Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaaa hiç doğru birşey olmasa da, onaylamasam da ben bazen internetten E kitap indirip okuyorum
Kızımın yaninda yatarken kitabın sayfa degisim sesinden bile uyandığı için, telefonumdan okuyorum.
Sen de bir bak belki hosuna giden birşeyler bulursun

Okunacak kitabım çok. Bunları bu ay okumak için seçtim Hangisinden başlasam bilemedim. E kitap seviyorum ama kitapların benim olmasını daha çok seviyorum

Okunacak kitabım çok. Bunları bu ay okumak için seçtim Hangisinden başlasam bilemedim. E kitap seviyorum ama kitapların benim olmasını daha çok seviyorum

ben de öyle, e kitap okumayı da hic sevmezdim aslında, bazen gece okurken elimde olan kitabin ekitabini indirip oradan okuyorum
Benim kız çıt sesine uyanıyor, sayfayı degistirirken bile uyanıyor

ben de öyle, e kitap okumayı da hic sevmezdim aslında, bazen gece okurken elimde olan kitabin ekitabini indirip oradan okuyorum
Benim kız çıt sesine uyanıyor, sayfayı degistirirken bile uyanıyor
Karamazov Kardeşler 'i ekitap olarak okumuştum tam metin. Kitabı da vardı ama kolum ağrımıştı. Bizimkinin uykusu iyi de yatarken okuyamıyorum hemen uykum geliyor. Gün içerisinde okuma saati ayarlıyorum

Valla ben baktim su gitcek mi diye o da bana bakti sonra kocise gaz verdim yaparsin askim hadi askim diye o yapti ben izledim sonra biberlerimi halledeyim dedim ara verdim kimse kalmamis kiz burda
Bende gidiyorum. Özle beni

Hain başak erkekleri

günaydın negom :) :)

kaynanamdan gene iyi be nego

ama bazen düşünmüyo değilim o mu karısını delirtti karısı mi onu delirtti emin olamıyorum
Cevap veriyorum, o karısını delirtmiştir eminim son kararım

Cevap veriyorum, o karısını delirtmiştir eminim son kararım

tamam o zaman kaynanama daha insancıl yaklasirim bu geldiğinde

ay zaten takıntılı ya kp. evlenmişler ertesi gün eline makasi almis kadinin upuzun saçlarını kesmiş kısacık. akşam da arkadaşlarıyla top oynamaya gitmiş ilk günden

Ayy ne diyorsun ya ne kötü
Acı kadına samdan acı ciddiyim, başakla yaşayan bilir, ömür törpüsü, sabit fikirli adamlar
Psikoijisi normal değildir kv nin garanti veriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…