- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.001
Beni şımartıyorsunBenim yasaklanan ipana reklamim geldi dislerin guzelligine yandigim
En onemli sey ben geldimBeni şımartıyorsun
Hoşgeldin balım topiğe
Biz çok bir aradayız. Yeterince görüyoruz birbirimiziBende iki çocuklu bi kadın olunca senin gibi cooll olacak miyim aceba
Yoksa çocuklardan kocayi avlayamıyorum diye cinnet mi geciricem
ikinci ihtimal daha olağan gibi ama
Kocan olsa topigin yüzüne bakmiycan demek
Tesekkur ederim hocam,cocuklarim olunca,isin icinden cikamadigim zamanlar,arar bulur yapisirim profilinize lakin şimdiden bunu da iliştiriveriyimde msjimin içineHer daim cool olacak kadar akıllısın sen. Çookkk önceki bir yazımda dediğim gibi sana güveniyorum. Av olma, avcı olAv saatlerini kendin belirle. Diyeceklerim bu kadar
Neden moralin bozuk? Gerçi tüm gün topuklu giymek zorunda kalsam benim de moralim bozulurİyi akşamlar yavru kertenkelelerim. Geldim ama ölüyorum bel ve ayak ağrısından, topuklularla tüm gün mahvoldum. Bir de moralim bozuk
Geçmiş sayfalarda önemli birşey var mı, hepsini okumam sanırım mümkün değil. Siz beni aydınlatın ballarım
Allah seniiii ... bende onemli biseydi herhal diye bekliyorim olsn muhim bise kacirmadim yani sevindim .Baya yazacaktım. Çok önemli bir kelime değildi aslında
Hayirdir canjm neye bozuk moralinİyi akşamlar yavru kertenkelelerim. Geldim ama ölüyorum bel ve ayak ağrısından, topuklularla tüm gün mahvoldum. Bir de moralim bozuk
Geçmiş sayfalarda önemli birşey var mı, hepsini okumam sanırım mümkün değil. Siz beni aydınlatın ballarım
Tes1ekkur ederim hocam,cocuklarim olunca,isin icinden cikamadigim zamanlar,arar bulur yapisirim profilinize lakin şimdiden bunu da iliştiriveriyimde msjimin içine
Balimm gözlerimiz yollarda kaldı 10 gündür kopuguz sanki,ozledikİyi akşamlar yavru kertenkelelerim. Geldim ama ölüyorum bel ve ayak ağrısından, topuklularla tüm gün mahvoldum. Bir de moralim bozuk
Hoş geldin yavru tırtılEn onemli sey ben geldimAma bu topikte istenmeyen tuy oldum sen yokken kimsecikler hosgeldin demedi ayyyy senin gelmeni bekliyomusum ya ben sikayet icin
Haftaiçi sınıftakilerin şikayetleri haftasonu topiktekilerin şikayeti, vay ben nelerere kaçamEn onemli sey ben geldimAma bu topikte istenmeyen tuy oldum sen yokken kimsecikler hosgeldin demedi ayyyy senin gelmeni bekliyomusum ya ben sikayet icin
İnsan yuzsuz olunca ben gibi oluyo isteee dur aklima soktun benimki evlilik teklifini damatlik bakarken damatligi giyip bianda diz cokup hersey tamam bende damatlikta var hadi benimle evlen dedi okuz ben onu bi daha istiyim cok ucuza gittimHoş geldin yavru tırtıl
Şey gibi oldu. Evlenme teklifi almadan evlenen hatunun konuyu hep evlilik teklifine getirip, evliyken evlilik teklifi alması gibi
Örtmenim zebra donumu cekti,kebelek hosgeldin demediHaftaiçi sınıftakilerin şikayetleri haftasonu topiktekilerin şikayeti, vay ben nelerere kaçam
Kim seni istemedi kimmm
Kasapta ki satırdan bi tane de yatak odanızda bulundurun maliiBen:Yanıyorumm söndürelim mii
Kasap:Hayır hayır
Ben:Çıktı ataşım indirelim mii
Kasap:Hayır hayırr
Ben:Yar yine banaa haram geceleer
Tam damardan girmişimİnsan yuzsuz olunca ben gibi oluyo isteee dur aklima soktun benimki evlilik teklifini damatlik bakarken damatligi giyip bianda diz cokup hersey tamam bende damatlikta var hadi benimle evlen dedi okuz ben onu bi daha istiyim cok ucuza gittim
Yok be ben atabiliriz ki
Takti ama safim kutuyu bi acti yzuk yukarda sallaniyo galiba kocamda benim gibi kirikTam damardan girmişimyüzük taktı mı?
Özelden sadece resimleştik oda bi kişiyle sadece noldu ki şimdiKızlar biz çıkalım isterseniz? Özelden mesajlaşmaya yorulmayın biz çıkarız rahatsız olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?