- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.261
Zaten saçma olduğunu herkes söyledi sıkıntı olmadı Benim için :)anladım tamam o zaman, canını sıkma :)
allah mutlu etsin seni canım ne diyeyim
Zaten saçma olduğunu herkes söyledi sıkıntı olmadı Benim için :)
Amin canım sağolanladım tamam o zaman, canını sıkma :)
allah mutlu etsin seni canım ne diyeyim
22 yıllık kocası, evli ve 54 yaşğndaki evli ve 6 çocuklu bir kadınla kaçmış. Geri dönsün diye mügeye gelmiş tekrar ediyorum GERİ DÖNSÜN diye ☹Eşim izinliydi bu hafta, istemiyor onu izlememi, yeterince psikolojin bozuk diyor. Merak ettim şimdi tüh
Ahaha sen o modlara bürününce adam diyordur ne değişik karım var benim diye şamdan,oda seni çözmeye mi çalışıyor yoksayavrum be ben bi cok kocaci oluyom sonra nerden senle evlendim ben bekar takilacaktim moduna giriyom
adam değiştikçe fikrim degisiyocok heyecanlı bi evliligim var rutine kaçıncı yilda giriliyo hanimlar
he ama şimdiki aklım olsa bu kadar erken evlilikte puh varmis gibi evlenmizdim
ben de kocisimden 3 ay kadar tayin nedeniyle ayri kaldimByNkoaLa
Ahaha sizin şansınıza oda regl gününe denk gelirdi dersen gülerimHer ay da bir defa gelirdi
Yazık, Allah akıl fikir versin22 yıllık kocası, evli ve 54 yaşğndaki evli bir kadınla kaçmış. Geri dönsün diye mügeye gelmiş tekrar ediyorum GERİ DÖNSÜN diye ☹
Sen daha güzel şey söyledim :)Amin kuzum sağol ne güzel dua ettin ❤
11 ayda gelmisligi olmadı değil ahahahahhaAhaha sen o modlara bürününce adam diyordur ne değişik karım var benim diye şamdan,oda seni çözmeye mi çalışıyor yoksa
Ahaha sizin şansınıza oda regl gününe denk gelirdi dersen gülerim
Amiiiinnnn. Benimkisi bağımlılık çok denedim, izlememek için direndim ama günün sonunda hep netten açıp izledim. Bırakamıyorum mügeyiYazık, Allah akıl fikir versin
O zam kafama takmışım fazlaben bi oturusta koca kutuyu tek basima yerim bence dondurma sayilmaz çok yemektenitiraz ediyorum
Ahaha sen o modlara bürününce adam diyordur ne değişik karım var benim diye şamdan,oda seni çözmeye mi çalışıyor yoksa
Ahaha sizin şansınıza oda regl gününe denk gelirdi dersen gülerim
Amiiiinnnn. Benimkisi bağımlılık çok denedim, izlememek için direndim ama günün sonunda hep netten açıp izledim. Bırakamıyorum mügeyi
Hangi aile? Ben geriden geliyorum 1 gün öncekini izledimBugün de vardı bir felaket aile, gördün mü?
Müge zavallı ağzı açık izledi :)
Kendisi başka bi mezhebe bağlıydı diyeyim o mezhepten soru sordu daha acık etmeyeyim ban yerimiyice merak ettirdin yahu
4 yıllık evliyim. Benim kv gerçekten çok iyi birisi. En basiti oğlunun evli olduğunun farkında. Bunu idrak edince gerisi çok kolayKaç yıllık evlisin
Nasıl bu duruma geldim
Tüyo versene
Hahahah11 ayda gelmisligi olmadı değil ahahahahha
Sonra akillandm soruyordu
Sonra tamamen geldi artık diyor benden kaçıyorsun dedm ayda bire aliskinm lütfen fazlasını isteme
O zam kafama takmışım fazla
Valaa çok zor bir süreç samdanm o uzaklık anne baba evinde kalma sigamiyorsun falan Allah.kmseye gostermesn
Biz öncesinde çok büyük konuştukHahahahyaa işte ona ders olmuştur,bi daha böyle ayrı kalmaz karicigindan
Hangi aile? Ben geriden geliyorum 1 gün öncekini izledim
Bizimde o istanbulda bn anamlarda kaldımbizim süperdi yaben İstanbul'da tek yasadim o annesinin evinde kaldi
eve gelince de rahat rahat takiliyoduk
ama tayin işi sıkıntıya girmişti onun belirsizliği zordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?