- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.841
ninni ac ninni daha kolay dalar uykuya:)
ritim oluyo ya sallaninca bi traftan da tık gidiveriyo
Yani kucagnda sallamakta sallamak zaten o yuzden pek bi degisim olmus sayilmaz canim yapmam dedgni yaptiriyolar adama zaten annelik baska bisey smdiki cocklarda fena nuh diyolar peygamber demiyolar ... dedigim dedikben alistirmazdim canım aslında kendi de uyuyordu ama annem vefat edince babaannesi ilgilendi, mecbur ayağa alıştı. Gerçi benim de isime geldi, kucağımda sallamaktansa
Sana beğenmedim attımHer telden var dikap 4-6 yas falan canım bide kkö :)
Benim kiz yakin zaman a kadar agzini baskasinin silmesni istemezdi yemek tabagni babasi sofraya getirdj diye bile agladi bikeresinde annem getircwkti diye ... bu derece delirmelik neyse canlari sag olsndakabul etmiyor ki, illa benim sesim olacak
Antika benim kiz biraz
Cnm sen ne ogretmeniydin merak ettm sormadm hic denk te gelmedim
Yani kucagnda sallamakta sallamak zaten o yuzden pek bi degisim olmus sayilmaz canim yapmam dedgni yaptiriyolar adama zaten annelik baska bisey smdiki cocklarda fena nuh diyolar peygamber demiyolar ... dedigim dedik
Canım benim yaa nasıl iyi geldi valla yazdıkların Allah razi olsun.iyiki varsınız Çok haklısın.
Evet aynı regl gibi ağrım var sivilceler çıktı. Dediğin gibi olabilir bakkk çok mantıklı. İnş geçerde bu günlere gülerim
Gecer gecer canim valla gercekten burasi bu arkadaslk cok iyi geliyor hepimize bana da cesaret guc verdiniz Allah heponizi feraha cikarsin insallah gonlunuzdekileri hayirla nasip etsin
Deli kiz bizi anlayamasin can cekissin diye yazdida kacti herhal bak acikliyomuSana beğenmedim attımanlayacağımız şekilde yaz kız
Ba hele baaaa biz bayiiliyoz birinin emrinde calismayaBen aslen ilahiyat okudum. Din eğitimi öğretmeniyim. Ama daha önce kimya bölümü terkim. İhtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz fizik kimya matematik dersleri veriyorum kışın boş vakitlerimde. Ama atanıp çalışmak bana göre değil. Kimsenin altında çalışamıyorum ben. Tam bi ticaret kadınıyım.
Benim kiz yakin zaman a kadar agzini baskasinin silmesni istemezdi yemek tabagni babasi sofraya getirdj diye bile agladi bikeresinde annem getircwkti diye ... bu derece delirmelik neyse canlari sag olsnda
Olamasan da hiç dert etme canım.
Bi yazı okumuştum. İyi annelerin kirli mutfakları ve mutlu çocukları olur yazıyordu.
Sen keyfini çıkar. Ev nasılsa toplanır.
Bak mesela @Negohatun bana kaynanan 1 saat sonra sana gelecekmiş diyor. Bende motor takmış gibi bitiriyorum işlerihallolur yani
Canim inanirmisin benim kizi anlatiyorsun sandim ... noktasndan virgulune ayni simdilerde de meshur olayimiz gunde 2 3 defa elbise ve sac modeli degisimi yapmakbizim kız hiç değişikliği sevmiyor canım
Başka evde uyuyamıyor mesela asla, uykusu gelince nerede olursam olayım eve geliyorum mecbur.
Ya da arabada filan uyumuyor kesinlikle
Evin içinde bile oda degistirsek en az 1 saat gecikiyor uyuması.
Ne olacak ne yapacağım bilmem
Canim inanirmisin benim kizi anlatiyorsun sandim ... noktasndan virgulune ayni simdilerde de meshur olayimiz gunde 2 3 defa elbise ve sac modeli degisimi yapmak
Ba hele baaaa biz bayiiliyoz birinin emrinde calismaya
Ben kutsal hanfenduye sormustum ama senide ogrendik ne ogretmeni oldgnu su sacma salak alintilar yuzinden ortalik kac kere karisti bu gece alintiladigimjz kisi degil baskasnin nicki cikiyor
bak kapı kapanınca herkes dışarda kaliyo o yüzden o sacma sapan lafları da kafanda kurma.
benim de burda kimsem yok :) iyi yanı kimse görmüyor rezil hallerimidağınık dağınık yaşıyoruz gelen giden yok çünkü.
yapman gereken zamanda yapiyosun zaten herşeyi. sen hamileliğin tadını cikar.
bide işleri bitirebilirsen ertelemeden bitir o şimdi sana nasıl zül geliyodur tahmin ediyorum ben
Kuran’ı Kerim öğretmeniNe diyon giiii acikca yazsana sunlari kko ne ben biliyomuyum
Ahahahha cok yasa ya ay cok güldümbizimki arı vız vız şarkısında uyuyor sadece, illa benim sesimden olacak ve tonu bile değişmeyecek yoksa kalkıp bakıyor
FarkettimSana beğenmedim attımanlayacağımız şekilde yaz kız
Camide mi ogretmensin senKuran’ı Kerim öğretmeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?