- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #17.821
Ya son kisma cok guldummm
Cnm sen ne ogretmeniydin merak ettm sormadm hic denk te gelmedimAhahhahaha bencede uyku saatin gelmiş cicimmm iyi geceler balukumm❤❤
İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin ana kertenkelemizEvetYoulost16 yı bu saatte Mevlüt okumaya gönderdiğime göre benim uyku saatim gelmiş demektir
Uyku saatim geldi ama adam gelmedi iyi mi
Yarın haftanın son günü bismillah. Benim seksü geyşa evde yarın. Pek giremem biliyorsunuz. Cmrt görüşürüz
Topik sizlere emanet kertenkelelerim evimize sahip çıkın
Öptüm hepinizi çok seviyorum, iyi geceler
kız sen he heeee de geç onları.
biri 50 sene olmuş doğum yapali çocuğun nasil yapıldığını bile unutmuştur. oteki desen bekara kari bosamak kolay hesabi bosa doluya konusuyodur
cok kolay oooo süper değil evet. ama hayatımızda neyi zorlanmadan basariyoruz ki :) mesela sen evlenebilmek için esini polis yapmssinmesela ben evlenebilmek için çok kötü bı işte çalıştım ne rezillik cektim
ama gecmedi mi geçti gitti hepsi. benim evimde tertemiz değil:) mutfakta hep bi tabak bardak bisey olur mesela. kadrolu bulaşık
bebekten önce de öyleydim :)
sen duruma adapte oluyosun sadece. ben eskiye göre baya pratik hızlıyim mesela :)
bebisinle konus sen bol bol. yürüyüş yapmaya çık. bide regl olmuyosun ya. hamilelikte normalde regl olman gereken tarihlerde duygu durumun değişebilir :) bu da normal :) belki adet tarihine gelmissindir
Olmaz mi can im dusuncesi bile ne kadr zor o psikolojiyle nasl calisilirkız var ya ne igrencti heee
artık psikolojim bozulmuştu
hani bana asildiklarini bilsem bu kadar dert olmazdi belki de adamlar sapikca yaklasiyodu sadece
kimi nasıl dusurusem hesabi
Baaak beklerim listeyi amaneyse ben acıktım galiba
Tatlım hiç dert etme. Anneler 10 kaplan gücünde olabiliyorlaryani ben oluyorsam bence herkes olur
Gecer gecer canim valla gercekten burasi bu arkadaslk cok iyi geliyor hepimize bana da cesaret guc verdiniz Allah heponizi feraha cikarsin insallah gonlunuzdekileri hayirla nasip etsinCanım benim yaa nasıl iyi geldi valla yazdıkların Allah razi olsun.iyiki varsınız Çok haklısın.
Evet aynı regl gibi ağrım var sivilceler çıktı. Dediğin gibi olabilir bakkk çok mantıklı. İnş geçerde bu günlere gülerim
Ayyyy AhahahhaBurda 18 k varkenYoulost16 gitmez dostlar
Her telden var dikap 4-6 yas falan canım bide kkö :)Cnm sen ne ogretmeniydin merak ettm sormadm hic denk te gelmedim
E bebeğimmm e e eeeeBu saatte gidip balkon yıkadım iyi mi
Bir de duş aldım geldim, benim kız babaannesine gitti geldi. Bakalım bu gece kaç saat sallayacağız
Alıp hayvanat bahçesine götüreceksin böyle hayvanları
Ahh ahh canim Allah kolaylik versin . Sallamayi biraktik biz sukur 2 bucuk yasinda anca. Hic alistirmayin deniyor da o da zor bi bakiyon cocuk ayagnda salliyosunBu saatte gidip balkon yıkadım iyi mi
Bir de duş aldım geldim, benim kız babaannesine gitti geldi. Bakalım bu gece kaç saat sallayacağız
Ne diyon giiii acikca yazsana sunlari kko ne ben biliyomuyumHer telden var dikap 4-6 yas falan canım bide kkö :)
E bebeğimmm e e eeee
Olamasan da hiç dert etme canım.Canımsın yaaValla biri dediki geçen aynı sen gibiydim. Çocuk olunca resmen hayatım düzene girdi. Eşim bilseydim daha erken yapardım seni düzeltti bebek demiş inş öyle olur
Ahh ahh canim Allah kolaylik versin . Sallamayi biraktik biz sukur 2 bucuk yasinda anca. Hic alistirmayin deniyor da o da zor bi bakiyon cocuk ayagnda salliyosun
Bu saatte gidip balkon yıkadım iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?