Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaaaa bi wonder woman olmasam da sade woman olarak çok savaştım ben

önüm arkam sağım solum manyak

sizinkiler ne zaman gelcekmis :)
Önün arkan manyak dolu olsa da sen kendine sahip çık samdan aman diyim seni kaybetmeyek bu arada sana geyik yapmak çok yakisiyor

Bizim kayınpeder yok canım o başka kadınla evli, bi Kaynanam gelicek ama aramadi esim,sbh nöbetten geldi uyandığında aksam ustu 5ti saat anca ayildi aramadi da annesini

Gitmeden

Aranan kan bulundu
Okuldaydım bugün, oğlumu bekledim. Kötü olursa eve alıp gelmek için. Ordayken idareciler lafa tuttu, teli elime alamadım. Çoookk özledim ben de. Sana diyeceklerim var
Lütfen önce oğlum iyi de ve sonra anlatacaklarina başlacatlarim
Geldim bebelerim
Daha kıçımı evime yeni koydum Yeğenimin bebek mevlidi var yakın bir zamanda. Okuldan çıkıyorum kız kardeşime yardıma koşuyorum. Delirmenin eşiğindeyim Kimler burada?
Oyy canım pasta börek gibi şeyler için mi yardima gidiyorsun,kolay gelsininşallah senin bebisininde mevlidi için kosturursunuz vakti gelince böyle

hayırlı evlat en sevdiğim yarın arar ya o zaman

bu arada teşekkür ederim beybi

delirmedim ayaktayim inşallah

Geldim bebelerim
Daha kıçımı evime yeni koydum Yeğenimin bebek mevlidi var yakın bir zamanda. Okuldan çıkıyorum kız kardeşime yardıma koşuyorum. Delirmenin eşiğindeyim Kimler burada?

ben burdayım beybi:)

hoşgeldin çay kahve yapalım mı sana

Allah yardımcın olsun. bu aralar dur durak yok sende

rossdan haberin var mi peki cicim
iyi mi :) bugün gelmedi sanırım topige

hayırlı evlat en sevdiğim yarın arar ya o zaman

bu arada teşekkür ederim beybi

delirmedim ayaktayim inşallah
Rica ederim balim,sen bize lazımsın delirmetopigin delisi var zaten yeterince bilmem valla anne oğul arasına girmem,ararsa da kendi bilir aramazsa da

Geldim bebelerim
beeennnn
B Brunello Cicinelli kuzumm sen Bursalı mısın Bursa benim toprağamm toprağammm benimmmsen Bursa diye bir konu açmışsın tesadüf biri yazmış oraya sayfada çıktı gördüm soramm didim
Bendeee

Lütfen önce oğlum iyi de ve sonra anlatacaklarina başlacatlarim

Oyy canım pasta börek gibi şeyler için mi yardima gidiyorsun,kolay gelsininşallah senin bebisininde mevlidi için kosturursunuz vakti gelince böyle
Çok şükür canım. Minikoma da bulaştı abisinden. Kontrol altındalar şuanlık durum olması gerektiği gibi
Diyeceklerimi yazcam sonra şuan %2pilim. Kapanacak birazdan.

Çok şükür canım. Minikoma da bulaştı abisinden. Kontrol altındalar şuanlık durum olması gerektiği gibi
Diyeceklerimi yazcam sonra şuan %2pilim. Kapanacak birazdan.
İyi bari daha da iyi olsunlar insallahtm bekliyorum

Rica ederim balim,sen bize lazımsın delirmetopigin delisi var zaten yeterince bilmem valla anne oğul arasına girmem,ararsa da kendi bilir aramazsa da

tabi kız girme araya ben de hiç karışmıyorum kendi kendilerine didisiyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…