Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle canım,kiskanip eve kapatmayı sevgi zanneden manyak dolu ülke de, yada anne babasını evliliginin odak noktası yapan koca da marifet sanıyor sanırım bunu,değişik insan müsveddeleri her yerde var kadını hor goren,hic sayan Allah böylesi manyaklardan korusun hepimizi

bizim de ilk iki yıl cok sıkıntılıydı maalesef. gram huzur yoktu evde. çok zordu ya.
sizin bide bebek varken varmış kuzum. bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah.

bundan sonrası çok güzel olsun
en kolay şeyleri cikmaz haline getirmeleri insani cok yıpratıyo.

inşallah canım. Aslında boşansam yeriydi inan, ama deneyelim dedik iste tekrar, çocuk var filan diye
Benim annem babam ayrıydı, o yuzden galiba sürekli kızımın anne babasi birlikte olsun takıntısı yaşıyorum. Kendim için hic korkmuyorum boşanmaktan ama kizimi düşünüyorum.
Evleri ayirmıştık iste yeni bir araya geldik, o ara gorsen babasindan ayrılırken nasıl ağlıyordu içim parçalanıyordu artik

Evet canım huzursuzluk çok zor gerçekten,allah herkesin yuvasına içinde bizlerinde huzur versin inşallah.
Bide çocuk yada bebek hiç farketmez bence de kesinlikle anlar ya anlamaz mi anne karnındayken herşeyi hisseden mucize varlık yanında edilen kavgalar vs aşağıdaki manyak çocuğum varda demiyor çocuk yavrum nasıl ağlıyor ama o dövmeyi de marifet sanıyordur kesin pislik

ya bak arkadaşım anlatti. o üniversitede çalışıyo. kütüphaneci personel kız öğrenciyi taciz etmis. baya olaylar olmuş...
arkadaşım diyo ki karısını insan yerine koymuyo. bi gör nasil davranıyo diye. ki eminim dediğin gibi eve kapatiyodur. giydiği renkten aldığı eteğe kadar karisiyodur. insan yerine koymayıp elin kızına karısına bunu yapmak ne kadar hastalıklı bi ruh karısı parfüm alsa eminim kadina etmediği hakaret kalmaz. çünkü başka biri parfüm sıktı diye arkasından gidip taciz edecek kadar anormal...

Allah cehaletten korusun hepimizi. en zoru cehalet. karısını el üstünde tutsa sevse saysa bunlar olur mu

havucu rendenin ince yeriyle rendele daha güzel oluyo kalın tarafa göre:)
eminim çok güzel yaparsin

tamam çok iyi oldu bunu bilmem
Kaç sene önce yapmıştım en son, babam çok beğenmişti
Şimdi o gelecek ya ondan yapmak istedim :)

Kesinlikle canım cahillik arti insan yerine koymamakda var,okuyan nice manyaklar duydum karısına psikopatca davranan.esim hep der okumak cahilliği alsa da esseklik baki kalır diye,okumuş cahil daha beter ya

ben senin konunu görmüştüm sanki ya. bu en son kadın cinayetlerinden birinden etkilenip özür dileyen sizi yalnız birakmak istemeyen senin esin miydi canım

aklında kalacak bisey birakma. bı kadın kolay kolay yuva yıkmaz zaten. inşallah iyi değerlendirir şansını. ben erkeklerin zamanla değiştiğine inanıyorum. ama sadece hesap yapmak lazım. degismesini beklemeye değer mi. alıp götürdüğü getirdiğinden fazla olacaksa ayrilcaksin direk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…