Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Naslsiniz dostlar oglen kuzenimin mevludu vardi oncesinde kahvalti ve kuafor faslindan ve de park faslindan sonra oraya gittik minnos kizla. Aksam 6 ya geliyodu evdeydim hemen bi mercimek koftesi yogurdum aksama kardesim gelecek caaaagnim kocamda acliktan bitap dusup tabikide kendini uykuya verms yemegim de var birazdan hazirlayip uyandiracagm bakalm bizde durumlar boyle

Yok yatılı değil ama Pazar günü gelmiş olmaları yeterli

Kp ler gelinleri daha cok seviyo galiba

valla artık pek önemi yok kuzu ya. ister sevsinler ister sevmesinler :) aramizda artık asilamayacak mesafeler var. kin gutmuyorum surat asmiyorum. ama bana değil oğullarının evine geliyolar diye düşünüyorum :)

inşallah kazasız belasız atlatirim

izin günü diye mi öyle dedin

kız adam daha emeklilik dilekçesi vermedi emekli ikramiyesi alınca verecekti o da yalan olacak bu gidişle

bakalım ya gelince çocuğa kreş için alışveriş yapılacak biseylerini itttiriveririm
Hahahaha vermiyorsa ödesin napalim samdanm

Belki sana supriz yapar

İçimdeki su polyanna ne zaman ölecek ya

Ya Allah var biz iyiz ama kv cok dedikoducu herkesi bana çekiştirir Beni de gidip onlara çekiştirir kızını bile çekiştirir huy edinmiş ama ben bayağı mesafeliyim aramam pek oda aramaz gelince bütün hizmetini yaparım Güler’im asla yüzümü asmam hizmetimde kusur etmem gerisi onun sorunu

Evet izin günü diye

Hahahaha vermiyorsa ödesin napalim samdanm

Belki sana supriz yapar

İçimdeki su polyanna ne zaman ölecek ya

kp in çok tipik bir başak burcu olduğunu duyunca ölür belki

valla vereceği paradan düşsün ben ondan sadaka istemiyorum. yüz göz olmadan bi gitseydi şu para mevzusu

iyi yapiyosun beybi :) benimkide ayni model kocasını, oğlunu, annesini, kardeşini, aklına gelecek herkesi cekistirir
onları cekistiren beni eş geçer mi

giden bi pazar olsun beybi yaaa boşver :)

iyi yapiyosun beybi :) benimkide ayni model kocasını, oğlunu, annesini, kardeşini, aklına gelecek herkesi cekistirir
onları cekistiren beni eş geçer mi

giden bi pazar olsun beybi yaaa boşver :)
Konuşsun canım ona inanan hata yapar ben herkese kendimi ispat etmişim kendi kendini küçük düşürür sadece çünkü herkes yeterince beni tanıyo onun dediklerine inanacak insanın da aklından şüphe ederim aslında kötü huy falan konuşmuyor mesela yardım gerekiyorsa gitmemişsem konuşur böyle konularda yani anneme gitmiyorum ki bende ona gideyim Allah Allah

Allahtan akşam gelecekler

kız bizimkinin içi fesat beee beyaz tenli zifir kalpli kadın

kimsenin arkasından iyi konuşmaz mübarek
herkesin yediği içtiği aldığı dediği giydiği yaptığı.....

dediğin gibi inanan kendi bilir valla kimse umrumda değil kapım kapandıktan sonra herkes herşey dışarda kalıyo. kimseyi memnun edemezsin bu hayatta :)
o yüzden takacak bisey de kalmiyo

aboooo akşama kadar neler neler yaparsin kiz üzülme o kadar

Hahahah kapı gicirtisina oynayan benzetmesi süperdi samdan
Sen oyarsin o gözü inanirim kız şamdan,hele kocansa o kişi kesin yaparsinama yine de ilgisiz olsa çok zor olurdu,yine sorumluluklarını biliyorsa süper

I inessa armand dün senin komşu mevzunu okuyunca iyi ki böyle kavga gürültü yok komşularımdan psikolojim bozulur diyodum.bugunde benim iki alt komşum kocasından dayak diyor şuan, ne iğrenç insanlar var yaa, akşam akşam kadının çığlıkları beni benden alıyor,yemin ederim modum düştü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…