Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin ana kertenkelemiz

Canım benim yaa nasıl iyi geldi valla yazdıkların Allah razi olsun. iyiki varsınız Çok haklısın.

Evet aynı regl gibi ağrım var sivilceler çıktı. Dediğin gibi olabilir bakkk çok mantıklı. İnş geçerde bu günlere gülerim

kız var ya ne igrencti heee
artık psikolojim bozulmuştu

hani bana asildiklarini bilsem bu kadar dert olmazdi belki de adamlar sapikca yaklasiyodu sadece
kimi nasıl dusurusem hesabi
Olmaz mi can im dusuncesi bile ne kadr zor o psikolojiyle nasl calisilir

Baaak beklerim listeyi ama neyse ben acıktım galiba
Tatlım hiç dert etme. Anneler 10 kaplan gücünde olabiliyorlar yani ben oluyorsam bence herkes olur

Canımsın yaa Valla biri dediki geçen aynı sen gibiydim. Çocuk olunca resmen hayatım düzene girdi. Eşim bilseydim daha erken yapardım seni düzeltti bebek demiş inş öyle olur

Gecer gecer canim valla gercekten burasi bu arkadaslk cok iyi geliyor hepimize bana da cesaret guc verdiniz Allah heponizi feraha cikarsin insallah gonlunuzdekileri hayirla nasip etsin

Alıp hayvanat bahçesine götüreceksin böyle hayvanları

ya ilçelerinde müdürlük yapan falan vardi ya.
hani şu filmlerde saçma sapan iddiaya gire kız düşüren sınırsız yaşayan adamlar vardır ya. ben onları gerçek hayatta yok sanıyordum

meğer varmislar ve cidden düşürürsün düşüremezsin muhabbeti yapiyolar. boyuna kilosuna falan bakip seciyolar
benim bı kaç arkadaşım korur kollardi sağolsun. onlar varken çok guvende hissederdim

Bu saatte gidip balkon yıkadım iyi mi
Bir de duş aldım geldim, benim kız babaannesine gitti geldi. Bakalım bu gece kaç saat sallayacağız
Ahh ahh canim Allah kolaylik versin . Sallamayi biraktik biz sukur 2 bucuk yasinda anca. Hic alistirmayin deniyor da o da zor bi bakiyon cocuk ayagnda salliyosun

Canımsın yaa Valla biri dediki geçen aynı sen gibiydim. Çocuk olunca resmen hayatım düzene girdi. Eşim bilseydim daha erken yapardım seni düzeltti bebek demiş inş öyle olur
Olamasan da hiç dert etme canım.
Bi yazı okumuştum. İyi annelerin kirli mutfakları ve mutlu çocukları olur yazıyordu.
Sen keyfini çıkar. Ev nasılsa toplanır.
Bak mesela @Negohatun bana kaynanan 1 saat sonra sana gelecekmiş diyor. Bende motor takmış gibi bitiriyorum işlerihallolur yani

Ahh ahh canim Allah kolaylik versin . Sallamayi biraktik biz sukur 2 bucuk yasinda anca. Hic alistirmayin deniyor da o da zor bi bakiyon cocuk ayagnda salliyosun

ben alistirmazdim canım aslında kendi de uyuyordu ama annem vefat edince babaannesi ilgilendi, mecbur ayağa alıştı. Gerçi benim de isime geldi, kucağımda sallamaktansa

Bu saatte gidip balkon yıkadım iyi mi
Bir de duş aldım geldim, benim kız babaannesine gitti geldi. Bakalım bu gece kaç saat sallayacağız

ninni ac ninni daha kolay dalar uykuya:)
ritim oluyo ya sallaninca bi traftan da tık gidiveriyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…