- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.141
İlk fırsat bulduğumda yapacağım şey buradan taşınmakBurda.da.cok var cidden
Mikrop kapar falan boşver goturme
Bu saatlerde masumluk olmaz malicim,sehvet saatleri bu saatler afjsfhjah çok geç kalmaValla daha bişe yapmadık
Acıktım ayran yaptım onu içiyom masum masum
Taşınmak iyidirİlk fırsat bulduğumda yapacağım şey buradan taşınmak
Ama ama ama neyse söyleyecek bir şey bulamadımBi gulusun yeter
Ulan erotük biseyden bahsediyomyok karabasan yok commek,bağcılar nerden nereye bagladiniz mevzuyu
Sen bizim modumuzu düşürür musun hiç Yaaa o naisl laf kuzummKertenkelelerim ben gidiyorum cidden modum düşükTopiğin de daha fazla modunu düşüresim yok.
Şu ödül akroştişlerini toplu yapıcam, çok korkuyorum başlamaya ama halledicem
Ben yatayım.. Uyuyamazsam uğrarım belki, uyku tutmamış kertenkele avına çıkarım.
Ben gidiyorum. Yarın seksü geyşam evde.
Hadi iyi geceler, öptüm hepinizi şap şup.
Bende bergamotlu sevmiyorum canımaynen bergamot yok diye kötü geliyomus çayın tadiartık iciyom
iyi oturmalar beybi size
Ha şöyleTamam bn güzel gecelik giydim gelir birazdan
Erotukluk yapicaz
Senin sabahtan vardı depresmelerinHa şöylekız gidiyimde bende bi gecelik geciriveriyim ustume artık yine aşkım depresti kocama
Tatlım ben yeni geldim haberim yok neyin varKertenkelelerim ben gidiyorum cidden modum düşükTopiğin de daha fazla modunu düşüresim yok.
Şu ödül akroştişlerini toplu yapıcam, çok korkuyorum başlamaya ama halledicem
Ben yatayım.. Uyuyamazsam uğrarım belki, uyku tutmamış kertenkele avına çıkarım.
Ben gidiyorum. Yarın seksü geyşam evde.
Hadi iyi geceler, öptüm hepinizi şap şup.
Temem ayranı içip hemen taarruza geçiyorumBu saatlerde masumluk olmaz malicim,sehvet saatleri bu saatler afjsfhjah çok geç kalma
İyi eğlenceler ay pardon iyi geceler bebişimLütfen az konuşun ya sbh oku oku bitiremiyorum msjlari kizlaarrrhadi cümleten iyi geceler
Geç bile kaldım dimiSenin sabahtan vardı depresmelerin
Koş hadi koş (;
Kız ayran harareti alır keşke ustune icseydinTemem ayranı içip hemen taarruza geçiyorum
Sana da balimİyi eğlenceler ay pardon iyi geceler bebişim
Olsun belki bi gün anlatmak istersin bil ki burda seni dinleyecek bi sürü güzel dostun varB12 eksikliği işte hep bunlar ama halledicem tedavi görüyorum balımKusura bakma
Sağol kutsişim. Özetle durum böyle işte. Anlatmaya kalksam çok uzun
Oyy brom düşmesin modun lütfen
Anne baba arası problemli bir ailede doğmak travma etkisi. Eğlenceli olmasam gülüp durmasam üstesinden gelinmezdi bazı şeylerin balım. Napalım..
Cezamız neyse çekeriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?