- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.281
Çok geçmiş olsunÇok sağol kuzum Çankırı'da bir kaç ev yıkılmış bina değilde yerler fln çatlamış tek katlı evler biraz eski olduğu için taşları fln yıkılmış büyük bişey yok da ufak tefek şeyler var cnm bunla geçmiş olsun kuzum
Suna kanaat getirdim smdinin erkekleri daha nazli pek bi degerli kendileri ...Kendini dün gece Naz’a cekti bende dem görürsün dedim biraz da ağır konuştum ama haketti...
Yenisini almayı planlıyoruz cicim
Patronun kızını bende bilmiyorum yalnız biri bana da açıklarsa müteşekkir olurumPatronun kızı kim?Bende yetişemiyorum bunların hızına
Mmmm ellerine sağlık tatlım benimevde olsaydı senşn usulden yapardım
Ulan herkesin benle bi alıp veremediği vR nedense anam bile düzgün yapamamış beni zTen gel senlede hesaplaşırız yaniBen simdi gidiyorum ama geri donecegim, seninle kapanmamış bir hesabimiz var bunu unutma
Başlarım nazına onun yaparsa nazını kendi kaybederSuna kanaat getirdim smdinin erkekleri daha nazli pek bi degerli kendileri ...
Gülmeyi bi kenara bırak şiirimi yazar mısın lötfööönnn
Üzülme yakında kürtajla aldırıcam seni, belki geç değildirUlan herkesin benle bi alıp veremediği vR nedense anam bile düzgün yapamamış beni zTen gel senlede hesaplaşırız yani
Afiyet olsun miniğimDaha kahvaltı yapmadım. Gideyim da aç karnımı doyurayım
Bugün de sumukluyum
Gercekten herkeste ayni durum yaaa aynren reddetme luksu birakmiyorlsr ki bizeKoptumsen en çıtır yavrumsun, hişt fıstık ver bir yanak
Biz yorgunken yaparız da onlar yapmaz kutsişim. Zaten açıkçası yapmama lüksü de bırakmıyorlar, en azından benimki öyle. Ama onlar nazlandım mı ikiletmiyorlar bile. Çok değişikler
Hoşgeldin ana kertenkelemGünaydın tüm bebe kertenkelelerime
Benim adam geldi nöbetten malak kibin uyuyorBende kaçtım topiğe geldim bebelerim aç mıdır, açıkta mıdır bakayım dedim
Sonra şu ödül işini halletmeye çalıştım, çok zor anlardıAma hallettim
Şimdi kazananları açıklayayım artık sırayla yazması 1 ayı bulacak herhalde
Evet efendümm şimdi tablomuz şu şekilde. Öncelikle ben gitmeden önce en son 13.000 ödülünüYoulost16 almıştı. Bunu bir hatırlayarak devam edelim.
Eki Görüntüle 2307606 Eki Görüntüle 2307607
(Kutsal 13.000 i aldığı için 16.000 e kadar bekleme müddeti vardı. 2K bekleme kuralı getirmiştim hatırlarsanız. Diloş da 14.000 i aldığı için 17.000 e kadar beklem müddeti vardı. 15.004.msja kadar kutsal ve diloş mesajlaştığı için ödül successfull'a devretti)
Eki Görüntüle 2307608 Eki Görüntüle 2307609 Eki Görüntüle 2307610 Eki Görüntüle 2307611
Evet ben bu kadar şiir yazdıktan sonra mesleğimi şair olarak güncellicem haberiniz olsun
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
D Dilos06
@Tatlianne20
AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
İveeet iveeeetUyandın mı çennnnnnnnn
Koca eşşek oldum nasıl aldırcanÜzülme yakında kürtajla aldırıcam seni, belki geç değildir
Cokkk cok gecms olsun dilos bende cok.korkarim depremden en kucuk depremj bile hissederim ... Allah bu kadsr ile gecmis etsin daha olmaz insallahÇok korkutucu bişey canımbir de bir anda sallamaya başlayınca ev de de kimse yok yanlizsın artık eşim fln geldi de biraz da öyle sallandik can sağlığı olsun tek canim bunla geçmiş olsun
Yazık bizeGercekten herkeste ayni durum yaaa aynren reddetme luksu birakmiyorlsr ki bize
Ben satır severim, balta severim
Karınca incitmem insan incitirim
AllahBenden mikemmel bir kv olur
Waheyyyy waheyy nasil yapar bunu benim seksü hatunumaaaaaKendini dün gece Naz’a cekti bende dem görürsün dedim biraz da ağır konuştum ama haketti...
Yenisini almayı planlıyoruz cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?