BU diziden dün akşam haberim oldu. 'hayat devam ediyor' dizisini izlerken birden yayın kesildi ve bir spiker çıktı Atv Anahaber stüdyosunda. Sonra konuşmaları, tipi ne bileyim bi baktım saçma sapan şeyler söylüyor. Çok tırstım açıkçası ne olduğunu anlayamadım :18::18::18:sonra öğrendim ki dizi fragmanıymış
evet ya bizde korktuk.bari tanıtım yapacaksınız.düzgün yapın dimi
Tek ben değilmişim korkan demek ama gerçekten çok iilginç ve ne bileyim insanın kanını dondurdu resmen o konuşmalar. Ani olunca afalladım resmenBir de haber sunarken arada KORKMA dedi ayy orada hepten fena oldum :18::18::18:
evet yaa o nasıl bir tanıtımdır...sabah dedim tv izlerken biraz uzanayım bir de hamileyim gözümü kapattım uçak düştü kurtulan olmdı falan değince gözümü nasıl açtığımı bilemedim...çok sinir bozucu yaa insann kalbine indirecekler
Tek ben değilmişim korkan demek ama gerçekten çok iilginç ve ne bileyim insanın kanını dondurdu resmen o konuşmalar. Ani olunca afalladım resmenBir de haber sunarken arada KORKMA dedi ayy orada hepten fena oldum :18::18::18:
ben şu berrak tüzünatacın olayını hiç anlamadım biri bana anlatabilirmi.ne olmuşki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?