Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

duygularına ve düşüncelerine tamamen katılmakla birlikte boşver cicim diyorum. şimdi bu mesele için canın sıklmasin burda da.

Allah bildiği gibi yapsın hepsini

Yapma yaa sardılar her yeri bende konuşmayayım en iyisi kuzum

Yaa cicim işte marifetli olmanın da böyle yorucu geri dönüşleri oluyor,ama olsun ya yeğençolar için degeerr kardeşcanin da senin doğumunda,mevlidinde koşturur inşallah tatlı telaşlar bunlar
Sıkıysa koşturmasın Yaşadığım muhit ona 2 saat uzaklıkta. Yolları kat ede ede yorgun halimle hemen hemen her gün ondayım. Gebeliğinde olsun doğumunda olsun çoğunlukla onda yattım kalktım. Hele bir bende olmasın faydası bak neler oluyor
Ben ciddi manada bu kadar uğraşlı işler istemiyorum ya. Soğuyorum çocuk düşüncesinden böyle şeyler görünce bana hiç tatlı gelmiyor bu telaşlar

Hepsi bekar devrelerin. Birinin birkaç ay sonra düğünü.. Başlıcam sonunda hepsine. Onlar hep gezer tabi. Ben zaten adamı göremiyorum müşkül durumdayım bide onlarla paylaşamıcamm
Sorma şamdanım ya, Hiç giyecek birşeyim yok.. Alacağım sanırım.

ince tunik giyer misin altına siyah pantolon içine siyah badi ya da atlet :) tarzini bilmiyorum ama hem ise hem mevlide giyebilirsin diye düşündüm

bu 70 tl beybi bayadir gözüme kestirdim

olsun evlensinler de çoğu aramiyo bile
yesim kazığı cicinin kollarindan ayrilmamasi gerektiğini anlasin

Eğer bulabilirsem şöyle şifon bir elbise düşünüyorum şamdanım. Aynı bu ayakkabımdan da var, ince şeritli ince topuklu. İnşallah bulabilirim. Nasıl sence

Eki Görüntüle 2308399
Eğer bulabilirsem şöyle şifon bir elbise düşünüyorum şamdanım. Aynı bu ayakkabımdan da var, ince şeritli ince topuklu. İnşallah bulabilirim. Nasıl sence

bence boy musait kesinlikle giy bayıldım ben çok severim böyle desenli şifon elbiseleri
o ayakkabılara da hastayım çok feminen harika olursun cicim

İyi bari daha da iyi olsunlar insallahtm bekliyorum
ben de merak ettim ama
Geldim, amacım merak ettirmek değil şarzım yetmedi.
Kazenin dediklerini hatırladım bugün. Çok ciddi uyarmıştı, özelden msj atıp aşağı yukarı konuşup konuyu +lara getirenleri rapor edin demişti. Burda da muhabbetimizin ucu bucağı yok, bazen kaçırıyoruz ipin ucunu. Açık nihayetinde, dikkatli olmakta fayda var.

bence boy musait kesinlikle giy bayıldım ben çok severim böyle desenli şifon elbiseleri
o ayakkabılara da hastayım çok feminen harika olursun cicim
1.70 uygun mudur geçerli not aldım mı
Alırsam elbiseyi atarım şamdanım nasıl diye bir bakarsın bakalım.
Bu arada senin eşin de devrelerin arasına seni sokmamak için üstün çaba sarfediyor mu ne zamandır soracağım şimdi geldi aklıma.
Çocuklar ne zamandan beri yenge yemek yap gelelim diye msj atıyor. Benim adam inatla red ediyor. Var mı seninkinde de böyle huy kuzum.

Neyi uyarmış kuzucuk?

Eki Görüntüle 2308399
Boyun 1.70 miii maşallah ve bence uzun boylular için bu elbiseler biçilmiş kaftan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…