Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bugün planlarmz vardı ama yattı hep.onlar yüzünden
Kizz saat daha cok erken bence roosslütfen planlarından vazgeçme kv görümce yüzünden heleustelik yarın pazar git ve çök kocanın tepesine

Sen bilirsin.tatlim insallah hayatindaki.hersey su gonlun gbi olsun ... her zaman soyluyorum kimi ana baba ile kimi evlat ile kimi es ile sinaniyor bu hayattta.. seninde sinavin bu demekki canim cokk agir olmali yasamadik ancak tahmn edebilirim insan anne babasinin her daim guclu ve arkasnda durmasini bekliyor kac yasina gelirsek gelelim ... Allah yardimcin olsun en dogru karari vereceksin sana inaniyoruz ...

Heyyy beni beni bihterini unuttun
B12 eksikliği işte hep bunlar ama halledicem tedavi görüyorum balım Kusura bakma
Görmemiştim mjını kuzum Allahım daha güzel yerlerden tamamlasın seni bak Rabbim sana cok güzel bi eş nasip etmiş ne desem bilemedim cicim benim anlatmak istersen hep burdayım♥♥♥
Sağol kutsişim. Özetle durum böyle işte. Anlatmaya kalksam çok uzun
Oyy brom düşmesin modun lütfen
Anne baba arası problemli bir ailede doğmak travma etkisi. Eğlenceli olmasam gülüp durmasam üstesinden gelinmezdi bazı şeylerin balım. Napalım..

Kizz saat daha cok erken bence roosslütfen planlarından vazgeçme kv görümce yüzünden heleustelik yarın pazar git ve çök kocanın tepesine
O kdr yorgnm ki bir saatte bütün işlerimi hallettim bir de ağırlaması falan zaten uyudu uyuyacaktm yanlarnda

Bugün cokemicem başka bahara kaldı

Çök deyince karabasan geldi aklıma
Kizz tobebiz koca diyoz sen karabasan falan
O kdr yorgnm ki bir saatte bütün işlerimi hallettim bir de ağırlaması falan zaten uyudu uyuyacaktm yanlarnda

Bugün cokemicem başka bahara kaldı
Tüh desene adam elleri ardında baka kalicak hatununahemde anasıyla bacısı yüzünden aslında senin ki olacağı önceden düşünüp baska bahara kalmasın diye, bulaşıktı ortalığı toplamakti vs annesiyle kardeşine yaptiricakti gitmeden, işi bilememis ross

Yaa ben seninle ugrasiyorum kii iki gul diyeeee unuttun diye uzulme ben bile unutmak istiyom kendimi cogu zaman cok menem biseyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…