Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte gelince tek kalmak canını sıkmıştır onun
cay. ama yani şartlar da belli bence sen yavaş yavaş kreş işe dönme evresine gecmelisin

sonra maddiyat musade ederse ikinciyi yaparsin
Yavrum 2. Yi hic hayal bile etmiyorm suan . Krese gtse cani sklmaz dmi hic uzuluyorm gercekten pkdr aktifizki onla 1 aylik brbekkenden beri gezdik eglendik etknlikler su bu . Hala dha pyleyz alistigindan mi ne sureklj istiyor sureklide olamazki ama . Canim ben ise girsem kres parasi kadr maas anca alirim biliypsun sen bizim sektoru iste .

doğru diyosun kuzum da. senin de ihtiyacın var nefes almaya değişikliğe. çocuga da artik sen yetemezsin. seni istemez yasitini ister.
kres parasi ciksa yeter. sonsuza kadar krese gitmicek ki. sen cok aktif olduğundan da yorgunsun bence.
cocuk insani her türlü yoruyo zihinsel fiziksel psikolojik...
ben yapamadım işte hem maddi hem mental olmadi iznin sonuna kadar evde kalmak

Ahh ah bende.ne.cok seviyorm da kahvaltilara hic demlemiyorum tek tatli gelmiyo ama deminden demledm esimle ictik o erken pes etti uyudu senle icebiliriz isitipta
Ben de demlemem tek başıma kahvaltı yapınca tadı çıkmıyo.haftada bir anca beraberken işte aynı sizin gibi

O bi gercek yorgunum... aliskinim okula basladgmdan beri hic evde durmamaya ... en cok istedgm seydi ama cocgmu kendim buyutmek ... suan ise girmek zorundaligim maddi acidan var deyipbise girersem.o maasi krese vernce gene bi anlami olmayacak tamam cock icin cok iyi olacak ben sosyallesecegm ama bizim maddi acidan da rahaylamamiz gerekli bakalim yilbasnda esime ne kdr zam yapilcak onu bekliyorum .
Bizim burda tam gun kres buldum 800 tl dedi bu seferde niye ucuz diye korkuyor insan . Anlamadim napacagmi bu sira cok karisik haldeyim.
Suan soyle 2 gun yanliz kalasim var kendimle kalmaya okadat okadaarr ihtiyacm var ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…