- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.101
Kizz saat daha cok erken bence roossEvet bugün planlarmz vardı ama yattıhep.onlar yüzünden
Çök deyince karabasan geldi aklımaKizz saat daha cok erken bence roosslütfen planlarından vazgeçme kv görümce yüzünden hele ustelik yarın pazar git ve çök kocanın tepesine
Sen bilirsin.tatlim insallah hayatindaki.hersey su gonlun gbi olsun ... her zaman soyluyorum kimi ana baba ile kimi evlat ile kimi es ile sinaniyor bu hayattta.. seninde sinavin bu demekki canim cokk agir olmali yasamadik ancak tahmn edebilirim insan anne babasinin her daim guclu ve arkasnda durmasini bekliyor kac yasina gelirsek gelelim ... Allah yardimcin olsun en dogru karari vereceksin sana inaniyoruz ...Ben 1 mesajı yazana kadar neden topik 3 sayfa ilerliyor
Alıntı bile yapamadım ortaya konuşuyorum şuan resmen
K KendinisevenbiriiByNkoaLa C Cay6 @tosia acaba başka yorum yapan olmuş muydu babamla ilgili konuda, olduysa ve etiket yapmadıysam kusura bakmasın lütfen çünküm okuya okuya ilerledim B12 eksikliği var bende unutuyorum
Kuzularım destek içerikli mesajlaşırınız için çok teşekkür ederim öncelikle ♥
Evet 1 kız kardeşim var.
Annem seneler önce bizi başka bir adam için terkedip gitti.
Derken sonra babam da aynı şeyi yaptı. Anneden de babadan da yana yüzümüz çok gülmedi malesef. Ya konu çok dallı budaklı aslında da anlatsam cılk dram olur buralar, gerek yok
Amecey
B12 eksikliği işte hep bunlar ama halledicem tedavi görüyorum balımHeyyy beni beni bihterini unuttun
Sağol kutsişim. Özetle durum böyle işte. Anlatmaya kalksam çok uzunGörmemiştim mjını kuzum Allahım daha güzel yerlerden tamamlasın seni bak Rabbim sana cok güzel bi eş nasip etmiş ne desem bilemedim cicim benim anlatmak istersen hep burdayım♥♥♥
Oyy brom düşmesin modun lütfenModum düştü, niye yalan söyleyeyim. Ama herşeye rağmen, tüm bu yaşadıkların seni çok eğlenceli ve güçlü bir kadın yapmış burdan tanıdığım kadarıyla. Seni önemseyen eşin var artık, hep yüzün gülsün
Hele öyle de maliiGenelde öyle oluyo zaten
Onlar da olmasa kuruyup kalcam
O kdr yorgnm ki bir saatte bütün işlerimi hallettim bir de ağırlaması falan zaten uyudu uyuyacaktm yanlarndaKizz saat daha cok erken bence roosslütfen planlarından vazgeçme kv görümce yüzünden hele ustelik yarın pazar git ve çök kocanın tepesine
Topiği kana buladım şuan, topiğin ve modlarınızın sebebi oldumÜzdün başganım ☹
Çök deyince karabasan geldi aklıma
O yüzden sen anasin ve kendine gel sarı bombamTopiği kana buladım şuan, topiğin ve modlarınızın sebebi oldum
Çok uzakta değilim camdan bakmam yeterliBenmde aklıma çömmek geldi Bagclar oturusu
YaaaaÇok uzakta değilim camdan bakmam yeterli
Bende az asagi taraflarinizda sayilirimÇok uzakta değilim camdan bakmam yeterli
B Brunello Cicinelli anamız, topik yuvamızTopiği kana buladım şuan, topiğin ve modlarınızın sebebi oldum
Yok yaa banklar var kaldırımlar var oralara oturuyorlarYaaaa
Nerden nereyeeeee geldik
Cidden oturuyorlar mi öyle
İyi geceler canmmHepinize iyi geceler. Yarın yine aynı gökyüzüne bakarız
Kizz tobeÇök deyince karabasan geldi aklıma
Tüh desene adam elleri ardında baka kalicak hatununaO kdr yorgnm ki bir saatte bütün işlerimi hallettim bir de ağırlaması falan zaten uyudu uyuyacaktm yanlarnda
Bugün cokemicem başka bahara kaldı
İyi gecelerHepinize iyi geceler. Yarın yine aynı gökyüzüne bakarız
Yaa ben seninle ugrasiyorum kii iki gul diyeeee unuttun diye uzulme ben bile unutmak istiyom kendimi cogu zaman cok menem biseyimB12 eksikliği işte hep bunlar ama halledicem tedavi görüyorum balımKusura bakma
Sağol kutsişim. Özetle durum böyle işte. Anlatmaya kalksam çok uzun
Oyy brom düşmesin modun lütfen
Anne baba arası problemli bir ailede doğmak travma etkisi. Eğlenceli olmasam gülüp durmasam üstesinden gelinmezdi bazı şeylerin balım. Napalım..
Ahh ah hep ananızım diye dik duruyorum zaten. Garibem.. Çilekeşem.. Elleri nasırlı, sırtına dertlerin yükü binmiş, berduş ananızı unutmayınO yüzden sen anasin ve kendine gel sarı bombam
B Brunello Cicinelli anamız, topik yuvamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?