Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tabiki su an çok şifre veremiyorum ama topikte hamileler emzirenler var canları cekmesin limonsuzum ben sana sifreli listeyi atacam sonra
Baaak beklerim listeyi ama neyse ben acıktım galiba Tatlım hiç dert etme. Anneler 10 kaplan gücünde olabiliyorlar yani ben oluyorsam bence herkes olur

tam olarak böyle birşey gerçekten

Peki sende benim gibi yatmadan önce kapıyı, ocağı, camları 50 kere kontrol ediyor musun
Kontrol manyaklığım beni anksiyete yaptı ben artık bir ruh hastasıyım

bu anksiyeteli adam benim kocam
O her aksam her yeri kontrol ettiği için bana gerek kalmıyor

Ahahhahaha bu saatte Mevlüt mü olur sen nerde yasıyon ya burası türkiyaaaa

aaa çalışan bayanlar için gece mevlüdünuz yok mu ama x ülkede vardi ne kadar gerideyiz her konuda inanamıyorum cidden

bence biraz kendinizi geliştirin

Ne işinde çalıştın

kimin eli kimin cebinde belli olmayan bi yerde calistim
adamlar nişanlı olduğumu bile bile pesimde köpek balığı gibi gezerdi en son dayanamayip erken ayrıldım işten. adamlar dişi sinek görse Adriana Lima muamelesi yapiyodu

Ya son kisma cok guldummm

Evet Youlost16 yı bu saatte Mevlüt okumaya gönderdiğime göre benim uyku saatim gelmiş demektir
Uyku saatim geldi ama adam gelmedi iyi mi
Yarın haftanın son günü bismillah. Benim seksü geyşa evde yarın. Pek giremem biliyorsunuz. Cmrt görüşürüz
Topik sizlere emanet kertenkelelerim evimize sahip çıkın
Öptüm hepinizi çok seviyorum, iyi geceler

Çalışanlara Pazar yapıyoruz o kadaannn

ne demek pazar yapıyoruz heee ne demek ben pazar günleri tiskoya bara gidiyom ikisini nasıl aynı gün yapcaz

cuma mübarek gün işte gece acsana be kadin

Ahahhahaha bencede uyku saatin gelmiş cicimmm iyi geceler balukumm

Iyigeceler kendjne iyi bak canm dua et bana unuttmadan ... mubarek gece hurmetine

Alıp hayvanat bahçesine götüreceksin böyle hayvanları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…