- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.281
Hahahah şamdan yaaben senin bu hallerine aşığım diyobayiliyom sana diyo bazen de senin canın dayak istiyo ondan böyle diyon diyo
biz hiç normal bi çift olmicaz ya tamam ben kabul ettim artık
O zaman tüyo heycanm kaçtı4 yıllık evliyim. Benim kv gerçekten çok iyi birisi. En basiti oğlunun evli olduğunun farkında. Bunu idrak edince gerisi çok kolay
Kendisi başka bi mezhebe bağlıydı diyeyim o mezhepten soru sordu daha acık etmeyeyim ban yerim
Diyetisyen de bir seçenek aslında . Benim normal kilom 58 60 arasıydı ama 63 ile hamile kaldım. 76 ile doğum yaptım. Diyetisyene gitmesem rahat 25 kilo alırdım. Acayip iştahım açıktı. Diyete bire bir uyumasam da en azından dengeli besledim ve kilo alımını minumuma indirdim. Hatta hamileyken 2 kilo verdim. Ama o 2 kilo büyük ihtimal ödemdiAy hadi ins
Sanki şimdiden yayildim gitti gbi
Eşim diyor çocuklar kendinize gece mukayyet olun anneniz sizi bile yiyebilir
Yavrum çocuklar saskn saskn bakıyorlar hahahah
İzlemesem bu kadar vicdansızlığın içinde yaşadığımı anlayamycam belkide.yaşlı bir adam kayıpmış, karısı kızı damadı canlı yayındaydı. Eski damadı da çıktı bugün, hepsi birbirine suç atıyor
Ayy izlersen hak vereceksin,
Kadın yeni bir koca bulmuş evlenmeye gidiyormuş onunla, demiş ki ben yeterince baktım, anneye ihtiyaçları yok artık çocuklarımın.
Müge dedi ki yaşları kaçtı çocukların?
7,9,11 miş yaşları cocuklarin. Artık anneye ihtiyaçları yok diye yurda vermiş yani
Diyetisyene gidebilir miyim bilmiyorm aslnda gitsem.iyi olabilirDiyetisyen de bir seçenek aslında . Benim normal kilom 58 60 arasıydı ama 63 ile hamile kaldım. 76 ile doğum yaptım. Diyetisyene gitmesem rahat 25 kilo alırdım. Acayip iştahım açıktı. Diyete bire bir uyumasam da en azından dengeli besledim ve kilo alımını minumuma indirdim. Hatta hamileyken 2 kilo verdim. Ama o 2 kilo büyük ihtimal ödemdi
İzlemesem bu kadar vicdansızlığın içinde yaşadığımı anlayamycam belkide.
KesinlikleO zaman tüyo heycanm kaçtı
Anne hamuru düzgün olacak demekki
Ayda 1e alışılır mi roosss ajshajsdBiz öncesinde çok büyük konuştuk
Sonra 11 ay ayrı kaldık gördük ebemizi
Evet canım maalesef:)anladım canım, gerçekten takmaya değmezmiş
O sorular hep olacak :)
Bizde yaşadık hala yaşıyoruzKesinlikleama biz de çok sorun yaşadık. Ben hiç yüz yüze gelmedim kv ile. Eşim halletti. Biraz baskın karakter kendisi
Ben o kadar değilim canım, ikinci oğluma hamile kaldıktan sonra izlemeyi azalttım, çok etkileniyordum paranoyak olmuştum.Amiiiinnnn. Benimkisi bağımlılık çok denedim, izlememek için direndim ama günün sonunda hep netten açıp izledim. Bırakamıyorum mügeyi
Bir ara gördüm bugün o koca manyağı reziliyaşlı bir adam kayıpmış, karısı kızı damadı canlı yayındaydı. Eski damadı da çıktı bugün, hepsi birbirine suç atıyor
Kadın yeni bir koca bulmuş evlenmeye gidiyormuş onunla, demiş ki ben yeterince baktım, anneye ihtiyaçları yok artık çocuklarımın.
7,9,11 miş yaşları cocuklarin. Artık anneye ihtiyaçları yok diye yurda vermiş yani
Senin bahsettiğin ismail hırçın konusu muben hayret ediyorum her seferinde. bu kadar da olmaz dediğim ne varsa hep karsima çıkıyor.
11 ay adam yok neye aliscanAyda 1e alışılır mi roosss ajshajsdlutfen bi daha büyük konuşmayın kendi iyiliğiniz icin
Ne koca meraklısı kadın var. Keşke herkes anne olmasayaşlı bir adam kayıpmış, karısı kızı damadı canlı yayındaydı. Eski damadı da çıktı bugün, hepsi birbirine suç atıyor
Ben o kadar değilim canım, ikinci oğluma hamile kaldıktan sonra izlemeyi azalttım, çok etkileniyordum paranoyak olmuştum.
Sabah fırsat bulursam şöyle bir göz atıyorum artık
Bir ara gördüm bugün o koca manyağı rezili
Senin bahsettiğin ismail hırçın konusu mu
Oysa cidden çenemiz düştü şaşırmaktan
2 yıl geriden geldim kapattım arayı. Müge izlemek pişmanlıktırBen o kadar değilim canım, ikinci oğluma hamile kaldıktan sonra izlemeyi azalttım, çok etkileniyordum paranoyak olmuştum.
Sabah fırsat bulursam şöyle bir göz atıyorum artık
Bir ara gördüm bugün o koca manyağı rezili
Ne koca meraklısı kadın var. Keşke herkes anne olmasa
Kız bide o senin yanına geliyorsa ayda bir hep babanın evinde mi kaliyodunuz yoksa bide11 ay adam yok neye aliscan
Hahahahahah
Mecbur geldiği zaman o da ayda olunca napam
Uzak kaldıkça biz soguyoruz aşkımız depresmiyor yani uzaklık yaramıyor bize
Canım 12 yıllık evliyim, ilk 7 yıl gerçekten çok güzel anlaştık biz daha doğrusu ben hoş görmüşüm diyeyim, ben iyi olduğum için iyiymiş herkes, son 4 yıldır aynı binada merhaba merhaba yız sadece, saygı da kusur etmem ama içimdeki sevgileri bitti kv ve kızlarının.Bizde yaşadık hala yaşıyoruz
Bende mesafeliyim o yüzden
Afgedemiyorm sanirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?