Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende kuaforde hastanede heryerde ayniyiz walla biri kucagimda biri elimde ben nereye onlar oraya.Her isimi hallederim sukur sipsak.

Kizlar ya kizim uyumadan once canim cok sikiliyo evimde kimse yok diye agladi cok uzuldum ...
Kıyamam..
Tek çocuk mu
Üzülme, öyle konuştuğu zaman içini dökmesine izin ver. Sonra yumuşat ve güvende hissettir. Yarınla ilgili planlar yap, başka şeye kanalize olsun.
Büyük oğlumda, kardeşi doğmadan önce söylenmişti bir iki sonra telkinlerle hallettim. Sen de halledersin, sebebini anlattı mı?

Cani sikiliyo iste birileri gelsin ya da biz gidelim istiyo hep cok uzuldum icten agladi halbuki gunduz onu arkadasina goturmustum

Bende kuaforde hastanede heryerde ayniyiz walla biri kucagimda biri elimde ben nereye onlar oraya.Her isimi hallederim sukur sipsak.
Öyle valla, napalım ciğer onlar. Emanet etmem, çekerim her türlü nazlarını. Bu saatler benim ama, tadını çıkarıyorum işte

Cani sikiliyo iste birileri gelsin ya da biz gidelim istiyo hep cok uzuldum icten agladi halbuki gunduz onu arkadasina goturmustum

işte gelince tek kalmak canını sıkmıştır onun
cay. ama yani şartlar da belli bence sen yavaş yavaş kreş işe dönme evresine gecmelisin

sonra maddiyat musade ederse ikinciyi yaparsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…