- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.461
Olsanda benim için farketmez :Sdiyi ki
Kocamda ayni senin kocan o zaman icerde pancar motoru gibi horul horul uyuyo herifAyyyy demeeee bu bennn
Bende kusunce aglar uyurum sonra sessiz citsiz ewin icinde hayalet misafili fir donerim uykumda tobe gelmez
Olsanda benim için farketmez :Sd
Bir an oyarm dicen sandm.kizSenin o kalp çıkan gözlerini mıncıklarım
Eniştenin ağzı iyi laf yapıyormuş yalnızaynı yerde çalışırken, nişanlıyken filan hasta etmişti beni.
Kaç kere ayrıldım nişan attım da biraz torpuledi kendisini :)
Etrafımda ne kadar erkek arkadaş varsa hepsini uzaklastirdi
Bi gün 2 tane erkek arkadaş masamın başında durmuştu, isle ilgili birşeyler konuşup bilgisayarda işlem yapıyorduk.
Gelip demesin mi adamlara hayırdır arkadaslar, türbe mi burası çaput mu baglıyorsunuz diye.
Utancımdan yerin dibine girdim
Selam ben son Arizona kertenkelesi
Amaa sen nerelerdesin yaaa neden gelmiyon sen koptun benden etiket ediyom arada goremiyom seni
Bende kısmen öyleyimİtiraf ediyorum ben de izliyorum hatta cizgi filim siramiz war buyuk baska kucuk baska izliyo ikisinide pur dikkat bende izliyomezberledim hatta ne diyceklerini
Sabah cin gibi gonderyom iltifatlarla neyin aksam gazla gelsin diyeAy yok yontulmamış kalas bizimkiler anacığım gelşne bi şappur şuppur akşamada bana Yarabbi şükür
Sen sevilmeyecek insan mısınBeni her halimle seversin değil mi
Eniştenin ağzı iyi laf yapıyormuş yalnız
Sana kıyamam ki elim titrer yapamamBir an oyarm dicen sandm.kiz
O zaman mincikla
Beni beni bihteriniSana kıyamam ki elim titrer yapamam
Ben özleyip icime atiyom goremiyom ki hiccc bakyom bildirimlerim agliyooo kimse beni ozlememis diyom cikiyorum...
Amaa sen nerelerdesin yaaa neden gelmiyon sen koptun benden etiket ediyom arada goremiyom seni
Nickinin hakkini veriyosun valla minnos minnos emoji atmis piyemses
Kocamda ayni senin kocan o zaman icerde pancar motoru gibi horul horul uyuyo herif
Kocasindan sikayeti olmayan gormedim daha su forumda
Ah ahhhh yedi beni bu koca
Kuzum bende bunlar gittiler dedim gelmiyorlar artik diye yoksam birdaha etiketini eksik etmem kuzum sen niye selam cakmiyon bana burardasin sesiz sakin gidiyon beybim.Ben özleyip icime atiyom goremiyom ki hiccc bakyom bildirimlerim agliyooo kimse beni ozlememis diyom cikiyorum...
Heryer karsina çıka bilirim ballimNickinin hakkini veriyosun valla minnos minnos emoji atmis piyemses
Kocasindan sikayeti olmayan gormedim daha su forumda
Bende izliyorum. En sevdiklerim Gumball, Adventure Time, Esrarengiz kasaba, Foster'ın hayali dostlar mekanı, jony testİtiraf ediyorum ben de izliyorum hatta cizgi filim siramiz war buyuk baska kucuk baska izliyo ikisinide pur dikkat bende izliyomezberledim hatta ne diyceklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?