- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #16.821
Hoşbuldumkız çalışkan karınca hoşgeldinnasılsın napiyosun
Bu yaşlarda o kadar normal ki..Gitmiyor ay sonu 3 yas dolacak . Tek cocuk
Hoşbuldum
Banyo yaptım uzanıyom sen napıyon kuzu
Uyy hiç de yok demezAyip ettin dostm hemen bi fincan kapip geleyim
Yavrum 2. Yi hic hayal bile etmiyorm suan . Krese gtse cani sklmaz dmi hic uzuluyorm gercekten pkdr aktifizki onla 1 aylik brbekkenden beri gezdik eglendik etknlikler su bu . Hala dha pyleyz alistigindan mi ne sureklj istiyor sureklide olamazki ama . Canim ben ise girsem kres parasi kadr maas anca alirim biliypsun sen bizim sektoru iste .işte gelince tek kalmak canını sıkmıştır onun
cay. ama yani şartlar da belli bence sen yavaş yavaş kreş işe dönme evresine gecmelisin
sonra maddiyat musade ederse ikinciyi yaparsin
Ahh ah bende.ne.cok seviyorm da kahvaltilara hic demlemiyorum tek tatli gelmiyo ama deminden demledm esimle ictik o erken pes etti uyudu senle icebiliriz isitiptaUyy hiç de yok demez
Seni görünce hep çay demleyesim geliyo
Git yat yavrum ya uykumu feleğe vermem vallatam yatmaya gidecem biri geliyogidemiyorum
muhabbet bağına girdim bu geceeee diye sarki söyleyesim var
Yavrum 2. Yi hic hayal bile etmiyorm suan . Krese gtse cani sklmaz dmi hic uzuluyorm gercekten pkdr aktifizki onla 1 aylik brbekkenden beri gezdik eglendik etknlikler su bu . Hala dha pyleyz alistigindan mi ne sureklj istiyor sureklide olamazki ama . Canim ben ise girsem kres parasi kadr maas anca alirim biliypsun sen bizim sektoru iste .
Git yat yavrum ya uykumu feleğe vermem valla
Ben de demlemem tek başıma kahvaltı yapınca tadı çıkmıyo.haftada bir anca beraberken işte aynı sizin gibiAhh ah bende.ne.cok seviyorm da kahvaltilara hic demlemiyorum tek tatli gelmiyo ama deminden demledm esimle ictik o erken pes etti uyudu senle icebiliriz isitipta
Aslında ben çakal zeprayım yoksa değil miydimHayırsen zepramsın özüne ters kendine gel
İyi geceler kuzu Allah rahatlık versino zaman gidiyom beybi
iyi geceler
O bi gercek yorgunum... aliskinim okula basladgmdan beri hic evde durmamaya ... en cok istedgm seydi ama cocgmu kendim buyutmek ... suan ise girmek zorundaligim maddi acidan var deyipbise girersem.o maasi krese vernce gene bi anlami olmayacak tamam cock icin cok iyi olacak ben sosyallesecegm ama bizim maddi acidan da rahaylamamiz gerekli bakalim yilbasnda esime ne kdr zam yapilcak onu bekliyorum .doğru diyosun kuzum da. senin de ihtiyacın var nefes almaya değişikliğe. çocuga da artik sen yetemezsin. seni istemez yasitini ister.
kres parasi ciksa yeter. sonsuza kadar krese gitmicek ki. sen cok aktif olduğundan da yorgunsun bence.
cocuk insani her türlü yoruyo zihinsel fiziksel psikolojik...
ben yapamadım işte hem maddi hem mental olmadi iznin sonuna kadar evde kalmak
Sen akrepsin kız akrepler çakal olmazAslında ben çakal zeprayım yoksa değil miydim
Temizlik yapacaksam da demlrrim kendime odul gbi temizlik btnce icerim diyeBen de demlemem tek başıma kahvaltı yapınca tadı çıkmıyo.haftada bir anca beraberken işte aynı sizin gibi
Ben neskafeciyim iş arası kahveye bayulurunTemizlik yapacaksam da demlrrim kendime odul gbi temizlik btnce icerim diye
Akrepler çakalların basını cekmiyo muydu ya yoksam ben mi bilmiyodumSen akrepsin kız akrepler çakal olmazağır ablasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?