Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim izinliydi bu hafta, istemiyor onu izlememi, yeterince psikolojin bozuk diyor. Merak ettim şimdi tüh
22 yıllık kocası, evli ve 54 yaşğndaki evli ve 6 çocuklu bir kadınla kaçmış. Geri dönsün diye mügeye gelmiş tekrar ediyorum GERİ DÖNSÜN diye ☹

Ahaha sen o modlara bürününce adam diyordur ne değişik karım var benim diye şamdan,oda seni çözmeye mi çalışıyor yoksa
Her ay da bir defa gelirdi
Ahaha sizin şansınıza oda regl gününe denk gelirdi dersen gülerim

Ahaha sen o modlara bürününce adam diyordur ne değişik karım var benim diye şamdan,oda seni çözmeye mi çalışıyor yoksa

11 ayda gelmisligi olmadı değil ahahahahha
Sonra akillandm soruyordu

Sonra tamamen geldi artık diyor benden kaçıyorsun dedm ayda bire aliskinm lütfen fazlasını isteme

ben senin bu hallerine aşığım diyo bayiliyom sana diyo bazen de senin canın dayak istiyo ondan böyle diyon diyo

biz hiç normal bi çift olmicaz ya tamam ben kabul ettim artık

Amiiiinnnn. Benimkisi bağımlılık çok denedim, izlememek için direndim ama günün sonunda hep netten açıp izledim. Bırakamıyorum mügeyi

Bugün de vardı bir felaket aile, gördün mü?
Müge zavallı ağzı açık izledi :)

11 ayda gelmisligi olmadı değil ahahahahha
Sonra akillandm soruyordu

Sonra tamamen geldi artık diyor benden kaçıyorsun dedm ayda bire aliskinm lütfen fazlasını isteme
Hahahah yaa işte ona ders olmuştur,bi daha böyle ayrı kalmaz karicigindan

O zam kafama takmışım fazla

Valaa çok zor bir süreç samdanm o uzaklık anne baba evinde kalma sigamiyorsun falan Allah.kmseye gostermesn

bizim süperdi ya ben İstanbul'da tek yasadim o annesinin evinde kaldi

eve gelince de rahat rahat takiliyoduk

ama tayin işi sıkıntıya girmişti onun belirsizliği zordu

Hangi aile? Ben geriden geliyorum 1 gün öncekini izledim

yaşlı bir adam kayıpmış, karısı kızı damadı canlı yayındaydı. Eski damadı da çıktı bugün, hepsi birbirine suç atıyor
Ayy izlersen hak vereceksin,
Kadın yeni bir koca bulmuş evlenmeye gidiyormuş onunla, demiş ki ben yeterince baktım, anneye ihtiyaçları yok artık çocuklarımın.
Müge dedi ki yaşları kaçtı çocukların?
7,9,11 miş yaşları cocuklarin. Artık anneye ihtiyaçları yok diye yurda vermiş yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…