- 29 Haziran 2019
- 101
- 711
- 18
- 30
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.041
Napin Ben varım yetmez mi
Nabiyinz kerteleler
Ask bocegim beni gaza getirmek suretiylen azcik gul cemalimi gorduler o kadar baskam yokkkKızlar biz çıkalım isterseniz? Özelden mesajlaşmaya yorulmayın biz çıkarız rahatsız olmayın.
Canım çok normal böyle bi durumda modunun düşmesi ama takılmamaya çalış lutfen, benimde annem 2 yıl once vefat etti ve şuan babamın yeniden evlenmesi konuşuluyor,yok böyle bir gerginlikEvet kertenkelelerim okulların açılması ile malesef daha az girebiliyorum artıkArtık daha yoğun ve daha yorgun bir ciciyim
Moral bozukluğu topukludan değilAmecey im. Aslında biraz uzun bir hikaye. Ama özetlemek gerekirse babamla senelerdir görüşmüyordum. Annem babam ayrı benim. Ben ve kardeşimden habersiz bir evlilik yaptı. Onun dışında başka birçok şey yaptı. Düğünde o ve eşiyle denk geldik bu akşam. Aslında güzel bir ortamdı eşi çok tatlı biriymiş. Hatta hep babama bizi arayıp sormasını söylüyormuş ama babam dinlemiyormuş. Çekiniyormuş falan..
Ama çok huzursuz oldum, ortam beni çok gerdi. Modum çok düştü.
Uykuda hayır demez bence deKasap eve iş getirmiyoki satırı nerden bulcezgece uyurken ağıma düşürmeye çalışim olmazsa,uykuda karşı koyamaz
Gorumce ve kv geçti üstümden nasıl olabilirimYatağımla buluşmuş olmanın haklı mutluluğunu yaşıyorum
sen napıyosun hamişş kertenkelee
Özelden resimleşecekseniz muhabbetini neden burdan çeviriyorsunuz?Özelden sadece resimleştik oda bi kişiyle sadece noldu ki şimdi
Neden hocam bı açıklar mısınızZepramı yedirmem size, helal değilmiş zaten
Gorumce ve kv geçti üstümden nasıl olabilirim
Ayyy napmısım ben durduğum yerde suçlu oldum oooffff offfffffKebelek kim yav ben tanımıyor, ben SuriyeliKendi topiğime yabancılaştım gelenlerden haberim yok Ama zebra yapar, herşeyi yapar o. Yetiştiremedim bu çocuğu ben, folik asitsiz zamanlarıma geldi, olmadı bu yavru kertenkele ahh ah
Uzulmeee uzulurummm kiyamamm sanaaaaa bak valla aglarim yaaaÖzelden resimleşecekseniz muhabbetini neden burdan çeviriyorsunuz?Özelin mesajlaşma kısmı da var.
Seni yerim dedim, zepra eti helal değil dedi. Yalan mı konuşcamNeden hocam bı açıklar mısınız
Nedense bende boyle hisettm canim sen yuregi kocaman bi insansin . Babanda demekki ozamanlar bi cahillik yapms sizden cekinmis belliki dunya okadar kisa ki canim bi cok seye degmiyor gercekten ... kardesin kiz mi merak ettm bu arada nedense hep tek cockmussuj gbi dusundum B Brunello CicinelliB Brunello Cicinelli sen bizim ana kertenkelmizsin biz senin yanındayız üzülme :s
İns bugünden sonra babanla aranız daha güzel olur ki ben inanıyorum öyle de olacak gbi
Olmasa da ben senin hem.anan hem baban olirim
Doğal olarak gelişti biz bişey yapmadıkÖzelden resimleşecekseniz muhabbetini neden burdan çeviriyorsunuz?Özelin mesajlaşma kısmı da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?