- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.741
ben senin konunu görmüştüm sanki ya. bu en son kadın cinayetlerinden birinden etkilenip özür dileyen sizi yalnız birakmak istemeyen senin esin miydi canım
aklında kalacak bisey birakma. bı kadın kolay kolay yuva yıkmaz zaten. inşallah iyi değerlendirir şansını. ben erkeklerin zamanla değiştiğine inanıyorum. ama sadece hesap yapmak lazım. degismesini beklemeye değer mi. alıp götürdüğü getirdiğinden fazla olacaksa ayrilcaksin direk
tamam çok iyi oldu bunu bilmem
Kaç sene önce yapmıştım en son, babam çok beğenmişti
Şimdi o gelecek ya ondan yapmak istedim :)
Yok bilmiyorum Bn yapsam benimki anlamaz
ben de en son bab gelince yapmıştımneyi eksik koydum unuttum hatırlamıyorum da. kek değil kurabiye olmuştu havuçlu kek a babam bunu nasil yaptin annene de göster o da yapsin demişti kazayla yaptığıma inanmamisti
Polis gelmiş,ifade için götürüyorlar diye msj atmış komşum
Allah yardımcısı olsun kadının. ailesi destek olmazsa tek başına ayakta durmak da zor. inşallah o manyağa mecbur değildir ve kurtulur
Amin canım tez zamanda kurtulur inşallah bencede o pislik kocasındanAllah yardımcısı olsun kadının. ailesi destek olmazsa tek başına ayakta durmak da zor. inşallah o manyağa mecbur değildir ve kurtulur
Bi umut diyosunbenimkinin de anlayacağını pek sanmıyorum da iste
hahahah o da güzel olmuş
Normallestiriliyor değil mi bu duruminşallah kurtulur ama hiç zannetmiyorum artık o kadar basit geliyor ki kadınlara da artik
Bi umut diyosun
Normallestiriliyor değil mi bu durum
evet canım eşim çok ağlamıştı o gün, çok etkilenmişti
Avukat demişti o zaman bana, simdi ya da 1 sene sonra bosanman senden çok birsey alıp götürmez diye.
O zaman da ben pislesecek diye düşünüp avukata arattirmistim, anlaşmalı boşanma maddeleri için
Beni şaşırtmıştı o zaman, eşimi de kızımı da magdur etmem, ne istiyorsa kabulum diyerek.
Avukat da o yüzden biraz daha düşünün dedi
Ahahahha yapma bunu yaaaaamaan ne yapalım artık buna da şükür, hiç değilse açıkça söyleyince bi kerede anlıyor :))
Allah kimsenin başına vermesin ya çok kötüevet canım bdv deki konularda bile o kadar sinirim bozuluyor ki
Adam kadının boğazını sıkmış normalde beni çok sever diyor kadin,bi de hamile
Hayır bu yeterli değil
o zaman iyi yapmışsın canim:) Allah bundan sonrasını guzellestirsin inşallah
en azından hala ar var adamda.
Ahahahha yapma bunu yaaaa
Ahahhaha şaka gibi Buda neydi şimdi ya site bana mı karşı acabaEki Görüntüle 2307479
Bak site senin msjları beğenirken nep bunu soruyor bana
artık hayırlısı diyorum en azından o aşamaya kadar geldim, korkum azaldı :)
eğer devam etmezse ne ala, ben de istemem yuvamı dağıtmak ama yine hata yaparsa kendisi kaybeder
ne yaaaa
Genede iyisine gitmişiz şükürartık hayırlısı diyorum en azından o aşamaya kadar geldim, korkum azaldı :)
eğer devam etmezse ne ala, ben de istemem yuvamı dağıtmak ama yine hata yaparsa kendisi kaybeder
ne yaaaa
:) sen şimdi ücretsiz izinde misin peki
Genede iyisine gitmişiz şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?