Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın o kadar rahat söylüyor ki bir de şok oldum
Çocuk olduktan sonra o dirayetli kadın gitti ağlak bir kadın geldi yerine. Ben de çok etkileniyorum. Aklıma hangisi geldi biliyor musun? Oğlu sevgilisi ile onu gördü diye yakıp tarlaya atan o anne demeye bin şahit insan müsveddesi kadın

Aynı bina da olmak çok çok zor. Rabbim yardımcınız olsun

ah sorma yaa.
Ben eskiden ağlardım ama artık deli gibi ofkeleniyorum

Aynı bina da olmak çok çok zor. Rabbim yardımcınız olsun
Bizim sıkıntı sadece aynı bina değil ki canım, sıkıntı eşimle anlaşmazlık yoksa kv gil işin çerez kısmı.
7 yıldır aynı binadayız öncesi 5 yol başka yerdeydik

Beni de apartmanında davet etti ama bn gitmedim eşimde öyle

Yani aynı apartmanda bile değilken anlaşamıyoruz aynı apartmanda hiç anlasamayiz :)

Cidden sen iyiysen herkes iyi sen azcik kendini savundun mu en kotu sensn bu hayatta

evet canım tam anlamıyla söylediğin gibi

evet o konu. Şoka girdim yaa, anne ayrı felaket kızı ayrı rezil.
Bol bol dua, Allah bizi de çocuklarımızı da iyi ve hayırlı kullarıyla karşılaştırsın. Hepinizden özür diliyorum ama, yaşını başını almış dedem yaşındaki adamların, yoldan geçen kadınları gözleriyle yemek suretiyle nasıl süzüm süzüm süzdüklerine daha bir takılır oldum. Ve dahası bunlar birilerinin dedesi,amcası,dayısı,kocası,babası.

İğrenç bir anımdır.Okul dönüşü, önünden geçtiğimiz orta yaşlı bir adam aniden oğlumun yanağından makas alıp, elini tutup ,1 lira sıkıştırıp ben onun dedesiyim ya alsın dedi. Kendi çaldı kendi oynadı. Karakol dibimde, çek elini çoçuğun yüzünden elini bırak dedikçe çekiştiriyor daha da. Zıvanadan çıktım adamı parçalıycam, birkaç polis geldi. Görmüşler zaten olanı biteni, günde 40 defa ordan geçiyoruz zaten tanıyorlar.
Tanıyorsun sandık dediler hayır dedim. Adamı elimden almaya çalışıyorlar. Sesimle nasıl inlettiysem yeri göğü sesim kısıldı. Aldılar kenara adamı konuşmak için. Yaşlı başlı ama iğrendim. Haberiniz var yok bilmiyorum. Köpeğe,ata, ota, bebeğe,çocuğa dinlemeden zarar verenleri var. Sosyal medyada az gezin, kusmuk kusmuk yorumlarına denk gelebilirsiniz. Yaşlı diye,niyetini bilmediğim tanımadığım bir insanın çocuklarıma veya herhangi bir çocuğa dokunmasından iğreniyorum. Polisler biz burdayız, tekrarlanması durumunda gözyaşına acımayız dediler ona. Adamı aldılar karakola, gbtsine bakmaya, daha önce benzer vukuatları var mı diye. Varsa söylencekti bana. Bırakmam bu işin peşini dedim, numaramı da almışlardı. Sordum bişey yok demişlerdi. Tüm bu anlattıklarım dakikalar içinde oldu. Mügeyi izlememin nedeni kalbini katranla kaplayan insanlar hakkında az çok bilgi sahibi olmak istemem. Ama adı paranoya mı olur bilmiyorum.

Bende 2 saat kaybolayım. Bu arada hamile arkadaşlar doğumdan sonra kv, görümce vs. Yanınıza çağırmayın. Gerekirse kendiniz yapın her şeyi ama çağırmayın. Sonra o günleri asla unutamazsınız

bazıları gelme desen de geliyo onu napak
ama haklısın yalnızlık daha iyi kaynanadan benim sütüm kesilmisti ilk gunlerden bir haftada sepetledim

Nego

negommm

mesajlarin arasına giremedim
seni çok seviyorum ben

Allah sana ferahlık kapılarını acsin inşallah.
herşey yoluna girecek sen harika bi insansin. bunun karşılığını da alicaksin tez zamanda. bunu tüm kalbimle söylüyorum öylesine değil

Aynı durumdayım nefret efiyorum artık yaşlı amca görmekten.
Aşırı huylanıyorum çocuklarıda darlıyorum.
Banada bakıldığına denk geldim hiç utanmadan bakıyolarda.

Mügeyi izlemiyorum hiç hoşlanmıyorum o programdan ama bir kere duymam yetti zaten diken üstünde olmama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…