Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda tanıştık biz de Benim de 2 canavarım var, ittire kaktıra muhabbet ediyoruz işte
Walla canim nan bende nefes alamiyorum iki dakka ugruyorum msjlari okuyayim derken bebeler ciglik kopariyo hic bos kalamiycam gibi hissediyorum bende

Walla canim nan bende nefes alamiyorum iki dakka ugruyorum msjlari okuyayim derken bebeler ciglik kopariyo hic bos kalamiycam gibi hissediyorum bende
Yaşları yakın mı?
Allah sağlık versin tüm yavrulara, büyüsünler hayırlısıyla.
Benimkilerin arası 3 yaş. Beni de birbirlerini de yiyorlar. Babalarına paslayıp, parka gönderiyorum. Sonra buraya, eve, kendime bakıyorum. Haaa 5 dk gecikseler, ayakkabılarımı kaptığım gibi bakmaya gidiyorum

oyyy oyunlara doyamiyolar ki
iyi yetisiyosun yine masallah
baya erken evlenmissin
çocuklar da büyümüş oh maşallah sana yaa

4 bucuk yas war canim walla onlarsiz asla olmuyo onlarlada insan pert ben buyugu okula werdim dinlenirim biraz dedim ama ne mumkun vocuk napti ne etti diye diye kucukle git gel yapmaktan ayaklarim beni tasimak istemez oldu

kk birinci noteri Acilen bu sırrı bana öğret öğrenirsem ortalık acayip karışır
Kız benim yazmadığım şeyi, nasıl yazmışım gibi alıntılayıp, oraya nickimi mıhladın
Ya siteden kaynakli oluyor heralde ben kendimi gordum demedgm biseyi demis gbi bi arkadasn alintisinda. Bi tanede benim alintiladigim kisi farkli cikti .

oyyy oyunlara doyamiyolar ki
iyi yetisiyosun yine masallah
baya erken evlenmissin
çocuklar da büyümüş oh maşallah sana yaa
Sagol canim benim
Allahim guc kuwwet werdikce bugunlere kadar geldik kucuk anne oldum zor oldu ama atlatiliyo sukur hersey kimsem yoktu hala da yok.Ama dimdik herseylerinde peslerindeyim Sizde bana kendinizi anlatin biraz

4 bucuk yas war canim walla onlarsiz asla olmuyo onlarlada insan pert ben buyugu okula werdim dinlenirim biraz dedim ama ne mumkun vocuk napti ne etti diye diye kucukle git gel yapmaktan ayaklarim beni tasimak istemez oldu
Aaaa merhaba bu benim ay
2 gün önce, dişçi koltuğunda emzirip kucağımde uyuttum. O sırada dişime dolgu yapılıyordu
Her gün okula ufaklıkla git gel, rampa çık, asansör tuşlarını sil. Aynı kuzum aynı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…