Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Brunello Cicinelli kuzumm sen Bursalı mısın Bursa benim toprağamm toprağammm benimmmsen Bursa diye bir konu açmışsın tesadüf biri yazmış oraya sayfada çıktı gördüm soramm didim
Bursa hem görev yerim hem memleketim diloşum. Sende mi yoksa?

Bursa hem görev yerim hem memleketim diloşum. Sende mi yoksa?
Yaa kuzum ben doğduğumdan 14 yaşına kadar oradaydım karış karış bilirim o eşsiz güzelliklerini tophanenin manzarası hele çarşı ve çınar ağacınin ora eşimle birlikte gidicez bakalım kışın Bursa yalova yapicaz bakalım

Lütfen önce oğlum iyi de ve sonra anlatacaklarina başlacatlarim

Oyy canım pasta börek gibi şeyler için mi yardima gidiyorsun,kolay gelsininşallah senin bebisininde mevlidi için kosturursunuz vakti gelince böyle
Amin seksü şempazem Darısı başımıza.. Pasta börek değil. Mekan ayarladık orada yemekli yapacağız davet şeklinde. Ama elbisedir, çantadır, masasıdır, süsüdür derken ölmek üzereyim. Elimden geliyor diye herşeyi bana yıktı doğumunda da tüm organizasyonu ben yaptım. On numara masa kurdum en ince detaylarına kadar elimle yaptım. Şimdi aynı performansı mevlidde göstermek zorunda kaldım Bide kardeşim başak burcu renk tonlarına kadar takılan biri..
Selam ben geldimm
Hoşgeldin zeyzeycan
ben burdayım beybi:)

hoşgeldin çay kahve yapalım mı sana

Allah yardımcın olsun. bu aralar dur durak yok sende

rossdan haberin var mi peki cicim
iyi mi :) bugün gelmedi sanırım topige
Bıktım Yığılıp kalıcam yorgunluktan şamdanım ya.. Yaz aylarını şimdiden özledim ByNkoaLa iyi kuzum, anasında şuan. Dönüşte gelir.
Bu arada seksü geyşanın nöbetlerini tutmana hayranım Evet bugün nöbette ama gündüz nöbeti. Akşam gelecek. Çıkışta takılacakmıiş devreleriyle. Bu devre aşkı öldürecek beni gına geldi. Kumam gibiler ya
Youlost16 ula beğenmedim atmak neeeee laaaaa
Bundan sonra konuşmuyorum kendisiyle.

Bende bı de beyenmedim yapioo

Bir ben sevemedim şu şehri yemin ederim 14 yaşında bıraktığın gibi de değil zaten diloşum. Gezmek için evet enfes ama yaşaması artık zindan oluyor insana.

Bir ben sevemedim şu şehri yemin ederim 14 yaşında bıraktığın gibi de değil zaten diloşum. Gezmek için evet enfes ama yaşaması artık zindan oluyor insana.
Hadi yaa çok mu değişti kuzum tabi benim bıraktığım gibi değildir de eşim geçenlerde gitti yolcu götürmeye adam bayilmis bir daha gitti

Yaa cicim işte marifetli olmanın da böyle yorucu geri dönüşleri oluyor,ama olsun ya yeğençolar için degeerr kardeşcanin da senin doğumunda,mevlidinde koşturur inşallah tatlı telaşlar bunlar

Youlost16 ula beğenmedim atmak neeeee laaaaa
kıskandım..
nsıl
Bende bı de beyenmedim yapioo
sende mi
Konuşma sende boşver. Kalsın beğenmedimlerinle. Ben görmezden gelicem kendisini.
Demek öyleeee... tamam bende istenmediğim yerde durmam

ayyy rosss beybi ve mercimeği iyi olsun hep

ellerine sağlık cicim ya :) yoruluyosun ama bir cici yeğeni kolay yetismiyor

nöbeti otomatik sayıyo bünye cici ya alışkanlık olmuş

benimkide yine bir şehir dışı yaptı geldi:) birak takilsin yaaa benimki hem polis okulundan hem ilk görev yerinden hem yeni çalıştığı yerden hem liseden hem de çocukluk arkadaşlarıyla takiliyodu ayrı ayri

devre devre dediğin nedir ki gülüm
anca kafası dagiliyodur napsin adam:) nöbet nöbet kaç aydır canı çıktı. zaten nöbetten ziyade o bitmeyen ek görevler yiyo adami

sen ne giyceksin peki mevlitte seçtin mi sende :)

Hadi yaa çok mu değişti kuzum tabi benim bıraktığım gibi değildir de eşim geçenlerde gitti yolcu götürmeye adam bayilmis bir daha gitti
Mini Suriye. Mini Arabistan. Ortadoğuya döndü. Irkçı değildim ama ırkçı olmaya başladım artık. Çarşıda onlar, pazarda onlar, plazalarda onlar.. 3 kişiden 2 si onlar. Sürekli kulağımda Arapça sesler. Tabelalar Arapça oldu.. Herşeyde bizden öndeler. Ve üstünlük kuruyorlar. Pazar sırasında beni itip önüme geçme lüksünü bulabiliyorlar. Tamamen ekarte olmuş durumdayız. Zaten şehrin bir muhite tamamen doluştular, burada Türk istemiyoruz diye eylem bile yaptılar, düşünsene. Neyse konuşturma şimdi beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…