- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.281
Benim deeee. İlk gördüğümde Allah beni bu insandan korusun demiştim, hatta önlem olsun diye abi diye önüne sıfat ekledim ama evliyiz ve 2 çocuğumuz var. Öğrenci yurdundayken Pc mi tamir etti 2 yumuşadım konu nerelere geldiNefretten doğan aşken sevdiğim
Balık burcusun,sagocusun tamam ama kaç yaşındasın ve evli ya da çocuklu musun? Seni tanıma isteği belirdi birden içimde
Nefretten doğan aşken sevdiğim
Böyle bi ışık gördün karşında da esin gel gel gel dedi ve sende gittinişte 1 sene kadar beraber çalıştık, is dışında muhatap olmadım hiç
Yaşam tarzı, siyasi görüş filan herşey bambaşkaydı. Sonra konuşmaya başladık baktım zeki bi adamyine de o anlamda düşünmedim
Sonra o benden hoslanmaya başlamış, bütün iş arkadaşlarımız da biliyormuş durumu anlamışlar
Hani guya bölgesini isaretliyor ruh hastası, kalabalık is yeri ya, kimse benimle ilgilenmesin maksat.
Bana soranlara da ben onunla oturup cay bile içmem diyordum.
Sonra ne oldu anlamadım devamını hatırlamıyorum
Sempatikliği havasının ve soğukluğunun önüne geçen vukuatlardan biriyim ben de. Bence sen de öylesinAma var bı havan o belli oluyor
Eee nasıl muhabbet oldu merak ettim
Böyle bi ışık gördün karşında da esin gel gel gel dedi ve sende gittin
Oraya" Balsın" ibaresini de ekleyelimBide şebocu
34 yaşındayım sivaslıyım istanbulda doğup büyüdüm burda yaşıyorum yani sivasla bi alakam yok.
3 evladım var biri lise 2 de oğlan 2. Sınıf ve ana sınıfı kızlarım var.
Saç boyası için girmiştim yıllar evvel siteye çok güzel dostluklar edindim.
Sonra diyet topiklerinde yıllandım.
Ayrıcada 3-5 cümleye sığmam 🕶
Teşekkür ederim canmSempatikliği havasının ve soğukluğunun önüne geçen vukuatlardan biriyim ben de. Bence sen de öylesin
Bide şebocu
34 yaşındayım sivaslıyım istanbulda doğup büyüdüm burda yaşıyorum yani sivasla bi alakam yok.
3 evladım var biri lise 2 de oğlan 2. Sınıf ve ana sınıfı kızlarım var.
Saç boyası için girmiştim yıllar evvel siteye çok güzel dostluklar edindim.
Sonra diyet topiklerinde yıllandım.
Ayrıcada 3-5 cümleye sığmam 🕶
Olabilir eşinin burcu ne :)yaa bazı insanlarda şeytan tüyü var derler ne kadar da oğru bilemiyorum ama, eşim öyle biri
Kendini bir şekilde herkese sevdiriyor ben anlamadım bizim is nasıl buralara geldi
Olabilir eşinin burcu ne :)
Uyumlu musunuz
Bazı insanlar öyle oluyor ya
Bnde hatirlamiyorm nasıl evlendim sarhoştum
Gulduysen sevmemByNkoaLa ışık espirisine gülmüşem cem yılmaz hafızama kazındı ya
Olabilir eşinin burcu ne :)
Uyumlu musunuz
Bazı insanlar öyle oluyor ya
Bnde hatirlamiyorm nasıl evlendim sarhoştum
Gulduysen sevmem
Bu arada bnde sagoci sebocu dumanci teocuyim
Yemin olsun içimden acaba akrep mı ki dedm cidden sen soyeldinakrep
Aslında pek uyumlu değiliz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?