- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #14.141
Ben şokÖncelikle seksülük içten gelir beybicilveli olmaya çalış, adamı nerde bulsan o köşe de kıstır illa seviş demiyom ama bı yanakta olsa makas al hiç bişe yapamiyosan ama her defasında booll boll yap şu kistirmalari zaten adam önce bı soklanir sonra o baslar bulduğu yerde kıstırmalara seni sonra yatak çok önemli ayrintiya giremiyom beybii lakin anlarsın herife de ki ; yi beni herif,yala beni herif o anlar halleder gerisini böyle böyle yavaştan değişir düzen seksu çamaşır ve gecelikleri de unutma
Nasıl kizlaarrpokunu çıkardım anlatacam diye ama iyi ders oldu mu
Kız öpe öpe mi doğurdun senBen şok
İnşaallah canım, elimde çok kitap var aslındao zaman en kısa zamanda alıp bizimle fikirlerini paylaş olur mu
Sevişmek için az tepiklemiyomSonra uykum var diyip tepiklersen seninkini karışmam ☺☺
Yaa çocuk olunca illa değişiklik şart mı diyorsun samdanimaman o mu uykusunu bolecek
sen artık bi çırak yetiştirmeye başla en iyisiçocuklu olunca senin de alanda değişiklikler olacak
Sevişmek için az tepiklemiyomaz da bebeğe baksın diye tepiklerim bişey olmaz
Yaa çocuk olunca illa değişiklik şart mı diyorsun samdanimatak mi biz şimdi cici oyuncaklarimizi,kirbacimizi vs
İnşaallah canım, elimde çok kitap var aslındaeşimde diyor ya bir sürü kitap aldın zaten, çocukların rafı da kitap dolu niye alıyorsun
Çok kırdı ama kalbimi bana söylenecek söz mü bu hıh
Yaa şöyle demeeeeeeama hiç biri bi tutunamayanlar etmez haklısın kesinlikle negom
Ohh be şükür kalbimi çaldın şimdi samdanyok be takılıyorumbizim çocuktan öncesine göre daha iyi durumumuz
genelde evliligimiz ortalamanin tersi şeklinde seyrettiginden
çocuk doğunca daha bi saygılı daha bi sevgiyle yaklasiyo sanki es :)
Ohh be şükür kalbimi çaldın şimdi samdanzaten kokuyürüüm ateşim sönecek diye
Hangi kitapları aldınBir çay koyayım, uzandım kaldım.
Ay o kırtasiye de ki çocuk uğultusu gitmiyor kulağımdan
Bir daha tövbe, veririm listeyi eline kocamın o alsın yine
Yaa şöyle demeeeeeealıcam hemenn sipariş vericem çeldin aklımı.
Ya öyle bir şey ki o fuara beni bıraksın ben saatlerce tek tek bütün standları gezeyim bütün kitaplara dokunayım ❤ durmayan çocuklar ve gıcık kocamla jet hızıyla yine bir şey anlamadım ki
Mesajını görmeden eklemişimHangi kitapları aldın
Öyle mi diyorsun bonuscum,sönmez dimiİhtimal dahilinde değil.
İçine doğdu. Sarah jio oku. İçin aşk dolarMesajını görmeden eklemişim
Yaa ben tabela da çok okurumsen de geleceğimi görüyorum negombu kadar aynı olur
benim esim denemeden aldığım şeylerin bedenleri kac diye bakarken bile afra tafra yapıyodu bi ara
Sönmesin ateşin ama alev alev de yanmasın demiş ünlü düşünürün biriÖyle mi diyorsun bonuscum,sönmez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?