- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.061
YetmezNapin Ben varım yetmez mi
Sizce hangisiyle başlasam
Yatağa girince yorgunluk çöktü vazgeçtimCanım çok normal böyle bi durumda modunun düşmesi ama takılmamaya çalış lutfen, benimde annem 2 yıl once vefat etti ve şuan babamın yeniden evlenmesi konuşuluyor,yok böyle bir gerginlikseni az çok anlıyorum balım üzülme lütfen
Uykuda hayır demez bence deişini bilirsin sen
Gözüme inme bana cin girdiAman Allahıım didiiimçok geçmişşleerr olsuunnn parmağmıı takipp ett bakiiim Roscum iyi misiin hoş musuun bakmam lazım
AnladımmmmYetmez
Sende çocuğuna bir şey dersek bize şöyle dersinValla evde duvar birakir mi bizden cikicak cocuk mechul valla onu da buraya alirim baslarsiniz hanimm hanimmm kocani da getirseydiniz demeye
O zaman uenmzSeni yerim dedim, zepra eti helal değil dedi. Yalan mı konuşcam
Yeni DünyaSizce hangisiyle başlasam
Örtmenim Kelebek benimKebelek kim yav ben tanımıyor, ben SuriyeliKendi topiğime yabancılaştım gelenlerden haberim yok Ama zebra yapar, herşeyi yapar o. Yetiştiremedim bu çocuğu ben, folik asitsiz zamanlarıma geldi, olmadı bu yavru kertenkele ahh ah
Oysa bizler kocalarimizin ustumuzden geçmelerine alisigiz değil mi roossGorumce ve kv geçti üstümden nasıl olabilirim
Ayyy sen sevdigim replikk bu kiz benim ruhumu okuyoo valla bakSende çocuğuna bir şey dersek bize şöyle dersin
HahahahahajahajajjajajajajajajahajahahajqhahwhhwhwOysa bizler kocalarimizin ustumuzden geçmelerine alisigiz değil mi roosskv görümce hiç olmamış
Ben yokum yetmez miYetmez
Hoşgeldin balım. Giremedim şu sıralar pek tanışmadıkÖrtmenim Kelebek benimsaygılar
Benim bedenim benim kararımAldiralim bunu tanidik doktor var gec sayilmazz
Yaa ben de bayılırım ahmet ümiteben bir polisiye aşığı olarak ahmet ümit diyorum. Ama o kitabini okumadım bilemiyorum o yuzden :)
Gözüme inme bana cin girdi
Bir kaç laf soktu hiç oralı olmadım kaldi öyle
Sonra bn kahkahalar patlayınca keyf yerine geldi
. Tamam tamam anladııım canım Doğu yetmezüzgünüm, yetmez gerçekten
Hormonların.delirmis zaten bir ara et gbi görmeye basla isirivercektm ahhahahajajhajaamaann iyii etmişsin canıım, sevmediğim insanlara her hareketimle senii kaale almıyorum druşunu çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?