- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.801
Baaak beklerim listeyi amatabikisu an çok şifre veremiyorum ama topikte hamileler emzirenler var canları cekmesin limonsuzum ben sana sifreli listeyi atacam sonra
Tatlım hiç dert etme. Anneler 10 kaplan gücünde olabiliyorlarDoğuma var cnm şubatta. Ben serbest çalıştığım için kafama göre randevu veriyorum. Yeni randevu şuan almıyorum zaten. Elimdekileri bitirmeye çalışıyorum. Kasıma kadar var. Sonrası boş.
Ben daha şimdi yapamazken ilerde nasıl kendimi toparlıycam diye korkuyorum
Ahahhahaha bu saatte Mevlüt mü olur sen nerde yasıyon yaOkumaya gidiyorum demedin mi ben şimdi sandım
Amiiinnn canımAllah kabul etsn smdiden ...
Ne işinde çalıştınmesela ben evlenebilmek için çok kötü bı işte çalıştım ne rezillik cektim
Ahahahha nereye gidiyorum deli nereye yolladın bu saatte okuyamadım mjları
Yarin gidecek kiz
Şuan rezillikAhahhahaha bu saatte Mevlüt mü olur sen nerde yasıyon yaburası türkiyaaaa
ve ilahi mesaj gelir yukardan...
bir adet ilahi mesajini var: biiiiiippppp
"yooovvv dostum sen geliş amacını yanlış anlamışsın ben yönetiyorum olayları. anlamak istemezsen deneyelim bak bakalım çıkabiliyor musun işin içinden..." biiiippp
mesajı tekrar dinlemek için olayları yönetmeye devam ediniz..
işte böyle bisey
Peki sende benim gibi yatmadan önce kapıyı, ocağı, camları 50 kere kontrol ediyor musun
Kontrol manyaklığım beni anksiyete yaptı ben artık bir ruh hastasıyım
Ahahhahaha bu saatte Mevlüt mü olur sen nerde yasıyon yaburası türkiyaaaa
Yaaa yapma gözünün Çapağını yidiğiiiimmmŞuan rezillik
Ya ne bileyim mübarek perşembe gecesindeyiz, okumaya çağırdılar sandım
Çalışanlara Pazar yapıyoruz o kadaannnaaa çalışan bayanlar için gece mevlüdünuz yok muama x ülkede vardi ne kadar gerideyiz her konuda inanamıyorum cidden
bence biraz kendinizi geliştirin
Ne işinde çalıştın
Okumaya gidiyorum demedin mi ben şimdi sandım
O da olabilerdii de gece 12 de olmaz ki datlummŞuan rezillik
Ya ne bileyim mübarek perşembe gecesindeyiz, okumaya çağırdılar sandım
Ya son kisma cok guldummmkimin eli kimin cebinde belli olmayan bi yerde calistim
adamlar nişanlı olduğumu bile bile pesimde köpek balığı gibi gezerdien son dayanamayip erken ayrıldım işten. adamlar dişi sinek görse Adriana Lima muamelesi yapiyodu
Çalışanlara Pazar yapıyoruz o kadaannn
Ahahhahaha bencede uyku saatin gelmiş cicimmm iyi geceler balukummEvetYoulost16 yı bu saatte Mevlüt okumaya gönderdiğime göre benim uyku saatim gelmiş demektir
Uyku saatim geldi ama adam gelmedi iyi mi
Yarın haftanın son günü bismillah. Benim seksü geyşa evde yarın. Pek giremem biliyorsunuz. Cmrt görüşürüz
Topik sizlere emanet kertenkelelerim evimize sahip çıkın
Öptüm hepinizi çok seviyorum, iyi geceler
Iyigeceler kendjne iyi bak canm dua et bana unuttmadan ... mubarek gece hurmetineEvetYoulost16 yı bu saatte Mevlüt okumaya gönderdiğime göre benim uyku saatim gelmiş demektir
Uyku saatim geldi ama adam gelmedi iyi mi
Yarın haftanın son günü bismillah. Benim seksü geyşa evde yarın. Pek giremem biliyorsunuz. Cmrt görüşürüz
Topik sizlere emanet kertenkelelerim evimize sahip çıkın
Öptüm hepinizi çok seviyorum, iyi geceler
Alıp hayvanat bahçesine götüreceksin böyle hayvanlarıkimin eli kimin cebinde belli olmayan bi yerde calistim
adamlar nişanlı olduğumu bile bile pesimde köpek balığı gibi gezerdien son dayanamayip erken ayrıldım işten. adamlar dişi sinek görse Adriana Lima muamelesi yapiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?