Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ajxhahd du ben bu msjini eşime okuyum akşam oda ozlemis mi bi soruyum

Doğru aslında samdanim ya,seninkinin uykuya aşık olduğunu unuttum bi anya oda uyumayacak senin gibi,yada paparayi yiyecek senden kaçış yok

Ahaha eşim geçen bi sinirlendi bırak şu tlfnu benimle ilgilen diye şamdan anlatamamsinirlenmek öyle mi yakışır yigidime,oyle bi aslan gibi göründü ki gözüme sormabak yine aşkım depresti adama,gelse de doya doya sevsem diyo seni sevsemde kizsamda sen yine aynı sen,sinirlenmemden egzotiklik çıkarma bari diye

Benmki de nöbetten çıktı kahvaltıyı etttik uyudu smdi
Kız iyi yine senin ki kahvaltı edip uykuya geçiyomuş, benim ki kahvaltı edip uyusa cinler bogazliyor beni yetiiss diye bas bas bağırarak uyanıyor,eli yüzü sisiyor onun için hep uyanınca kahvaltı ediyoruz biz bak heveslendim size şimdi ahaha
benimki sabah gitti öğlen geldi aksam gitcek gelisi belli değil

en düzenli hayat bende
Of be şamdan ben bizim düzene alışana kadar öldüm sizin düzen hiç çekilmez ya, bu adam seni geçtim ne ara çocuğuyla vakit geciriyor evde olduğunda da hep uyuyor sanırım zaten genelde

Uyku ve açlık gelemeyeceği şeyler

Gelir gelmz yiyemez saat 9 da geldi mesela sabah yemedi öğlen 1 gbi yedi iki saat sonra uyudu

Kabus çok görüyormuş öbür türlü

Uyku ve açlık gelemeyeceği şeyler

Gelir gelmz yiyemez saat 9 da geldi mesela sabah yemedi öğlen 1 gbi yedi iki saat sonra uyudu

Kabus çok görüyormuş öbür türlü
Aynen benim esimde yiyip yatinca kabus görüyormuş oda uyanınca yemekten yana

benimki de kızıyo bazen ama ben dinlemiyor pek

sana zaten kapı gıcırtısina oynayanlar gibi kocan napsa seviyon. adam da şaşırmıştır demekki baş ağrısı şehir efsanesi diyodur bizim B Brunello Cicinelli yle polislerin çapkın olmasi sehir efsanesi dediğimiz gibi

Burdayım şimdi bugun misafirim vardı sabahtan beri hazırlık yap temizlik yap derken anca vakit buldum

hoşgeldin canısı :)
bi bizim eve misafir gelmiyodu
kaynanam gelerek 10 yıllık misafir sabrımı tüketip gidecek

evde olunca mutlaka kaldiririm. üçümüz bi saat oyun oynarız. bide onları en az bi saat yalnız bırakırım oyun oynar vakit geçirirler bizim evde çocuk bakımından kacabilir ev isinden de kaçabilir. ama ilgilenmekten kaçamaz adamın gözünü oyarim

bu düzensizlikle ben de delirdimm sanırım artık kuzu ya

Abooowwww ne zaman kız
Kalacaklar mi

Seni görebilecek miyiz bu süreçte
Ay ins paranızı da getirirler

kız adam daha emeklilik dilekçesi vermedi emekli ikramiyesi alınca verecekti o da yalan olacak bu gidişle

bakalım ya gelince çocuğa kreş için alışveriş yapılacak biseylerini itttiriveririm

Allahım dema ya yarın da benimki gelecek

o da mi yatılı gelecek

gelsinler de bi daha seneye kadar gelmezler artık ben de gitmem tayin işleri belli olana kadar

paraya kiyip gelmez kayinpeder gelmek istediği için geliyo

o da mi yatılı gelecek

gelsinler de bi daha seneye kadar gelmezler artık ben de gitmem tayin işleri belli olana kadar

paraya kiyip gelmez kayinpeder gelmek istediği için geliyo
Yok yatılı değil ama Pazar günü gelmiş olmaları yeterli

Kp ler gelinleri daha cok seviyo galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…