Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eniştenin ağzı iyi laf yapıyormuş yalnız

Ay yok yontulmamış kalas bizimkiler anacığım gelşne bi şappur şuppur akşamada bana Yarabbi şükür
Sabah cin gibi gonderyom iltifatlarla neyin aksam gazla gelsin diye yok anacim aksam pert bitikkkk bakamiyorhanim ne giymis napmiss gozler cam bi aslan kaplan edasiyla beni bekliyo iki iltifattt bi tatli söz yok yokkkk

Ben özleyip icime atiyom goremiyom ki hiccc bakyom bildirimlerim agliyooo kimse beni ozlememis diyom cikiyorum...
Kuzum bende bunlar gittiler dedim gelmiyorlar artik diye yoksam birdaha etiketini eksik etmem kuzum sen niye selam cakmiyon bana burardasin sesiz sakin gidiyon beybim.
Nickinin hakkini veriyosun valla minnos minnos emoji atmis piyemses
Heryer karsina çıka bilirim ballim

İtiraf ediyorum ben de izliyorum hatta cizgi filim siramiz war buyuk baska kucuk baska izliyo ikisinide pur dikkat bende izliyom ezberledim hatta ne diyceklerini
Bende izliyorum. En sevdiklerim Gumball, Adventure Time, Esrarengiz kasaba, Foster'ın hayali dostlar mekanı, jony test bir kaç tane daha var ama hatırlayamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…