- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.441
Sen benim kalbimin en derinine kazınmış minik bi toşiyasıntabi yaa biz kimiz ki zaten
İyiyim minnak kertenkele sen nasilsin napiyosun bakalimNasılsın kertenkele
Buyur canim gel yamacima otur. ben bebeleri uyuttum kociside uyuttum kactim burayaBi totoluk bana da yer var mi isten gelince hunharca uyuyunca uyuyamiyorum siz napiyosunuzz
Ay bende iyiyim şükür yaşamaya devamİyiyim minnak kertenkele sen nasilsin napiyosun bakalim
Sen benim kalbimin en derinine kazınmış minik bi toşiyasın
Utansin wallah koca ne icindir sewmek icin bulmuslar gül gibim hatunlari bi iltifat neyim etsinler eksilmiyolarUtanma kız utanma sen utanacagına kocam utansın ahahah
Ya ben ya ben ?Sen benim kalbimin en derinine kazınmış minik bi toşiyasın
Valla ise gittim geldim benimkine kizinca uyumusum kucuklugumden beri kusunce uyurumBuyur canim gel yamacima otur. ben bebeleri uyuttum kociside uyuttum kactim buraya
Bici bicimi yaptim kahvemi cayimi da aldim kleyiflerdeyim sende ne var ne yok nasil gecti gunun
Gireceğim damarı iyi bilirim benNickimi doğru telaffuz ettiğin için gönlümü kazandın, affettim seni
İşte şimdi akrep olsaydım 3 gün kinim geçmezdi
Walla ya günüm gecem peppe niloya olduPatlaycaz gerçekten mısır patlagi gibi en iyisi bir ev alıp oturmak böyle olmayacak bu iş çok riskli
Gireceğim damarı iyi bilirim ben
İyiki akrep değilsin o zaman
Aman aman Allah iyilik versin anacimAy bende iyiyim şükür yaşamaya devam
Noluyo be tek tek gelin lügatim tükendiYa ben ya ben ?
Benm Benten kral şakirWalla ya günüm gecem peppe niloya oldu
Didin veeee gözlerimdenNoluyo be tek tek gelin lügatim tükendi
Seni anlatmaya benim kelimelerim yetmez ki roSsSsS ummmmm
Ayyyy demeeee bu bennnValla ise gittim geldim benimkine kizinca uyumusum kucuklugumden beri kusunce uyurumkotu kotu Ruyalardan cikip yemek yedim kocisin gazini aldim o dus aldi yatti beni uyku tutmuyo kahve yapicam buzlu buralarda gezip keyif yapicam uykum gelene kadar
Ay yok yontulmamış kalas bizimkiler anacığım gelşne bi şappur şuppur akşamada bana Yarabbi şükürUtansin wallah koca ne icindir sewmek icin bulmuslar gül gibim hatunlari bi iltifat neyim etsinler eksilmiyolar
Benimkide ayni walla horul horul uyuyo suan
Senin o kalp çıkan gözlerini mıncıklarımDidin veeee gözlerimdençıkmaya başladı
İtiraf ediyorum ben de izliyorum hatta cizgi filim siramiz war buyuk baska kucuk baska izliyo ikisinide pur dikkat bende izliyomBenm Benten kral şakir
Offff hadi kral sakiri bnde izliom komik oluyor
Hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?