iyi ya, onun serisini almak istiyorum. Aklından bir sayı tut, çok iyiydi.
Denemeden bilemem tabi, elime geçince hayır da demem kitap olsundaSarah jio okursun efo ama bazıları seni sıkabilir belki.
Senin okuduklarında içerikler çok zengin güncel romanlar bazen güncel diziler gibi oluyor.
İzlemedim hemen bakıp not edeyimben plaka okurdum arabada giderken
ben okuma konusunda cok seciciyim yaöyle her başladığım kitabi bitiremem kafama takiyorum
dressmaker filmini izledin mi negom. o filmi de cok begenmistim ama çok zor izlemistimmantık hatasi vardi çünkü
Yorgunluk çayı içiyorum yazmışmıydım
Bir nargilem olsa çekip üflesem canım çekti
Ben senin enerjine hayran, sen yorgunluktan bahsediyorsun. Afiyet olsunYorgunluk çayı içiyorum yazmışmıydım
Bir nargilem olsa çekip üflesem canım çekti
Denemeden bilemem tabi, elime geçince hayır da demem kitap olsunda
En sevdiğim dilinde kaybolduğum yazar İskender Pala hayranım. Lise de Cengiz Aytmatov hayranıydım.
Nazan Bekiroğlu dilini de sevdim, Nar Ağacı hafızamdan silinmez ❤
Polisiye Ahmet Ümit hoşuma gitti o da ters köşe yapıyor
İzlemedim hemen bakıp not edeyim
Senin asabiyim ben i yarısına kadar izledim
Ben senin enerjine hayran, sen yorgunluktan bahsediyorsun. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?