Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canım sende ayrı masummuşsun Küçüksün daha ondan zaar,desem evlisinde kizoğrenirsin zamanla buraya takildikca canım benim,o masumluktan eser kalmaz burda merak etme sen

Bilmiyorum ama çok merak ettim gerçekten evliyım ama ilk defa böyle bir sayfada takılıyorum galiba skntıdan herşey

Aynı bende öyleyim tanımadıgm insanlaRla konuşmayı daha çok seviyorum sanalda gerçekte hiç samimi arkadaşım yok kolay kolay arkadaşlık kuramıyorum malesef

Aynı bende öyleyim tanımadıgm insanlaRla konuşmayı daha çok seviyorum sanalda gerçekte hiç samimi arkadaşım yok kolay kolay arkadaşlık kuramıyorum malesef

ben önceden herseyimi annemle paylasirdim, o vefat edince ne kadar yalniz kaldigimi farkettim. Kimseye ihtiyaç duymamışım meğer, bir de güvenmediğim için kimseye yakın arkadaş edinmemisim, çok nadirdir 1 2 kişi. Böylesi daha güzel :)

Bencede daha güzel benım de 1 tane var başka yok oda çok uzakta zaten yalnızlgıı seviyorum birde güvenım yok kmseye ısınamıyorum ilk başlarda ısınmazsam bida ısınmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…