- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.681
Aaa gozunaydin samdancimmhoşgeldin canısı :)
bi bizim eve misafir gelmiyodu
kaynanam gelerek 10 yıllık misafir sabrımı tüketip gidecek
Slm kızlar topikten uzak kaldım bu ara napionuzzz
Yine yaptim.cnm oraya gidiyordum bugün ki işlerimi yazicamen son negonun topiginde gördüm senihunharca temizlik yapiyodun dilos
Kuzum eve geldim ama kocişim evdeK Kendinisevenbirii
yavruuuuuuuubu ara denk gelmiyoz nerdesin seeeeennnnn
Limonsuzzcay daha eve gitmedin mi sen
Youlost16 kiz beybi sen nerelere uctun
B Brunello Cicinelli sarışın goç geyşan gitcek mi demi bugun ise :)
Allahım diloşun azmınden istiyorum nooolurrrrYine yaptim.cnm oraya gidiyordum bugün ki işlerimi yazicam
Yok yatılı değilama Pazar günü gelmiş olmaları yeterli
Kp ler gelinleri daha cok seviyo galiba
Kuzum eve geldim ama kocişim evdeo yüzden çaktırmadan giriyorum
Nasılsın beni mi özledin
Aaa gozunaydin samdancimm
Hahahaha vermiyorsa ödesin napalim samdanmkız adam daha emeklilik dilekçesi vermediemekli ikramiyesi alınca verecekti o da yalan olacak bu gidişle
bakalım ya gelince çocuğa kreş için alışveriş yapılacak biseylerini itttiriveririm
Kabus olarak bir gün ve çökecek üstüne onunAynen benim esimde yiyip yatinca kabus görüyormuş oda uyanınca yemekten yana
Yanacıklarından öperim balımtabiki özledimhasretinden çay içtim:)
o zaman müsait olunca gel beybi
Ya Allah var biz iyiz ama kv cok dedikoducu herkesi bana çekiştirir Beni de gidip onlara çekiştirir kızını bile çekiştirir huy edinmiş ama ben bayağı mesafeliyim aramam pek oda aramaz gelince bütün hizmetini yaparım Güler’im asla yüzümü asmam hizmetimde kusur etmem gerisi onun sorunuvalla artık pek önemi yok kuzu ya. ister sevsinler ister sevmesinler :) aramizda artık asilamayacak mesafeler var. kin gutmuyorum surat asmiyorum. ama bana değil oğullarının evine geliyolar diye düşünüyorum :)
inşallah kazasız belasız atlatirim
izin günü diye mi öyle dedin
Hahahaha vermiyorsa ödesin napalim samdanm
Belki sana supriz yapar
İçimdeki su polyanna ne zaman ölecek ya
Ya Allah var biz iyiz ama kv cok dedikoducu herkesi bana çekiştirir Beni de gidip onlara çekiştirir kızını bile çekiştirir huy edinmiş ama ben bayağı mesafeliyim aramam pek oda aramaz gelince bütün hizmetini yaparım Güler’im asla yüzümü asmam hizmetimde kusur etmem gerisi onun sorunu
Evet izin günü diye
Yanacıklarından öperim balım ❤bol bol çay içiyoruz ve birbirimizi düşünüyoruz
Konuşsun canım ona inanan hata yapar ben herkese kendimi ispat etmişim kendi kendini küçük düşürür sadece çünkü herkes yeterince beni tanıyo onun dediklerine inanacak insanın da aklından şüphe ederimiyi yapiyosun beybi :) benimkide ayni modelkocasını, oğlunu, annesini, kardeşini, aklına gelecek herkesi cekistirir
onları cekistiren beni eş geçer mi
giden bi pazar olsun beybi yaaa boşver :)
Konuşsun canım ona inanan hata yapar ben herkese kendimi ispat etmişim kendi kendini küçük düşürür sadece çünkü herkes yeterince beni tanıyo onun dediklerine inanacak insanın da aklından şüphe ederimaslında kötü huy falan konuşmuyor mesela yardım gerekiyorsa gitmemişsem konuşur böyle konularda yani anneme gitmiyorum ki bende ona gideyim Allah Allah
Allahtan akşam gelecekler
Hahahah kapı gicirtisina oynayan benzetmesi süperdi samdanbenimki de kızıyo bazenama ben dinlemiyor pek
sana zaten kapı gıcırtısina oynayanlar gibi kocan napsa seviyon. adam da şaşırmıştırdemekki baş ağrısı şehir efsanesi diyodur bizim B Brunello Cicinelli yle polislerin çapkın olmasi sehir efsanesi dediğimiz gibi
Sen oyarsin o gözü inanirim kız şamdan,hele kocansa o kişi kesin yaparsinevde olunca mutlaka kaldiririm. üçümüz bi saat oyun oynarız. bide onları en az bi saat yalnız bırakırım oyun oynar vakit geçirirlerbizim evde çocuk bakımından kacabilir ev isinden de kaçabilir. ama ilgilenmekten kaçamaz adamın gözünü oyarim
bu düzensizlikle ben de delirdimm sanırım artık kuzu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?