- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.781
Beni taniyan az var burda bi giremedim muhabbetin icineyaz kiz yaz okumamuhabbet akiyo gel
Alacaklıyken, borçlu mu çıkarmaya çalışıyorsun zeprammTamam şimdi affetmiş olabilirim
kk birinci noteri Acilen bu sırrı bana öğret öğrenirsem ortalık acayip karışır
Kız benim yazmadığım şeyi, nasıl yazmışım gibi alıntılayıp, oraya nickimi mıhladın
Beni taniyan az var burda bi giremedim muhabbetin icineNe guzel herkes walla bayildim yorumlara
Burda tanıştık biz deBeni taniyan az var burda bi giremedim muhabbetin icineNe guzel herkes walla bayildim yorumlara
tanışırız beybi
kaynasiriz hemendan diye gir ortasına muhabbetin
Benim ismim ayşenur
2 oglum war buyuk 6 kucuk 1 bucuk yasinda
25 yasindayim
İstanbulda oturuyorum
Ew hanimiyim
Yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum
Walla canim nan bende nefes alamiyorum iki dakka ugruyorum msjlari okuyayim derken bebeler ciglik kopariyo hic bos kalamiycam gibi hissediyorum bendeBurda tanıştık biz deBenim de 2 canavarım var, ittire kaktıra muhabbet ediyoruz işte
Bilmiyorum ki
seni mesajını da yanlışlıkla alintilamistim
sonra sildim
silemedigim yanlış yaptığım bisey olmus demekkideneyek mi bi daha
Yaşları yakın mı?Walla canim nan bende nefes alamiyorum iki dakka ugruyorum msjlari okuyayim derken bebeler ciglik kopariyo hic bos kalamiycam gibi hissediyorum bende
Walla canim nan bende nefes alamiyorum iki dakka ugruyorum msjlari okuyayim derken bebeler ciglik kopariyo hic bos kalamiycam gibi hissediyorum bende
Kazene, muneye haber vermeliyiz eureka eureka
4 bucuk yas war canim walla onlarsiz asla olmuyo onlarlada insan pert ben buyugu okula werdim dinlenirim biraz dedim ama ne mumkun vocuk napti ne etti diye diye kucukle git gel yapmaktan ayaklarim beni tasimak istemez olduYaşları yakın mı?
Allah sağlık versin tüm yavrulara, büyüsünler hayırlısıyla.
Benimkilerin arası 3 yaş. Beni de birbirlerini de yiyorlar. Babalarına paslayıp, parka gönderiyorum. Sonra buraya, eve, kendime bakıyorum. Haaa 5 dk gecikseler, ayakkabılarımı kaptığım gibi bakmaya gidiyorum
Kazene, muneye haber vermeliyiz eureka eureka
Ya siteden kaynakli oluyor heralde ben kendimi gordum demedgm biseyi demis gbi bi arkadasn alintisinda. Bi tanede benim alintiladigim kisi farkli cikti .kk birinci noteri Acilen bu sırrı bana öğret öğrenirsem ortalık acayip karışır
Kız benim yazmadığım şeyi, nasıl yazmışım gibi alıntılayıp, oraya nickimi mıhladın
Ya siteden kaynakli oluyor heralde ben kendimi gordum demedgm biseyi demis gbi bi arkadasn alintisinda. Bi tanede benim alintiladigim kisi farkli cikti .
Sagol canim benimoyyy oyunlara doyamiyolar ki
iyi yetisiyosun yine masallah
baya erken evlenmissin
çocuklar da büyümüş oh maşallah sana yaa
Nasl yani anlamadim korktum beeyok zaafiyet var
Aaaa merhaba bu benim ay4 bucuk yas war canim walla onlarsiz asla olmuyo onlarlada insan pert ben buyugu okula werdim dinlenirim biraz dedim ama ne mumkun vocuk napti ne etti diye diye kucukle git gel yapmaktan ayaklarim beni tasimak istemez oldu
Nasl yani anlamadim korktum bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?