- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.721
Bilmiyorum ki ya sence
Amaaaannn kafama eserse yaparım ama bence onlar üşenip gelmeyecek gibi hissediyorumben olsam kesin ağlayan pasta yapardimbasit ve güzel
Kesinlikle canım,kiskanip eve kapatmayı sevgi zanneden manyak dolu ülke de, yada anne babasını evliliginin odak noktası yapan koca da marifet sanıyor sanırım bunu,değişik insan müsveddeleri her yerde var kadını hor goren,hic sayan Allah böylesi manyaklardan korusun hepimizikimseyi koymicaksin odak noktasina. evlat ana baba koca...
eğer odağın başka insan olursa çok yara aliyosun. mutluluğun da mutsuzluğun da insanlardan oluyo çünkü o durumda.
Allah sevdiğimiz insanlara sağlık iyilik versin inşallah basimizdan eksik olmasinlar. ama ayari tutturmak önemli.
kadin da erkek de bazen sevgiyi bilmiyo farkli farkli tanimliyo. aşırı fedakarlık da sevgi değildir. söylemiyorum göstermiyorum ama içten seviyorum demek de sevgi degil bence...
ülkece cehaletten olcez ama kadina yapılan bu zulüm eziyet zor durumda birakma cidden akıl alır gibi değil
ben olsam kesin ağlayan pasta yapardimbasit ve güzel
evdeki huzursuzluk dünyanın en zor şeylerinden biri
Biz esimle bi ara ayrılacaktık neredeyse, bazı sorunlar vardı
Ne kadar kizima yansitmamaya çalışsak da hissediyordu sanki, bir de benimki o zaman 8 9 aylıktı
Kavga edecek gibi olduğumuz zaman kaynimi arıyordum, gel al cocugu annene götür diyordum. O evde yokken kavga ediyorduk :)
o varken normal sanki hicbirsey yokmus gibi. Offf of çok zordu
Bn de bugun onu havuçsuz yaptım :)ben havuçlu tarçınlı cevizli kek yapacağım bugün :) yıllar oldu yapmayali becerebilir miyim bilmem
bizim de ilk iki yıl cok sıkıntılıydı maalesef. gram huzur yoktu evde. çok zordu ya.
sizin bide bebek varken varmış kuzum. bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah.
bundan sonrası çok güzel olsun
en kolay şeyleri cikmaz haline getirmeleri insani cok yıpratıyo.
Evet canım huzursuzluk çok zor gerçekten,allah herkesin yuvasına içinde bizlerinde huzur versin inşallah.evdeki huzursuzluk dünyanın en zor şeylerinden biri
Biz esimle bi ara ayrılacaktık neredeyse, bazı sorunlar vardı
Ne kadar kizima yansitmamaya çalışsak da hissediyordu sanki, bir de benimki o zaman 8 9 aylıktı
Kavga edecek gibi olduğumuz zaman kaynimi arıyordum, gel al cocugu annene götür diyordum. O evde yokken kavga ediyorduk :)
o varken normal sanki hicbirsey yokmus gibi. Offf of çok zordu
Kesinlikle canım,kiskanip eve kapatmayı sevgi zanneden manyak dolu ülke de, yada anne babasını evliliginin odak noktası yapan koca da marifet sanıyor sanırım bunu,değişik insan müsveddeleri her yerde var kadını hor goren,hic sayan Allah böylesi manyaklardan korusun hepimizi
Bn de bugun onu havuçsuz yaptım :)
ben havuçlu tarçınlı cevizli kek yapacağım bugün :) yıllar oldu yapmayali becerebilir miyim bilmem
havucu rendenin ince yeriyle rendele daha güzel oluyo kalın tarafa göre:)
eminim çok güzel yaparsin
Nasıl issiz adam nasıl mjeline sağlık canım
Benimki issiz adam keki :)
Kocama subliminal mesaj vermek istiyorum, alırsa artık
Yarama tuz bastın oldu mu şimdi .. oysam ben güzel kapli mini bi kızdım
Nasıl issiz adam nasıl mj
Kesinlikle canım cahillik arti insan yerine koymamakda var,okuyan nice manyaklar duydum karısına psikopatca davranan.esim hep der okumak cahilliği alsa da esseklik baki kalır diye,okumuş cahil daha beter yaya bak arkadaşım anlatti. o üniversitede çalışıyo. kütüphaneci personel kız öğrenciyi taciz etmis. baya olaylar olmuş...
arkadaşım diyo ki karısını insan yerine koymuyo. bi gör nasil davranıyo diye. ki eminim dediğin gibi eve kapatiyodur. giydiği renkten aldığı eteğe kadar karisiyodur. insan yerine koymayıp elin kızına karısına bunu yapmak ne kadar hastalıklı bi ruhkarısı parfüm alsa eminim kadina etmediği hakaret kalmaz. çünkü başka biri parfüm sıktı diye arkasından gidip taciz edecek kadar anormal...
Allah cehaletten korusun hepimizi. en zoru cehalet. karısını el üstünde tutsa sevse saysa bunlar olur mu
inşallah canım. Aslında boşansam yeriydi inan, ama deneyelim dedik iste tekrar, çocuk var filan diye
Benim annem babam ayrıydı, o yuzden galiba sürekli kızımın anne babasi birlikte olsun takıntısı yaşıyorum. Kendim için hic korkmuyorum boşanmaktan ama kizimi düşünüyorum.
Evleri ayirmıştık iste yeni bir araya geldik, o ara gorsen babasindan ayrılırken nasıl ağlıyordu içim parçalanıyordu artik
Hayır bu yeterli değil
ISSIZ ADAM filmini hatırlamıyor musun
Orada yapıyordu erkek karakter kafeslemeye çalıştığı hatun kişiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?