- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #18.701
amaaannn boşver hayat takmayacak kadar kısa boşverkız bizimkinin içi fesat beeebeyaz tenli zifir kalpli kadın
kimsenin arkasından iyi konuşmaz mübarek
herkesin yediği içtiği aldığı dediği giydiği yaptığı.....
dediğin gibi inanan kendi bilir valla kimse umrumda değilkapım kapandıktan sonra herkes herşey dışarda kalıyo. kimseyi memnun edemezsin bu hayatta :)
o yüzden takacak bisey de kalmiyo
aboooo akşama kadar neler neler yaparsin kizüzülme o kadar
I inessa armand dün senin komşu mevzunu okuyunca iyi ki böyle kavga gürültü yok komşularımdan psikolojim bozulur diyodum.bugunde benim iki alt komşum kocasından dayak diyor şuan, ne iğrenç insanlar var yaa, akşam akşam kadının çığlıkları beni benden alıyor,yemin ederim modum düştü
Maalesefaaaa su an mı
Maalesef
Polisi mi arasanız KuZumMaalesef
Hahahah kapı gicirtisina oynayan benzetmesi süperdi samdan
Sen oyarsin o gözü inanirim kız şamdan,hele kocansa o kişi kesin yaparsinama yine de ilgisiz olsa çok zor olurdu,yine sorumluluklarını biliyorsa süper
Evet polis cagiracaktim bende,ama bi alt komşumla konuştum onlar çağırmış,sen arama dediler. Gelirlermiş birazdan,iki alt katım ama sanki resmen evimin içinde gibiler ya ve yine kaynana kaynata görümce mevzusu sanirimne olacak peki, polis mi cagirsaniz?
amaaannn boşver hayat takmayacak kadar kısa boşver
Evet neler neler yaparım ohhhh misss zaten özleştik
Evet polis cagiracaktim bende,ama bi alt komşumla konuştum onlar çağırmış,sen arama dediler. Gelirlermiş birazdan,iki alt katım ama sanki resmen evimin içinde gibiler ya ve yine kaynana kaynata görümce mevzusu sanirim
Tamam bırakırımduş alacak kadar vakit birak kendine
çaya mi yemeğe mi geliyolar canim:)
Evet polis cagiracaktim bende,ama bi alt komşumla konuştum onlar çağırmış,sen arama dediler. Gelirlermiş birazdan,iki alt katım ama sanki resmen evimin içinde gibiler ya ve yine kaynana kaynata görümce mevzusu sanirim
Amin canım işte erkekler böyledir nankör falan olabiliyorlar sanırım bi anda bazen,suan komşumuzun çığlığı resmen psikolojimi bozdu ya ağlamak uzereyim,kadinin sucuda çok sevip değer vermektir kesin ama karşılığı dayak, kocanın seviyorum falan ama bi o kadar da soğuyorum kadına şiddet olayları vs duyunca,e erkeklerin bi taraflarını kaldırmamak gerek aslında amaanama biliyo kuzum ilgisiz olsa asla bir dk beklemem. bana göre yine yetersiz sorumluluk almada zaten. iyi niyetimin yaptıklarımin suistimal edildiğini anladığım an kapiya koyarim. askmis sevgiymis emekmis evlilikmis.... onun zamanında düşünmediği şeyleri düşünüp devam etmem. bu tarafımi bildiginden uyarilarla hemen normale dönüyoen son uyarmaktan da biktim duzelmeyeceksen bitsin dedim simdi daha da iyi oldu kendini saldıgini anladığı otomatik güncelleme yapiyo
senin bu kocana düşkünlüğünü çok seviyorum ama ben çok tatlısın vallaAllah daim etsin minnosum
Tamam bırakırım
Bilmiyorum da çaya gelirler büyük ihtimalle:)
allahım yaaa
Durduğum yerde sinir oldum
Elleri kırılsın
Kadın biktim artık varsa yoksa annen baban olgunlaş biraz artık diye bas bas bagiriyodu sonra da zaten adam böğürmeye basladi,bu sefer kadın vurma diye bağırıyor, çocuk ağlıyor çok kötü ya çokAllah bu yuva bozguncularinin da onlara bakip yuvasini bozanin da cezasını versin
bıktım artık bu cehaletten ya. karı kocanın arasına girince ne geciyo ellerine anlamıyorum
Bilmiyorum ki ya senceneler yapcaksin zepram. çizgili zepra kek mi yapsan
Kadın biktim artık varsa yoksa annen baban olgunlaş biraz artık diye bas bas bagiriyodu sonra da zaten adam böğürmeye basladi,bu sefer kadın vurma diye bağırıyor, çocuk ağlıyor çok kötü ya çok
Amin inşallah ya bi yuva kolay kurulmuyor,ama çok kolay yikilabiliyorof bi de çocuk mu var
Mutsuz evlilik mutsuz yuva ne kadar kötü bisey allah kimsenin yuvasını mutsuz sıkıntılı etmesin. Çok zor
Amin canım işte erkekler böyledir nankör falan olabiliyorlar sanırım bi anda bazen,suan komşumuzun çığlığı resmen psikolojimi bozdu ya ağlamak uzereyim,kadinin sucuda çok sevip değer vermektir kesin ama karşılığı dayak, kocanın seviyorum falan ama bi o kadar da soğuyorum kadına şiddet olayları vs duyunca,e erkeklerin bi taraflarını kaldırmamak gerek aslında amaan
Amin inşallah ya bi yuva kolay kurulmuyor,ama çok kolay yikilabiliyorsebep olanları Allah bildiği gibi yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?