Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende iki çocuklu bi kadın olunca senin gibi cooll olacak miyim aceba
Yoksa çocuklardan kocayi avlayamıyorum diye cinnet mi geciricem
ikinci ihtimal daha olağan gibi ama

Kocan olsa topigin yüzüne bakmiycan demek
Biz çok bir aradayız. Yeterince görüyoruz birbirimizi

Her daim cool olacak kadar akıllısın sen. Çookkk önceki bir yazımda dediğim gibi sana güveniyorum. Av olma, avcı ol Av saatlerini kendin belirle. Diyeceklerim bu kadar
Tesekkur ederim hocam,cocuklarim olunca,isin icinden cikamadigim zamanlar,arar bulur yapisirim profilinize lakin şimdiden bunu da iliştiriveriyimde msjimin içine

Neden moralin bozuk? Gerçi tüm gün topuklu giymek zorunda kalsam benim de moralim bozulur

Hayirdir canjm neye bozuk moralin

Balimm gözlerimiz yollarda kaldı 10 gündür kopuguz sanki,ozledik geçmiş sayfaları okumayan kalksan gözlerin şaşı olabilir canım boşver okuma zaten genelde geyik, pek önemli biseyde yok canım

En onemli sey ben geldim Ama bu topikte istenmeyen tuy oldum sen yokken kimsecikler hosgeldin demedi ayyyy senin gelmeni bekliyomusum ya ben sikayet icin
Hoş geldin yavru tırtıl
Şey gibi oldu. Evlenme teklifi almadan evlenen hatunun konuyu hep evlilik teklifine getirip, evliyken evlilik teklifi alması gibi

En onemli sey ben geldim Ama bu topikte istenmeyen tuy oldum sen yokken kimsecikler hosgeldin demedi ayyyy senin gelmeni bekliyomusum ya ben sikayet icin
Haftaiçi sınıftakilerin şikayetleri haftasonu topiktekilerin şikayeti, vay ben nelerere kaçam
Kim seni istemedi kimmm

Hoş geldin yavru tırtıl
Şey gibi oldu. Evlenme teklifi almadan evlenen hatunun konuyu hep evlilik teklifine getirip, evliyken evlilik teklifi alması gibi
İnsan yuzsuz olunca ben gibi oluyo isteee dur aklima soktun benimki evlilik teklifini damatlik bakarken damatligi giyip bianda diz cokup hersey tamam bende damatlikta var hadi benimle evlen dedi okuz ben onu bi daha istiyim cok ucuza gittim

Ben:Yanıyorumm söndürelim mii
Kasap:Hayır hayır
Ben:Çıktı ataşım indirelim mii
Kasap:Hayır hayırr
Ben:Yar yine banaa haram geceleer
Kasapta ki satırdan bi tane de yatak odanızda bulundurun maliihayir hayır dediginde,saatir saatiirr dersin sende

İnsan yuzsuz olunca ben gibi oluyo isteee dur aklima soktun benimki evlilik teklifini damatlik bakarken damatligi giyip bianda diz cokup hersey tamam bende damatlikta var hadi benimle evlen dedi okuz ben onu bi daha istiyim cok ucuza gittim
Tam damardan girmişim yüzük taktı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…