- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.801
Niye guluyonus kiii ne var anlayamadiysam hihhhhNasl yani anlamadim korktum bee
Bende kuaforde hastanede heryerde ayniyiz walla biri kucagimda biri elimde ben nereye onlar oraya.Her isimi hallederim sukur sipsak.Aaaa merhaba bu benim ay
2 gün önce, dişçi koltuğunda emzirip kucağımde uyuttum. O sırada dişime dolgu yapılıyordu
Her gün okula ufaklıkla git gel, rampa çık, asansör tuşlarını sil. Aynı kuzum aynı
Ahahhha çakallık yapmaya çalıştım olmadı mıAlacaklıyken, borçlu mu çıkarmaya çalışıyorsun zeprammyemem
HayırAhahhha çakallık yapmaya çalıştım olmadı mıbu sefer tutmadı galiba
Hosgeldin nrrelerdeydinHellöö
Akşam 4te bi çıktım evden saat 10da eve girdim.faturalar banka pazar fırdöndüm çarşıdaHosgeldin nrrelerdeydin
Kıyamam..Kizlar ya kizim uyumadan once canim cok sikiliyo evimde kimse yok diye agladi cok uzuldum ...
Anliyorimmmm baba yorgun diyosuunnnAkşam 4te bi çıktım evden saat 10da eve girdim.faturalar banka pazar fırdöndüm çarşıda
İki saat de domateslerle dans ettim
Cani sikiliyo iste birileri gelsin ya da biz gidelim istiyo hep cok uzuldum icten agladi halbuki gunduz onu arkadasina goturmustumKıyamam..
Tek çocuk mu
Üzülme, öyle konuştuğu zaman içini dökmesine izin ver. Sonra yumuşat ve güvende hissettir. Yarınla ilgili planlar yap, başka şeye kanalize olsun.
Büyük oğlumda, kardeşi doğmadan önce söylenmişti bir iki sonra telkinlerle hallettim. Sen de halledersin, sebebini anlattı mı?
Akşam 4te bi çıktım evden saat 10da eve girdim.faturalar banka pazar fırdöndüm çarşıda
İki saat de domateslerle dans ettim
Öyle valla, napalım ciğer onlar. Emanet etmem, çekerim her türlü nazlarını. Bu saatler benim ama, tadını çıkarıyorum işteBende kuaforde hastanede heryerde ayniyiz walla biri kucagimda biri elimde ben nereye onlar oraya.Her isimi hallederim sukur sipsak.
He vallaAnliyorimmmm baba yorgun diyosuunnn
Okula gidiyor mu?Cani sikiliyo iste birileri gelsin ya da biz gidelim istiyo hep cok uzuldum icten agladi halbuki gunduz onu arkadasina goturmustum
Ayip ettin dostm hemen bi fincan kapip geleyimHe vallaçay yaptıysan içerim ama
Cani sikiliyo iste birileri gelsin ya da biz gidelim istiyo hep cok uzuldum icten agladi halbuki gunduz onu arkadasina goturmustum
Gitmiyor ay sonu 3 yas dolacak . Tek cocukOkula gidiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?