- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.661
Gercekten öylebenimki sabah gitti öğlen geldi aksam gitcek gelisi belli değil
en düzenli hayat bende
Ajxhahd du ben bu msjini eşime okuyum akşam oda ozlemis mi bi soruyumseni ozlemeyen taş olur taş
kız benim oğlan gece araliksiz iki üç saat uyusa ben gündüz yatmam ki
adam yatak odasında yayıla yayıla uyuyo. ben oğlanla odasında nasil yattığım belli degil sürekli uyanarak sabah ediyorum
tabi kızarım ona
eşin istemiyosa o varken gelme zaten beybisen kocansiz yapamazsin zati aranizi bozmayak
Geldim de ne yapacaksın ki şimdi bana korktumYoulost16 az erken gel de öyle uğraşayım senle. Yorgunken olmuyor, enerjim tükenmeden gel
Burdayım şimdi bugun misafirim vardı sabahtan beri hazırlık yap temizlik yap derken anca vakit buldumK Kendinisevenbirii
yavruuuuuuuubu ara denk gelmiyoz nerdesin seeeeennnnn
@Limonsuzzcay daha eve gitmedin mi sen
Youlost16 kiz beybi sen nerelere uctun
B Brunello Cicinelli sarışın goç geyşan gitcek mi demi bugun ise :)
Kız iyi yine senin ki kahvaltı edip uykuya geçiyomuş, benim ki kahvaltı edip uyusa cinler bogazliyor beni yetiiss diye bas bas bağırarak uyanıyor,eli yüzü sisiyor
Benmki de nöbetten çıktı kahvaltıyı etttik uyudu smdi
Of be şamdan ben bizim düzene alışana kadar öldüm sizin düzen hiç çekilmez ya, bu adam seni geçtim ne ara çocuğuyla vakit geciriyorbenimki sabah gitti öğlen geldi aksam gitcek gelisi belli değil
en düzenli hayat bende
Uyku ve açlık gelemeyeceği şeylerKız iyi yine senin ki kahvaltı edip uykuya geçiyomuş, benim ki kahvaltı edip uyusa cinler bogazliyor beni yetiiss diye bas bas bağırarak uyanıyor,eli yüzü sisiyoronun için hep uyanınca kahvaltı ediyoruz biz bak heveslendim size şimdi ahaha
Of be şamdan ben bizim düzene alışana kadar öldüm sizin düzen hiç çekilmez ya, bu adam seni geçtim ne ara çocuğuyla vakit geciriyorevde olduğunda da hep uyuyor sanırım zaten genelde
Gercekten öyle
Bu hayatı yaşıyorsun samdik
Abooowwww ne zaman kızölümüne hem de
hem de kaynanamlar gelecek düşün mutluluğumu
Aynen benim esimde yiyip yatinca kabus görüyormuş oda uyanınca yemekten yanaUyku ve açlık gelemeyeceği şeyler
Gelir gelmz yiyemez saat 9 da geldi mesela sabah yemedi öğlen 1 gbi yedi iki saat sonra uyudu
Kabus çok görüyormuş öbür türlü
Ajxhahd du ben bu msjini eşime okuyum akşam oda ozlemis mi bi soruyum
Doğru aslında samdanim ya,seninkinin uykuya aşık olduğunu unuttum bi anya oda uyumayacak senin gibi,yada paparayi yiyecek senden kaçış yok
Ahaha eşim geçen bi sinirlendi bırak şu tlfnu benimle ilgilen diye şamdan anlatamamsinirlenmek öyle mi yakışır yigidime,oyle bi aslan gibi göründü ki gözüme sorma bak yine aşkım depresti adama,gelse de doya doya sevsem diyo seni sevsemde kizsamda sen yine aynı sen,sinirlenmemden egzotiklik çıkarma bari diye
Burdayım şimdi bugun misafirim vardı sabahtan beri hazırlık yap temizlik yap derken anca vakit buldum
Hayırlı olsun İnşallah canimm
Kız iyi yine senin ki kahvaltı edip uykuya geçiyomuş, benim ki kahvaltı edip uyusa cinler bogazliyor beni yetiiss diye bas bas bağırarak uyanıyor,eli yüzü sisiyoronun için hep uyanınca kahvaltı ediyoruz biz bak heveslendim size şimdi ahaha
Of be şamdan ben bizim düzene alışana kadar öldüm sizin düzen hiç çekilmez ya, bu adam seni geçtim ne ara çocuğuyla vakit geciriyorevde olduğunda da hep uyuyor sanırım zaten genelde
Abooowwww ne zaman kız
Kalacaklar mi
Seni görebilecek miyiz bu süreçte
Ay ins paranızı da getirirler
Allahım dema ya yarın da benimki gelecekhoşgeldin canısı :)
bi bizim eve misafir gelmiyodu
kaynanam gelerek 10 yıllık misafir sabrımı tüketip gidecek
Allahım dema ya yarın da benimki gelecek
Seni şimdiye kadar hiç merak eden olmamışsa ben ne yapayım?Geldim de ne yapacaksın ki şimdi bana korktum
Yok yatılı değilo da mi yatılı gelecek
gelsinler de bi daha seneye kadar gelmezler artıkben de gitmem tayin işleri belli olana kadar
paraya kiyip gelmezkayinpeder gelmek istediği için geliyo
Yarama tuz bastın oldu mu şimdi .. oysam ben güzel kapli mini bi kızdımSeni şimdiye kadar hiç merak eden olmamışsa ben ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?