Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum bende bunlar gittiler dedim gelmiyorlar artik diye yoksam birdaha etiketini eksik etmem kuzum sen niye selam cakmiyon bana burardasin sesiz sakin gidiyon beybim.

Heryer karsina çıka bilirim ballim
Bu enerjiyle cikarsan hic yok demem valla

aaaa neden öyle diyosun
Kocasından dayak yiyip, aldatılıp konu açıyorlar ya kocam aslında iyi bir insan diye
Onlar beyinlerini yemisler kocam el kaldirsa yapistiririm duvara melek gibi insan olurum bianda onlarin deyimiyle

Sabah cin gibi gonderyom iltifatlarla neyin aksam gazla gelsin diye yok anacim aksam pert bitikkkk bakamiyorhanim ne giymis napmiss gozler cam bi aslan kaplan edasiyla beni bekliyo iki iltifattt bi tatli söz yok yokkkk
Sabah bunların çayına mesir macunu atıp göndercen en iyisi

Kocasindan sikayeti olmayan gormedim daha su forumda
İlgi sevgi bollll bolll bolll istiyoz hakkimiz söke sökr aliriz
Yapyo adam yapyoda bana yetmiyo ben kocadan cok isinden sikayetciyim adamin tum enerjsiini alyolar yorulyo aksama hal kalmiyo zavallimda

Onlar beyinlerini yemisler kocam el kaldirsa yapistiririm duvara melek gibi insan olurum bianda onlarin deyimiyle

benim gucum yetmedi duvara yapistirmaya ama kafasında porselen kase kirmisligim var

Bende izliyorum. En sevdiklerim Gumball, Adventure Time, Esrarengiz kasaba, Foster'ın hayali dostlar mekanı, jony test bir kaç tane daha var ama hatırlayamadım
Hepsiniii hmde bende walla izliyom keyifle ama bi ben boyleyim gibi hissediyo insan

İlgi sevgi bollll bolll bolll istiyoz hakkimiz söke sökr aliriz
Yapyo adam yapyoda bana yetmiyo ben kocadan cok isinden sikayetciyim adamin tum enerjsiini alyolar yorulyo aksama hal kalmiyo zavallimda
Kiz benimki ilgilidir aslinda da adam karadenizli pek hircin ama pamuk gibide kalbi varr ayyy adami gidip opesim geldi simdi dusununce iyiymis be benim herif sozum geri

benim gucum yetmedi duvara yapistirmaya ama kafasında porselen kase kirmisligim var
Ayy o konuda sana nasil yuklendiler sanki kendileri sinirlenince yapma hayatim bunlar pis seyler seni saygiya davet ediyorum diyolar ellerine saglik anacim benden sana 12 li kase takimi hediye

Ayy o konuda sana nasil yuklendiler sanki kendileri sinirlenince yapma hayatim bunlar pis seyler seni saygiya davet ediyorum diyolar ellerine saglik anacim benden sana 12 li kase takimi hediye

kim yüklendi ki, biriyle mi karistirdin

aaaa neden öyle diyosun
Kocasından dayak yiyip, aldatılıp konu açıyorlar ya kocam aslında iyi bir insan diye
Bir de şey var ya uzun yıllardır birlikteler diye mutlaka evlenmek isteyenler evlenince "ama bekarken hiç böyle değildi" diyor ya ben orda iptal. Adam sana sinyali vermiş ama nasıl bir evlilik aşkıysa gözü hiç bir şey görmemiş hatunun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…