Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel olmul
değişikmiş vala herşeye bişey bulunmuuş buralarda

çocuğu uyutunca ben de uyudum bi saat. kızlar gelene kadar yine sayfalar derya deniz olmus
Allah muhabbetinizi artirsin :)

ben de dışardan soğuk dururum. ama ben bazı insanlara çok soguk bazılarına ise cok sıcağım yine her zamanki gibi tam bir tutarlılık abidesiyim yani

bu arada I inessa armand bende tosya koymak yerine tosia yazdin saniyodum

hahahah yok artik yaa
Belki de herkes öyle sanıyordur

olabilir hangi filmin kahramanı peki senin yazdığın :) filmi izleyim merak ettim

uprising filmin adi, ayaklanma
Varşova gettosu ayaklanmasını anlatıyor çok güzel bir film
Ayni zamanda tarihi bir karakter tosia altman ama ben onu bilmiyordum, kurgu sanıyordum
Meğer gerçekten öyle biri varmış :)

Tapur muydu tupur mu bir markanın tüm saklama kaplarını yayıntı oluyor diye atmıştım. Şuan anaokulu için beslenme kabı bulamıyorum evde. Hani minimallik iyiydi

onlar atılır mı be canım, kim bilir kaç para verdin

Tapur muydu tupur mu bir markanın tüm saklama kaplarını yayıntı oluyor diye atmıştım. Şuan anaokulu için beslenme kabı bulamıyorum evde. Hani minimallik iyiydi

ben ikeadan almıştım hamileyken is yerine evden götürmüştüm hep. alma imkanin varsa baya iyiydi :) tupper baya pahalı geliyo bana

aaa bunu izleyim ben baya güzel anlattığın kadariyla

teşekkür ederim tosya olmayan toşya

yaa böyle savaşlı, silahlı bir film ama tarihi kurgusu da çok güzel
Gerçek yaşanmış bir hikaye, karakterler de çoğunlukla tarihten uyarlama
Benim izlediğim en güzel holokost filmi, bütün 2. Dünya savasi filmlerini de izlemisimdir :)
bu film televizyon için çekilmiş o yuzden pek ses getirmemis.
Tarzına uyarsa mutlaka seversin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…