Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi totoluk bana da yer var mi isten gelince hunharca uyuyunca uyuyamiyorum siz napiyosunuzz
Buyur canim gel yamacima otur. ben bebeleri uyuttum kociside uyuttum kactim buraya
Bici bicimi yaptim kahvemi cayimi da aldim kleyiflerdeyim sende ne var ne yok nasil gecti gunun

Buyur canim gel yamacima otur. ben bebeleri uyuttum kociside uyuttum kactim buraya
Bici bicimi yaptim kahvemi cayimi da aldim kleyiflerdeyim sende ne var ne yok nasil gecti gunun
Valla ise gittim geldim benimkine kizinca uyumusum kucuklugumden beri kusunce uyurum kotu kotu Ruyalardan cikip yemek yedim kocisin gazini aldim o dus aldi yatti beni uyku tutmuyo kahve yapicam buzlu buralarda gezip keyif yapicam uykum gelene kadar

Valla ise gittim geldim benimkine kizinca uyumusum kucuklugumden beri kusunce uyurum kotu kotu Ruyalardan cikip yemek yedim kocisin gazini aldim o dus aldi yatti beni uyku tutmuyo kahve yapicam buzlu buralarda gezip keyif yapicam uykum gelene kadar
Ayyyy demeeee bu bennn
Bende kusunce aglar uyurum sonra sessiz citsiz ewin icinde hayalet misafili fir donerim uykumda tobe gelmez

Utansin wallah koca ne icindir sewmek icin bulmuslar gül gibim hatunlari bi iltifat neyim etsinler eksilmiyolar
Benimkide ayni walla horul horul uyuyo suan
Ay yok yontulmamış kalas bizimkiler anacığım gelşne bi şappur şuppur akşamada bana Yarabbi şükür

Benm Benten kral şakir

Offff hadi kral sakiri bnde izliom komik oluyor
Hahahaha
İtiraf ediyorum ben de izliyorum hatta cizgi filim siramiz war buyuk baska kucuk baska izliyo ikisinide pur dikkat bende izliyom ezberledim hatta ne diyceklerini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…