- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.301
Çocuk olduktan sonra o dirayetli kadın gitti ağlak bir kadın geldi yerine. Ben de çok etkileniyorum. Aklıma hangisi geldi biliyor musun? Oğlu sevgilisi ile onu gördü diye yakıp tarlaya atan o anne demeye bin şahit insan müsveddesi kadınkadın o kadar rahat söylüyor ki bir de şok oldum
Aynı bina da olmak çok çok zor. Rabbim yardımcınız olsunCanım 12 yıllık evliyim, ilk 7 yıl gerçekten çok güzel anlaştık biz daha doğrusu ben hoş görmüşüm diyeyim, ben iyi olduğum için iyiymiş herkes, son 4 yıldır aynı binada merhaba merhaba yız sadece, saygı da kusur etmem ama içimdeki sevgileri bitti kv ve kızlarının.
Ben silersem bitiyor maalesef unutamam ama unutmayı boş vermeyi cidden çok isterdim çünkü yıpranan yine benim.
Çocuk olduktan sonra o dirayetli kadın gitti ağlak bir kadın geldi yerine. Ben de çok etkileniyorum. Aklıma hangisi geldi biliyor musun? Oğlu sevgilisi ile onu gördü diye yakıp tarlaya atan o anne demeye bin şahit insan müsveddesi kadın
Bizim sıkıntı sadece aynı bina değil ki canım, sıkıntı eşimle anlaşmazlık yoksa kv gil işin çerez kısmı.Aynı bina da olmak çok çok zor. Rabbim yardımcınız olsun
Kolay gelsin canım, bende kaçayımBunların kavgası bitmişken ben islerimi yapayım bari. Hoşçakalın kızlar, görüşürüz
Bizimde o istanbulda bn anamlarda kaldım
Annem babam gidiyordu evdenKız bide o senin yanına geliyorsa ayda bir hep babanın evinde mi kaliyodunuz yoksa bide
Hahahah şamdan yaadeğisiksiniz falan ama çok dadlu bi ciftsiniz bence masallah
Beni de apartmanında davet etti ama bn gitmedim eşimde öyleCanım 12 yıllık evliyim, ilk 7 yıl gerçekten çok güzel anlaştık biz daha doğrusu ben hoş görmüşüm diyeyim, ben iyi olduğum için iyiymiş herkes, son 4 yıldır aynı binada merhaba merhaba yız sadece, saygı da kusur etmem ama içimdeki sevgileri bitti kv ve kızlarının.
Ben silersem bitiyor maalesef unutamam ama unutmayı boş vermeyi cidden çok isterdim çünkü yıpranan yine benim.
Hahahahahahahahsen evinde kalaydin istemezdin akrosu ben baktım bekarlik çok güzel dedim seni napiyim ya adam ol ulen
Allah setlerinden korusunBende 2 saat kaybolayım. Bu arada hamile arkadaşlar doğumdan sonra kv, görümce vs. Yanınıza çağırmayın. Gerekirse kendiniz yapın her şeyi ama çağırmayın. Sonra o günleri asla unutamazsınız
Hahahahahahahah
Heeeec yaaaa napican adamı udami
Bol bol dua, Allah bizi de çocuklarımızı da iyi ve hayırlı kullarıyla karşılaştırsın. Hepinizden özür diliyorum ama, yaşını başını almış dedem yaşındaki adamların, yoldan geçen kadınları gözleriyle yemek suretiyle nasıl süzüm süzüm süzdüklerine daha bir takılır oldum. Ve dahası bunlar birilerinin dedesi,amcası,dayısı,kocası,babası.evet canım tam anlamıyla söylediğin gibi
evet o konu. Şoka girdim yaa, anne ayrı felaket kızı ayrı rezil.
Bende 2 saat kaybolayım. Bu arada hamile arkadaşlar doğumdan sonra kv, görümce vs. Yanınıza çağırmayın. Gerekirse kendiniz yapın her şeyi ama çağırmayın. Sonra o günleri asla unutamazsınız
Bol bol dua, Allah bizi de çocuklarımızı da iyi ve hayırlı kullarıyla karşılaştırsın. Hepinizden özür diliyorum ama, yaşını başını almış dedem yaşındaki adamların, yoldan geçen kadınları gözleriyle yemek suretiyle nasıl süzüm süzüm süzdüklerine daha bir takılır oldum. Ve dahası bunlar birilerinin dedesi,amcası,dayısı,kocası,babası.
İğrenç bir anımdır.Okul dönüşü, önünden geçtiğimiz orta yaşlı bir adam aniden oğlumun yanağından makas alıp, elini tutup ,1 lira sıkıştırıp ben onun dedesiyim ya alsın dedi. Kendi çaldı kendi oynadı. Karakol dibimde, çek elini çoçuğun yüzünden elini bırak dedikçe çekiştiriyor daha da. Zıvanadan çıktım adamı parçalıycam, birkaç polis geldi. Görmüşler zaten olanı biteni, günde 40 defa ordan geçiyoruz zaten tanıyorlar.
Tanıyorsun sandık dediler hayır dedim. Adamı elimden almaya çalışıyorlar. Sesimle nasıl inlettiysem yeri göğü sesim kısıldı. Aldılar kenara adamı konuşmak için. Yaşlı başlı ama iğrendim. Haberiniz var yok bilmiyorum. Köpeğe,ata, ota, bebeğe,çocuğa dinlemeden zarar verenleri var. Sosyal medyada az gezin, kusmuk kusmuk yorumlarına denk gelebilirsiniz. Yaşlı diye,niyetini bilmediğim tanımadığım bir insanın çocuklarıma veya herhangi bir çocuğa dokunmasından iğreniyorum. Polisler biz burdayız, tekrarlanması durumunda gözyaşına acımayız dediler ona. Adamı aldılar karakola, gbtsine bakmaya, daha önce benzer vukuatları var mı diye. Varsa söylencekti bana. Bırakmam bu işin peşini dedim, numaramı da almışlardı. Sordum bişey yok demişlerdi. Tüm bu anlattıklarım dakikalar içinde oldu. Mügeyi izlememin nedeni kalbini katranla kaplayan insanlar hakkında az çok bilgi sahibi olmak istemem. Ama adı paranoya mı olur bilmiyorum.
Nego
negommm
mesajlarin arasına giremedim
seni çok seviyorum ben
Allah sana ferahlık kapılarını acsin inşallah.
herşey yoluna gireceksen harika bi insansin. bunun karşılığını da alicaksin tez zamanda. bunu tüm kalbimle söylüyorum öylesine değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?