- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.901
Önün arkan manyak dolu olsa da sen kendine sahip çık samdan aman diyim seni kaybetmeyekyaaaa bi wonder woman olmasam da sade woman olarak çok savaştım ben
önüm arkam sağım solum manyak
sizinkiler ne zaman gelcekmis :)
HellllöğğğGeldim bebelerim
Daha kıçımı evime yeni koydumYeğenimin bebek mevlidi var yakın bir zamanda. Okuldan çıkıyorum kız kardeşime yardıma koşuyorum. Delirmenin eşiğindeyim Kimler burada?
Dr Lanyon burda. Telaş etmenapayim içindekileri hep salsin mi amecey
pennywise gibi avlasin mi hepiciginizi
HelloooooooHellllöğğğ
Lütfen önce oğlum iyi de ve sonra anlatacaklarina başlaGitmeden
Aranan kan bulundu
Okuldaydım bugün, oğlumu bekledim. Kötü olursa eve alıp gelmek için. Ordayken idareciler lafa tuttu, teli elime alamadım. Çoookk özledim ben de. Sana diyeceklerim var
Oyy canım pasta börek gibi şeyler için mi yardima gidiyorsun,kolay gelsinGeldim bebelerim
Daha kıçımı evime yeni koydumYeğenimin bebek mevlidi var yakın bir zamanda. Okuldan çıkıyorum kız kardeşime yardıma koşuyorum. Delirmenin eşiğindeyim Kimler burada?
Önün arkan manyak dolu olsa da sen kendine sahip çık samdan aman diyim seni kaybetmeyekbu arada sana geyik yapmak çok yakisiyor
Bizim kayınpeder yok canım o başka kadınla evli, bi Kaynanam gelicek ama aramadi esim,sbh nöbetten geldi uyandığında aksam ustu 5ti saatanca ayildi aramadi da annesini
Geldim bebelerim
Rica ederim balim,sen bize lazımsın delirmehayırlı evlat en sevdiğimyarın arar ya o zaman
bu arada teşekkür ederim beybi
delirmedim ayaktayim inşallah
beeennnnGeldim bebelerim
BendeeeB Brunello Cicinelli kuzumm sen Bursalı mısınBursa benim toprağamm toprağammm benimmm sen Bursa diye bir konu açmışsın tesadüf biri yazmış oraya sayfada çıktı gördüm soramm didim
Az bi kıçın basın oynamasin laSelaaaam ben gitttimmm
Çok şükür canım. Minikoma da bulaştı abisinden. Kontrol altındalar şuanlık durum olması gerektiği gibiLütfen önce oğlum iyi de ve sonra anlatacaklarina başlacatlarim
Oyy canım pasta börek gibi şeyler için mi yardima gidiyorsun,kolay gelsininşallah senin bebisininde mevlidi için kosturursunuz vakti gelince böyle
Hadiii yahhh kutsişimm Bursa aşığı biriyim ora benim herşeyimbeeennnn
Bendeee
İyi bari daha da iyi olsunlar insallahÇok şükür canım. Minikoma da bulaştı abisinden. Kontrol altındalar şuanlık durum olması gerektiği gibi
Diyeceklerimi yazcam sonra şuan %2pilim. Kapanacak birazdan.
Rica ederim balim,sen bize lazımsın delirmetopigin delisi var zaten yeterince bilmem valla anne oğul arasına girmem,ararsa da kendi bilir aramazsa da
Çok şükür canım. Minikoma da bulaştı abisinden. Kontrol altındalar şuanlık durum olması gerektiği gibi
Diyeceklerimi yazcam sonra şuan %2pilim. Kapanacak birazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?