- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.161
İyi geceler canımKızlar iyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin
Seçemedim
Seçemedim
Okunacak kitabım çok. Bunları bu ay okumak için seçtim Hangisinden başlasam bilemedim. E kitap seviyorum ama kitapların benim olmasını daha çok seviyorumyaaa hiç doğru birşey olmasa da, onaylamasam da ben bazen internetten E kitap indirip okuyorum
Kızımın yaninda yatarken kitabın sayfa degisim sesinden bile uyandığı için, telefonumdan okuyorum.
Sen de bir bak belki hosuna giden birşeyler bulursun
Okunacak kitabım çok. Bunları bu ay okumak için seçtim Hangisinden başlasam bilemedim. E kitap seviyorum ama kitapların benim olmasını daha çok seviyorum
Karamazov Kardeşler 'i ekitap olarak okumuştum tam metin. Kitabı da vardı ama kolum ağrımıştı. Bizimkinin uykusu iyi de yatarken okuyamıyorum hemen uykum geliyor. Gün içerisinde okuma saati ayarlıyorumben de öyle, e kitap okumayı da hic sevmezdim aslında, bazen gece okurken elimde olan kitabin ekitabini indirip oradan okuyorum
Benim kız çıt sesine uyanıyor, sayfayı degistirirken bile uyanıyor
Valla ben baktim su gitcek mi diye o da bana bakti sonra kocise gaz verdim yaparsin askim hadi askim diye o yapti ben izledim sonra biberlerimi halledeyim dedim ara verdim kimse kalmamis kiz burda
Bende gidiyorum. Özle beniValla ben baktim su gitcek mi diye o da bana bakti sonra kocise gaz verdim yaparsin askim hadi askim diye o yapti ben izledim sonra biberlerimi halledeyim dedim ara verdim kimse kalmamis kiz burda
İnsallah cinim yaaaBende gidiyorum. Özle beni
Hain başak erkekleriel mecbur desene iyilesmeye
kaynım da başakama baya dağınık pis o iki başağın ikisi de mevcut kaynanamda çok daha hızlı cozutur artık
Allah kolaylık versin. en çok onun kendine ket vurmasi yorar seni zaten. ufacık biseye takılıp kaliyolar çünkü
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn
Yine çok yazmış zalımlar
Hain başak erkekleri
Cevap veriyorum, o karısını delirtmiştirgünaydın negom :) :)
kaynanamdan gene iyi be nego
ama bazen düşünmüyo değilim o mu karısını delirtti karısı mi onu delirttiemin olamıyorum
Cevap veriyorum, o karısını delirtmiştireminim son kararım
Ayy ne diyorsun ya ne kötütamam o zaman kaynanama daha insancıl yaklasirim bu geldiğinde
ay zaten takıntılı ya kp. evlenmişler ertesi gün eline makasi almis kadinin upuzun saçlarını kesmiş kısacık. akşam da arkadaşlarıyla top oynamaya gitmiş ilk günden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?