Son Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Sadece 25 bölüm yayınlanacağı açıklanarak ses getiren Ay Yapım projesi "Son" dizisinin kadrosuna Nehir Erdoğan da katıldı

Berkun Oya'nın senaryosunu yazdığı, Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan ve Yiğit Özşener'in rol alacağı polisiye dizinin kadrosu Nehir Erdoğan ve Erkan Can'ın katılımıyla tamamlandı.

Dizi, Şanlıurfa ve Ürdün'de Ezel'in yönetmeni Uluç Bayraktar tarafından çekilecek. Erdoğan, en son "Aşk Bir Hayal"de Asmin rolüyle ekrana gelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizi izlemenin bir matematiği ya da mantığı varsa, bundan sonra değişecek" sloganıyla tanıtılan yeni dizi "Son"un başrol oyuncularından, yan rollerdeki karakterlere kadar herkes ana hikayenin odak noktası olacak.

Dizi 25 bölümden oluşacak ve 25. Bölümün son cümlesi dahi belli. Ancak oyuncular bir sonraki bölümü bilmiyor, oynadıkları rolü derinlemesine tanıyorlar fakat rollerinin finale etkisi bir muamma. Sürpriz bir şekilde ortaya çıkacak şaşırtıcı bir gerçekle karşılaşılacak.

Başrollerini Nehir Erdoğan, Yiğit Özşener, Engin Altan Düzyatan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç?ın paylaşacağı dizinin senaryosunu Berkun Oya, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar yapıyor.

BU diziden dün akşam haberim oldu. 'hayat devam ediyor' dizisini izlerken birden yayın kesildi ve bir spiker çıktı Atv Anahaber stüdyosunda. Sonra konuşmaları, tipi ne bileyim bi baktım saçma sapan şeyler söylüyor. Çok tırstım açıkçası ne olduğunu anlayamadım :18::18::18: sonra öğrendim ki dizi fragmanıymış

evet ya bizde korktuk.bari tanıtım yapacaksınız.düzgün yapın dimi

evet ya bizde korktuk.bari tanıtım yapacaksınız.düzgün yapın dimi

Tek ben değilmişim korkan demek ama gerçekten çok iilginç ve ne bileyim insanın kanını dondurdu resmen o konuşmalar. Ani olunca afalladım resmen Bir de haber sunarken arada KORKMA dedi ayy orada hepten fena oldum :18::18::18:

Çook saçma annem içeride izliyor tvyi o ayrı korkmuş kıymam ben ayrı korktum öyle reklam mı olur Allah aşkına :O

evet yaa o nasıl bir tanıtımdır...sabah dedim tv izlerken biraz uzanayım bir de hamileyim gözümü kapattım uçak düştü kurtulan olmdı falan değince gözümü nasıl açtığımı bilemedim...çok sinir bozucu yaa insann kalbine indirecekler

Allah muhafaza, insan boş bulununca tabi nereden bileceğiz gerçek olmadığını

demek tek korkan ben değilmişim.... zaten şubat tatilinde uçağa bineyim mi binmeyeyim mi kararsızlardayım içim ürperdi :18::18: bir de araya giren o sesler daha ürkütücüydü ... ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadım ya inşaallah devamı da bize 3 buçuk arttırmaz

Hakikaten yaaa. Dizi reklama girdi ben böyle baba dur dur, anlattı anlattı ben nasıl dinliyorum varyaa vallahi korktum.

Fragman ilgimizi cekmiş demek ki. Korkma. Ben meraklandım. Korkma

Nooluurr Nehir Erdoğanın ağzını yaya yaya ağlayacağı bir dizi olmasın geçen sene biryerde oynuyordu zaping yaparken hep onu ağlarken gördüm çok iticiydi.

Bu sene umutla beklediğim diziler hep fos çıktı.Umarım bu dizi de hayal kırıklığı olmaz beni merakla bekliyorum.Ay yapım bu sene ki iki dizisinde de sınıfta kaldı bana göre(Al yazmalım ve Kuzey Güney)Bu diziden çok umutluyum

Bnde bu diziden çok umutluyum
hem ay yapım hem ezelin senaristi var
ayrıca yiğit özşener ve sadece 25 bölüm

%100 izliceem

yok mu izleyen ??? bu akşamdı ?
cocuklardan yarım yamalak izledim kafam allak bullak biri özetlese ne güzel olur :))

Ben çok beğendim,favori dizim oldu şimdiden....Kadro süper,konu harika...

ben izledim beğendim.ezel tadı verdi zaten izlediğim diziler iyice azalmıştı.bi ferihayı izliyordum.leyla mecnun izliyordum onuda bıraktım çocuklar yüzünden.tek diziylede hafta geçmiyor.bu başladı iyi oldu

ben şu berrak tüzünatacın olayını hiç anlamadım biri bana anlatabilirmi.ne olmuşki

ben şu berrak tüzünatacın olayını hiç anlamadım biri bana anlatabilirmi.ne olmuşki

ben de onu hiç anlamadım kadın çok tuhaftı selim için belki geri döner dedi hakkaten ölmediği cıktı ortaya
sonra en başta nehir irandaydı oraya niye gitmiş oda muamma ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…