- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.301
Yemin olsun içimden acaba akrep mı ki dedm cidden sen soyeldin
Bnm eşimde akrep
Ah ah dışı milelti içi bni yakıyorkorku filmine ne hacet, evde bir akrep koca varken değil mi
Ah ah dışı milelti içi bni yakıyor
Cidden en zor insan
Ben koç eşim akrepsen ne burcuydun? Hatırlayamadım konuştuysak
Siz uyarsınız belki birbirinize
Kızzz o resimler ne öyle geçmişte
Görmüş bulundumben bakamadım valla sayfayı ilerlettim
Hoşbulduk en küçüğünüz ben miyimSeni de en küçük kertenkele ilan edip hoşgeldin diyoruz
Senindeallah yardimcin olsun
Seninde
Akros dayanışması diye topik acicam hahahahahahahh
ABEMDDaaaa çok mantıklı
Akrep burcu erkeği magdurlariyla dayanisma derneği
Bilmiyorum ama çok merak ettim gerçekten evliyım ama ilk defa böyle bir sayfada takılıyorum galiba skntıdan herşeyAh canım sende ayrı masummuşsunKüçüksün daha ondan zaar,desem evlisinde kiz oğrenirsin zamanla buraya takildikca canım benim,o masumluktan eser kalmaz burda merak etme sen
En yeni sensn diye en küçük seni ilan ettmHoşbulduk en küçüğünüz ben miyim
Aynı bende öyleyim tanımadıgm insanlaRla konuşmayı daha çok seviyorum sanalda gerçekte hiç samimi arkadaşım yok kolay kolay arkadaşlık kuramıyorum maleseftanisalimmmmama bu forumda gayet samimiyim aslinda herkesle. Sonucta sanal.
Ama gercek hayat oyle degil. Bi acigini bulurlarsa saldiriveriyorlar. O yuzden fazla acmam kendimi kimseye, burada o eksigimi tamamliyorum :)
kolay yetismiyor oyle bir tosia
Anladm 22 yaşındayım onceden okuyordum ama msj atmıyordum artık bende katıldım bi cesaretleEn yeni sensn diye en küçük seni ilan ettm
Kaç yasindasin
Aynı bende öyleyim tanımadıgm insanlaRla konuşmayı daha çok seviyorum sanalda gerçekte hiç samimi arkadaşım yok kolay kolay arkadaşlık kuramıyorum malesef
Bencede daha güzel benım de 1 tane var başka yok oda çok uzakta zaten yalnızlgıı seviyorum birde güvenım yok kmseye ısınamıyorum ilk başlarda ısınmazsam bida ısınmamben önceden herseyimi annemle paylasirdim, o vefat edince ne kadar yalniz kaldigimi farkettim. Kimseye ihtiyaç duymamışım meğer, bir de güvenmediğim için kimseye yakın arkadaş edinmemisim, çok nadirdir 1 2 kişi. Böylesi daha güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?