- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.021
Nolmus yani geldiyse gelmiştir zaten cok özlemiştimgeldi ana kertenkele, görürsünüz simdi
Ohaaaa zebra desenli pacali donumu gordugunu soylememeliydinnÖzelden sadece resimleştik oda bi kişiyle sadece noldu ki şimdi
Allah seni iyi defterine yazsın daha da bişey demiyorumZebra desenli pacali donumu gormek ister misin bebeksenin icin kerimcan kreaayonundan hahahahah yazamadim kreasyonu hala yazamiyorum arogdaki kaleci gibi oldu parmaklarim valla
Çocuk işi gerçekten çok zor. Olabilecek her şeyi iyi düşün. Düz duvarlardan toplayabilirsin çocuğuTakti ama safim kutuyu bi acti yzuk yukarda sallaniyo galiba kocamda benim gibi kirikBiz cocuk isini bi daha dusunelim
Neden moralin bozuk? Gerçi tüm gün topuklu giymek zorunda kalsam benim de moralim bozulur
Hayirdir canjm neye bozuk moralin
Evet kertenkelelerim okulların açılması ile malesef daha az girebiliyorum artıkBalimm gözlerimiz yollarda kaldı 10 gündür kopuguz sanki,ozledikgeçmiş sayfaları okumayan kalksan gözlerin şaşı olabilir canım boşver okuma zaten genelde geyik, pek önemli biseyde yok canım
Kasap eve iş getirmiyoki satırı nerden bulcezKasapta ki satırdan bi tane de yatak odanızda bulundurun maliihayir hayır dediginde,saatir saatiirr dersin sende
Kiz dua mi ettin beddua mi kafam o kadar calismiyo benimAllah seni iyi defterine yazsın daha da bişey demiyorum
Dİkktimi bile çekmemiş
DUa duaKiz dua mi ettin beddua mi kafam o kadar calismiyo benim
Valla evde duvar birakir mi bizden cikicak cocuk mechul valla onu da buraya alirim baslarsiniz hanimm hanimmm kocani da getirseydiniz demeyeÇocuk işi gerçekten çok zor. Olabilecek her şeyi iyi düşün. Düz duvarlardan toplayabilirsin çocuğu
Bak amin diyorum o zamanDUa dua
Kebelek kim yav ben tanımıyor, ben SuriyeliÖrtmenim zebra donumu cekti,kebelek hosgeldin demedi
üzülme sen e miEvet kertenkelelerim okulların açılması ile malesef daha az girebiliyorum artıkArtık daha yoğun ve daha yorgun bir ciciyim
Moral bozukluğu topukludan değilAmecey im. Aslında biraz uzun bir hikaye. Ama özetlemek gerekirse babamla senelerdir görüşmüyordum. Annem babam ayrı benim. Ben ve kardeşimden habersiz bir evlilik yaptı. Onun dışında başka birçok şey yaptı. Düğünde o ve eşiyle denk geldik bu akşam. Aslında güzel bir ortamdı eşi çok tatlı biriymiş. Hatta hep babama bizi arayıp sormasını söylüyormuş ama babam dinlemiyormuş. Çekiniyormuş falan..
Ama çok huzursuz oldum, ortam beni çok gerdi. Modum çok düştü.
Hikayen, eşimin hikayesine çok benziyor.Evet kertenkelelerim okulların açılması ile malesef daha az girebiliyorum artıkArtık daha yoğun ve daha yorgun bir ciciyim
Moral bozukluğu topukludan değilAmecey im. Aslında biraz uzun bir hikaye. Ama özetlemek gerekirse babamla senelerdir görüşmüyordum. Annem babam ayrı benim. Ben ve kardeşimden habersiz bir evlilik yaptı. Onun dışında başka birçok şey yaptı. Düğünde o ve eşiyle denk geldik bu akşam. Aslında güzel bir ortamdı eşi çok tatlı biriymiş. Hatta hep babama bizi arayıp sormasını söylüyormuş ama babam dinlemiyormuş. Çekiniyormuş falan..
Aldiralim bunu tanidik doktor var gec sayilmazzKebelek kim yav ben tanımıyor, ben SuriyeliKendi topiğime yabancılaştım gelenlerden haberim yok Ama zebra yapar, herşeyi yapar o. Yetiştiremedim bu çocuğu ben, folik asitsiz zamanlarıma geldi, olmadı bu yavru kertenkele ahh ah
Ne desem bilemedim canim yaaEvet kertenkelelerim okulların açılması ile malesef daha az girebiliyorum artıkArtık daha yoğun ve daha yorgun bir ciciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?