- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #19.941
Mini Suriye. Mini Arabistan. Ortadoğuya döndü. Irkçı değildim ama ırkçı olmaya başladım artık. Çarşıda onlar, pazarda onlar, plazalarda onlar.. 3 kişiden 2 si onlar. Sürekli kulağımda Arapça sesler. Tabelalar Arapça oldu.. Herşeyde bizden öndeler. Ve üstünlük kuruyorlar. Pazar sırasında beni itip önüme geçme lüksünü bulabiliyorlar. Tamamen ekarte olmuş durumdayız. Zaten şehrin bir muhite tamamen doluştular, burada Türk istemiyoruz diye eylem bile yaptılar, düşünsene. Neyse konuşturma şimdi beni
Yapma yaa sardılar her yeriMini Suriye. Mini Arabistan. Ortadoğuya döndü. Irkçı değildim ama ırkçı olmaya başladım artık. Çarşıda onlar, pazarda onlar, plazalarda onlar.. 3 kişiden 2 si onlar. Sürekli kulağımda Arapça sesler. Tabelalar Arapça oldu.. Herşeyde bizden öndeler. Ve üstünlük kuruyorlar. Pazar sırasında beni itip önüme geçme lüksünü bulabiliyorlar. Tamamen ekarte olmuş durumdayız. Zaten şehrin bir muhite tamamen doluştular, burada Türk istemiyoruz diye eylem bile yaptılar, düşünsene. Neyse konuşturma şimdi beni
Sıkıysa koşturmasınYaa cicim işte marifetli olmanın da böyle yorucu geri dönüşleri oluyor,ama olsun ya yeğençolar için degeerrkardeşcanin da senin doğumunda,mevlidinde koşturur inşallah tatlı telaşlar bunlar
Hepsi bekar devrelerin. Birinin birkaç ay sonra düğünü.. Başlıcam sonunda hepsine. Onlar hep gezer tabi. Ben zaten adamı göremiyorum müşkül durumdayım bide onlarla paylaşamıcammayyy rosss beybi ve mercimeği iyi olsun hep
ellerine sağlık cicim ya :) yoruluyosun ama bir cici yeğeni kolay yetismiyor
nöbeti otomatik sayıyo bünye cici yaalışkanlık olmuş
benimkide yine bir şehir dışı yaptı geldi:) birak takilsin yaaabenimki hem polis okulundan hem ilk görev yerinden hem yeni çalıştığı yerden hem liseden hem de çocukluk arkadaşlarıyla takiliyodu ayrı ayri
devre devre dediğin nedir ki gülüm
anca kafası dagiliyodur napsin adam:) nöbet nöbet kaç aydır canı çıktı. zaten nöbetten ziyade o bitmeyen ek görevler yiyo adami
sen ne giyceksin peki mevlitteseçtin mi sende :)
duygularına ve düşüncelerine tamamen katılmakla birlikte boşver cicim diyorum. şimdi bu mesele için canın sıklmasin burda da.
Allah bildiği gibi yapsın hepsini
El ele tutuştuk susma hakkımızı kullanıyoruz bacılarYapma yaa sardılar her yeribende konuşmayayım en iyisi kuzum
21. K da beklerim seniiiiTamam gidiyorum bende buralardan bi gün böyle umursanmayacağım aklıma gelmezdi... tamam iyi akşamlar..
İyi akşamlarTamam gidiyorum bende buralardan bi gün böyle umursanmayacağım aklıma gelmezdi... tamam iyi akşamlar..
Hepsi bekar devrelerin. Birinin birkaç ay sonra düğünü.. Başlıcam sonunda hepsine. Onlar hep gezer tabi. Ben zaten adamı göremiyorum müşkül durumdayım bide onlarla paylaşamıcamm
Sorma şamdanım ya,Hiç giyecek birşeyim yok.. Alacağım sanırım.
ince tunik giyer misin altına siyah pantolon içine siyah badi ya da atlet :) tarzini bilmiyorum ama hem ise hem mevlide giyebilirsin diye düşündüm
Eki Görüntüle 2308397
bu 70 tl beybi bayadir gözüme kestirdim
olsun evlensinler de çoğu aramiyo bile
yesim kazığı cicinin kollarindan ayrilmamasi gerektiğini anlasin
Eki Görüntüle 2308399
Eğer bulabilirsem şöyle şifon bir elbise düşünüyorum şamdanım. Aynı bu ayakkabımdan da var, ince şeritli ince topuklu. İnşallah bulabilirim. Nasıl sence
Uyudumu oglun canimnabak beybi. ben oğlanı sallıyorumuyucak inşallah
sen napiyosun
İyi bari daha da iyi olsunlar insallahtm bekliyorum
Geldim, amacım merak ettirmek değil şarzım yetmedi.ben de merak ettim ama
Kuzum senin sonuçlar çıktı mı şimdi etiket yapacaktım seni nasıl oldun diyeUyudumu oglun canim
1.70 uygun mudur geçerli not aldım mıbence boy musait kesinlikle giybayıldım ben çok severim böyle desenli şifon elbiseleri
o ayakkabılara da hastayımçok feminen harika olursun cicim
Neyi uyarmış kuzucuk?Geldim, amacım merak ettirmek değil şarzım yetmedi.
Kazenin dediklerini hatırladım bugün. Çok ciddi uyarmıştı, özelden msj atıp aşağı yukarı konuşup konuyu +lara getirenleri rapor edin demişti. Burda da muhabbetimizin ucu bucağı yok, bazen kaçırıyoruz ipin ucunu. Açık nihayetinde, dikkatli olmakta fayda var.
Hoşgeldin malim
Eki Görüntüle 2308399
Eğer bulabilirsem şöyle şifon bir elbise düşünüyorum şamdanım. Aynı bu ayakkabımdan da var, ince şeritli ince topuklu. İnşallah bulabilirim. Nasıl sence
Boyun 1.70 miii1.70 uygun mudur geçerli not aldım mı
Alırsam elbiseyi atarım şamdanım nasıl diye bir bakarsın bakalım.
Bu arada senin eşin de devrelerin arasına seni sokmamak için üstün çaba sarfediyor mu ne zamandır soracağım şimdi geldi aklıma.
Çocuklar ne zamandan beri yenge yemek yap gelelim diye msj atıyor. Benim adam inatla red ediyor. Var mı seninkinde de böyle huy kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?