- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.321
Doğru bilmisim yine en küçük sensnAnladm 22 yaşındayım onceden okuyordum ama msj atmıyordum artık bende katıldım bi cesaretle
Güzel olmulKertenkelelerim ben geldim ama çok yorgunum bir selam edip yemek yemeye gideceğim sonra dinleneyim akşam üstü falan gelirim
Kertenkelelerim aramızdaki samimiyete ve bana kırılmayacağınıza güvenerek izninizle 1-2 uyarı yapmak istiyorum.
Burada yeri geliyor hüzünleniyoruz yeri geliyor gülüyoruz yeri geliyor sapıtıyoruz ama sınırlara dikkat etmenizi rica ediyorum. Dün atılan görseller ciddi manada rahatsız edici geldi bana hatta incelemeden direkt geçtim.
Topikte biz bize değiliz. Yazan kadar yazmayan üye var sırf okuyup eğlenmek amaçlı giren üye sayısı yazanlardan çok. Kimisi msj atıyor topiğiniz çok komik yazmıyorum ama okuyup eğlenmek için giriyorum diye, msj atmayan kadarını da her girdiğimde görüyorum topikte çevirimiçi diye zaten. Dost var, daha az dost olan var. Topikle ilgili herhangi bir uyarı almak istemiyorum ya da herhangi bir üyemin rahatsız hissetmesini istemiyorum ya da herhangi bir üyenin burada yaptığı paylaşım nedeniyle şikayet edilmesini istemiyorum. O yüzden sınırlara dikkat ederek geyik yapalım. Sınırlara dikkat ettiğimiz müddetçe birbirimizden zaten gizlimiz, saklımız, çekincemiz yok. Biz bir aileyiz. Ama rahatsız edici tavır, görsel, üslup vb topikte istemediğimi belirtmek zorundayım. Kişisel değil tamamen bu güzel ortamın ve havanın bozulmaması ve tüm kertenkeleleri korumak adına. Şimdilik böyle ortaya uyarı yapıyorum devam ederse kişisel msj atarım daha da devam ederse onu o zaman konuşuruz, gergin bir topik sahibiyim ben
Umarım anlaşılmışımdır, topik kurucusu olarak yaptığım uyarılar hepimizin iyiliği içindir. Hepinizi çok seviyorum. Bu yorgunluk ile ölmez de sağ kalmayı başarırsam 1 2 saate gelirim. Gelmezsem selamıByNkoaLa okusun
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@6 ustu 1 anne
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
B baby0101
I inessa armand
değişikmiş vala herşeye bişey bulunmuuş buralardaB baby0101 simcikk canım öncelikle libidoyu sormussun niyeyse açıklama gereği buldum kendimdelibido demek kadının en sevhetli en derin konusudur +cinsellik hep bir azgın davşan gibi dolandığı zamanları olur o zamanlarda bu lobidoyu değerlendirme isteği olur biz buna +sex diyoruz kendini rahatlatma ihtiyacı duyduğu zamanlarda libido firlayı veriyor sagâ sola Arizona kertenkeleri gibi saldırmaya başlıyor ta kiii nezman oo libidoyu giderecek zamanı bulursa işte ozman sakinlik başlıyor
Küçük olmayı çok severim artık minnacık bir kertenkeleyimDoğru bilmisim yine en küçük sensn
Minik kertenkele minik kertenkele kuyruğun neredeKüçük olmayı çok severim artık minnacık bir kertenkeleyim
çocuğu uyutunca ben de uyudum bi saat. kızlar gelene kadar yine sayfalar derya deniz olmus
Allah muhabbetinizi artirsin :)
ben de dışardan soğuk dururum. ama ben bazı insanlara çok soguk bazılarına ise cok sıcağımyine her zamanki gibi tam bir tutarlılık abidesiyim yani
bu arada I inessa armand bende tosya koymak yerine tosia yazdin saniyodum
hahahah yok artik yaa
Belki de herkes öyle sanıyordur
olabilirhangi filmin kahramanı peki senin yazdığın :) filmi izleyim merak ettim
Kuyrugum yok kuyrugum yok yüzerim deredeMinik kertenkele minik kertenkele kuyruğun nerede
Kanıtlı gelmiş
Tapur muydu tupur mu bir markanın tüm saklama kaplarını yayıntı oluyor diye atmıştım. Şuan anaokulu için beslenme kabı bulamıyorum evde. Hani minimallik iyiydi
Çeyiz diye keklendiğimi düşünmüştüm halbukionlar atılır mı be canım, kim bilir kaç para verdin
Tapur muydu tupur mu bir markanın tüm saklama kaplarını yayıntı oluyor diye atmıştım. Şuan anaokulu için beslenme kabı bulamıyorum evde. Hani minimallik iyiydi
aaa bunu izleyim ben baya güzel anlattığın kadariyla
teşekkür ederim tosya olmayan toşya
aaa bunu izleyim ben baya güzel anlattığın kadariyla
teşekkür ederim tosya olmayan toşya
Çeyiz diye keklendiğimi düşünmüştüm halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?