- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.121
HahahahahhaYok yaa banklar var kaldırımlar var oralara oturuyorlarTrrekten çok Suriye li var
Hormonların.delirmis zaten bir ara et gbi görmeye basla isirivercektm ahhahahajajhaja
Gerçi zehirlenebilirdim.iyiki yaomamisim.oyle şeyler
ÜsküdarBende az asagi taraflarinizda sayilirim
Disleri unutma disleriAhh ah hep ananızım diye dik duruyorum zaten. Garibem.. Çilekeşem.. Elleri nasırlı, sırtına dertlerin yükü binmiş, berduş ananızı unutmayın
Yemeği kendisi yaptı mutfağı toparladıKizz tobebiz koca diyoz sen karabasan falan
Tüh desene adam elleri ardında baka kalicak hatununahemde anasıyla bacısı yüzünden aslında senin ki olacağı önceden düşünüp baska bahara kalmasın diye, bulaşıktı ortalığı toplamakti vs annesiyle kardeşine yaptiricakti gitmeden, işi bilememis ross
Allah kahretmesinYaa ben seninle ugrasiyorum kii iki gul diyeeee unuttun diye uzulme ben bile unutmak istiyom kendimi cogu zaman cok menem biseyim
Valla annemlerin orda hiç yok gibi. Çocuğu parka bile götüremiyorum kiHahahahahha
Trreeek i neden acaba rrr yi bastıra bastıra uzatarak okudum
Her yer Suriyeli zaten Türkiye'de insn kendisini yabancı gbi hissedecek
Valla daha bişe yapmadıkHele öyle de maliiondan yatağa girince yorgunluk çokmuş sana demek uyandirilana kadar dinleniyim dediysen, ah senii
Seni unutmak mı ?Ahh ah hep ananızım diye dik duruyorum zaten. Garibem.. Çilekeşem.. Elleri nasırlı, sırtına dertlerin yükü binmiş, berduş ananızı unutmayın
Yuzsuzum ben unutturmam kendimiAllah kahretmesinBen seni hep hatırlamak isterim ki Sen benim dişlerimin güzelliğinin kıymetini anlayan ilk insansın
Belki biz dile getirmeden seviyoz dişleriniAllah kahretmesinBen seni hep hatırlamak isterim ki Sen benim dişlerimin güzelliğinin kıymetini anlayan ilk insansın
Burda.da.cok var ciddenValla annemlerin orda hiç yok gibi. Çocuğu parka bile götüremiyorum ki
Ev möbleli olsun lütfenSeni unutmak mı ?
Owww o da nerden cikti anam garip anam çilekeş anam bn senin ellerini sıcak sudan soğuk suya sokturmucam anam gör bak bekle bı zengin olayım alıp goturcem seni bu diyarlardan
Bi gulusun yeterTopiği kana buladım şuan, topiğin ve modlarınızın sebebi oldum
Ulan erotük biseyden bahsediyomBenmde aklıma çömmek geldi Bagclar oturusu
Onun için zaten vazgeçtimamann amaann Roscumm bebişinii düşüünno piss kötüü egg eggg
Kimseciklere zararimiz dokunmadi biz sucsuzuz hakime hanim B Brunello Cicinelli .Evet alan suçlu çıktım hakime hanım bizi suçlu buldu
İyi geceler, nickini her gördüğümde aklıma çay getiren güzel kadınIyigeceler kizlarrr benmde uykm geldi kacarrr...
Tamam bn güzel gecelik giydim gelir birazdanBi gulusun yeter
Ulan erotük biseyden bahsediyomyok karabasan yok commek,bağcılar nerden nereye bagladiniz mevzuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?