Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zebra desenli pacali donumu gormek ister misin bebek senin icin kerimcan kreaayonundan hahahahah yazamadim kreasyonu hala yazamiyorum arogdaki kaleci gibi oldu parmaklarim valla
Allah seni iyi defterine yazsın daha da bişey demiyorum

Takti ama safim kutuyu bi acti yzuk yukarda sallaniyo galiba kocamda benim gibi kirik Biz cocuk isini bi daha dusunelim
Çocuk işi gerçekten çok zor. Olabilecek her şeyi iyi düşün. Düz duvarlardan toplayabilirsin çocuğu

Neden moralin bozuk? Gerçi tüm gün topuklu giymek zorunda kalsam benim de moralim bozulur
Hayirdir canjm neye bozuk moralin
Balimm gözlerimiz yollarda kaldı 10 gündür kopuguz sanki,ozledik geçmiş sayfaları okumayan kalksan gözlerin şaşı olabilir canım boşver okuma zaten genelde geyik, pek önemli biseyde yok canım
Evet kertenkelelerim okulların açılması ile malesef daha az girebiliyorum artık Artık daha yoğun ve daha yorgun bir ciciyim
Moral bozukluğu topukludan değil Amecey im. Aslında biraz uzun bir hikaye. Ama özetlemek gerekirse babamla senelerdir görüşmüyordum. Annem babam ayrı benim. Ben ve kardeşimden habersiz bir evlilik yaptı. Onun dışında başka birçok şey yaptı. Düğünde o ve eşiyle denk geldik bu akşam. Aslında güzel bir ortamdı eşi çok tatlı biriymiş. Hatta hep babama bizi arayıp sormasını söylüyormuş ama babam dinlemiyormuş. Çekiniyormuş falan..
Ama çok huzursuz oldum, ortam beni çok gerdi. Modum çok düştü.

Kasapta ki satırdan bi tane de yatak odanızda bulundurun maliihayir hayır dediginde,saatir saatiirr dersin sende
Kasap eve iş getirmiyoki satırı nerden bulcez gece uyurken ağıma düşürmeye çalışim olmazsa,uykuda karşı koyamaz

Çocuk işi gerçekten çok zor. Olabilecek her şeyi iyi düşün. Düz duvarlardan toplayabilirsin çocuğu
Valla evde duvar birakir mi bizden cikicak cocuk mechul valla onu da buraya alirim baslarsiniz hanimm hanimmm kocani da getirseydiniz demeye

Örtmenim zebra donumu cekti,kebelek hosgeldin demedi
Kebelek kim yav ben tanımıyor, ben Suriyeli Kendi topiğime yabancılaştım gelenlerden haberim yok Ama zebra yapar, herşeyi yapar o. Yetiştiremedim bu çocuğu ben, folik asitsiz zamanlarıma geldi, olmadı bu yavru kertenkele ahh ah

üzülme sen e mi

Hikayen, eşimin hikayesine çok benziyor.
Saramadığım tek yarası,babası.
Ne desem de iyi hissettirebilirim inan bilmiyorum.

Aldiralim bunu tanidik doktor var gec sayilmazz

Ne desem bilemedim canim yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…