Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

evet canım eşim çok ağlamıştı o gün, çok etkilenmişti
Avukat demişti o zaman bana, simdi ya da 1 sene sonra bosanman senden çok birsey alıp götürmez diye.
O zaman da ben pislesecek diye düşünüp avukata arattirmistim, anlaşmalı boşanma maddeleri için
Beni şaşırtmıştı o zaman, eşimi de kızımı da magdur etmem, ne istiyorsa kabulum diyerek.
Avukat da o yüzden biraz daha düşünün dedi

tamam çok iyi oldu bunu bilmem
Kaç sene önce yapmıştım en son, babam çok beğenmişti
Şimdi o gelecek ya ondan yapmak istedim :)

ben de en son bab gelince yapmıştım neyi eksik koydum unuttum hatırlamıyorum da. kek değil kurabiye olmuştu havuçlu kek a babam bunu nasil yaptin annene de göster o da yapsin demişti kazayla yaptığıma inanmamisti

Yok bilmiyorum Bn yapsam benimki anlamaz

benimkinin de anlayacağını pek sanmıyorum da iste

hahahah o da güzel olmuş

Polis gelmiş,ifade için götürüyorlar diye msj atmış komşum

Allah yardımcısı olsun kadının. ailesi destek olmazsa tek başına ayakta durmak da zor. inşallah o manyağa mecbur değildir ve kurtulur

Allah yardımcısı olsun kadının. ailesi destek olmazsa tek başına ayakta durmak da zor. inşallah o manyağa mecbur değildir ve kurtulur

inşallah kurtulur ama hiç zannetmiyorum artık o kadar basit geliyor ki kadınlara da artik

Amin canım tez zamanda kurtulur inşallah bencede o pislik kocasından

o zaman iyi yapmışsın canim:) Allah bundan sonrasını guzellestirsin inşallah
en azından hala ar var adamda.

o zaman iyi yapmışsın canim:) Allah bundan sonrasını guzellestirsin inşallah
en azından hala ar var adamda.

artık hayırlısı diyorum en azından o aşamaya kadar geldim, korkum azaldı :)
eğer devam etmezse ne ala, ben de istemem yuvamı dağıtmak ama yine hata yaparsa kendisi kaybeder

Ahahahha yapma bunu yaaaa

ne yaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…