- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.921
Bana patlaml falan demedi malesef kiBenimde dış gebelikte kist olmustu dr a gittim sıvı var büyük ihtimalle patlamış dedi o adetim de sanki bacaklarımdan su boşalmıştı
Arada gazlamak için araya girmiyorum desem yalan olur şimditabi kız girme arayaben de hiç karışmıyorum kendi kendilerine didisiyolar
Benimde y başka sehri sevemiyprumHadiii yahhh kutsişimm Bursa aşığı biriyim ora benim herşeyim
Anlamamıştır belkiBana patlaml falan demedi malesef ki
Arada gazlamak için araya girmiyorum desem yalan olur şimdi
Anlamamış olabilir kesin bişey demedi çünküAnlamamıştır belki
Çünkü bana da oyle demişti adet olunca gel dedi gittim o sıvı gitmiştiAnlamamış olabilir kesin bişey demedi çünkü
Bursa hem görev yerim hem memleketim diloşum. Sende mi yoksa?B Brunello Cicinelli kuzumm sen Bursalı mısınBursa benim toprağamm toprağammm benimmm sen Bursa diye bir konu açmışsın tesadüf biri yazmış oraya sayfada çıktı gördüm soramm didim
Yaa kuzum ben doğduğumdan 14 yaşına kadar oradaydım karış karış bilirim o eşsiz güzellikleriniBursa hem görev yerim hem memleketim diloşum. Sende mi yoksa?
Hellllöğğğ
Amin seksü şempazemLütfen önce oğlum iyi de ve sonra anlatacaklarina başlacatlarim
Oyy canım pasta börek gibi şeyler için mi yardima gidiyorsun,kolay gelsininşallah senin bebisininde mevlidi için kosturursunuz vakti gelince böyle
Hoşgeldin zeyzeycanSelam ben geldimm
Bıktımben burdayım beybi:)
hoşgeldin çay kahve yapalım mı sana
Allah yardımcın olsun. bu aralar dur durak yok sende
rossdan haberin var mi peki cicim
iyi mi :) bugün gelmedi sanırım topige
Bundan sonra konuşmuyorum kendisiyle.
Bende bı de beyenmedim yapiooAmin seksü şempazemDarısı başımıza.. Pasta börek değil. Mekan ayarladık orada yemekli yapacağız davet şeklinde. Ama elbisedir, çantadır, masasıdır, süsüdür derken ölmek üzereyim. Elimden geliyor diye herşeyi bana yıktı doğumunda da tüm organizasyonu ben yaptım. On numara masa kurdum en ince detaylarına kadar elimle yaptım. Şimdi aynı performansı mevlidde göstermek zorunda kaldım Bide kardeşim başak burcu renk tonlarına kadar takılan biri..
Hoşgeldin zeyzeycan
BıktımYığılıp kalıcam yorgunluktan şamdanım ya.. Yaz aylarını şimdiden özledim ByNkoaLa iyi kuzum, anasında şuan. Dönüşte gelir.
Bu arada seksü geyşanın nöbetlerini tutmana hayranımEvet bugün nöbette ama gündüz nöbeti. Akşam gelecek. Çıkışta takılacakmıiş devreleriyle. Bu devre aşkı öldürecek beni gına geldi. Kumam gibiler ya
Bir ben sevemedim şu şehri yemin ederimYaa kuzum ben doğduğumdan 14 yaşına kadar oradaydım karış karış bilirim o eşsiz güzelliklerinitophanenin manzarası hele çarşı ve çınar ağacınin ora eşimle birlikte gidicez bakalım kışın Bursa yalova yapicaz bakalım
Konuşma sende boşver. Kalsın beğenmedimlerinle. Ben görmezden gelicem kendisini.Bende bı de beyenmedim yapioo
Hadi yaa çok mu değişti kuzum tabi benim bıraktığım gibi değildir de eşim geçenlerde gitti yolcu götürmeye adam bayilmis bir daha gittiBir ben sevemedim şu şehri yemin ederim14 yaşında bıraktığın gibi de değil zaten diloşum. Gezmek için evet enfes ama yaşaması artık zindan oluyor insana.
Yaa cicim işte marifetli olmanın da böyle yorucu geri dönüşleri oluyor,ama olsun ya yeğençolar için degeerrAmin seksü şempazemDarısı başımıza.. Pasta börek değil. Mekan ayarladık orada yemekli yapacağız davet şeklinde. Ama elbisedir, çantadır, masasıdır, süsüdür derken ölmek üzereyim. Elimden geliyor diye herşeyi bana yıktı doğumunda da tüm organizasyonu ben yaptım. On numara masa kurdum en ince detaylarına kadar elimle yaptım. Şimdi aynı performansı mevlidde göstermek zorunda kaldım Bide kardeşim başak burcu renk tonlarına kadar takılan biri..
Hoşgeldin zeyzeycan
BıktımYığılıp kalıcam yorgunluktan şamdanım ya.. Yaz aylarını şimdiden özledim ByNkoaLa iyi kuzum, anasında şuan. Dönüşte gelir.
Bu arada seksü geyşanın nöbetlerini tutmana hayranımEvet bugün nöbette ama gündüz nöbeti. Akşam gelecek. Çıkışta takılacakmıiş devreleriyle. Bu devre aşkı öldürecek beni gına geldi. Kumam gibiler ya
kıskandım..
nsılAmin seksü şempazemDarısı başımıza.. Pasta börek değil. Mekan ayarladık orada yemekli yapacağız davet şeklinde. Ama elbisedir, çantadır, masasıdır, süsüdür derken ölmek üzereyim. Elimden geliyor diye herşeyi bana yıktı doğumunda da tüm organizasyonu ben yaptım. On numara masa kurdum en ince detaylarına kadar elimle yaptım. Şimdi aynı performansı mevlidde göstermek zorunda kaldım Bide kardeşim başak burcu renk tonlarına kadar takılan biri..
Hoşgeldin zeyzeycan
sende miBende bı de beyenmedim yapioo
Demek öyleeee... tamam bende istenmediğim yerde durmamKonuşma sende boşver. Kalsın beğenmedimlerinle. Ben görmezden gelicem kendisini.
Amin seksü şempazemDarısı başımıza.. Pasta börek değil. Mekan ayarladık orada yemekli yapacağız davet şeklinde. Ama elbisedir, çantadır, masasıdır, süsüdür derken ölmek üzereyim. Elimden geliyor diye herşeyi bana yıktı doğumunda da tüm organizasyonu ben yaptım. On numara masa kurdum en ince detaylarına kadar elimle yaptım. Şimdi aynı performansı mevlidde göstermek zorunda kaldım Bide kardeşim başak burcu renk tonlarına kadar takılan biri..
Hoşgeldin zeyzeycan
Mini Suriye. Mini Arabistan. Ortadoğuya döndü. Irkçı değildim ama ırkçı olmaya başladım artık. Çarşıda onlar, pazarda onlar, plazalarda onlar.. 3 kişiden 2 si onlar. Sürekli kulağımda Arapça sesler. Tabelalar Arapça oldu.. Herşeyde bizden öndeler. Ve üstünlük kuruyorlar. Pazar sırasında beni itip önüme geçme lüksünü bulabiliyorlar. Tamamen ekarte olmuş durumdayız. Zaten şehrin bir muhite tamamen doluştular, burada Türk istemiyoruz diye eylem bile yaptılar, düşünsene. Neyse konuşturma şimdi beniHadi yaa çok mu değişti kuzum tabi benim bıraktığım gibi değildir de eşim geçenlerde gitti yolcu götürmeye adam bayilmis bir daha gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?