Son Atv

bizde esimle izledik filmden birsey anlamadik

Bende bekliyordum bu diziyi. Ve ilk bölümü izledim.
Çok enteresandı. İkinci bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...

ortasından itibaren izlemeye başladım beğendim son zamanlarda bütün dizilerden sıkılmıştım.
Dizilerin 1 saat özet vermesinden gereksiz yere konuları uzatmaları vs artık izleyebildiğim dizi kalmadı.
Ama bu diziyi izleyemeyi düşünüyorum bakalım bozmazsa .
İçinde gizem olması izleyicinin aklında acaba ne oldu ne olacak gibi sorular bırakması ilgi çekiyor.
Bu arada Erkan Can ve Yiğit Özşeneri de severim .

Bende izlemeye niyetlendim baktım ezel gibi karmaşık olacak 2013 den basladı hiç kafamı karıştırmayayım dedim zapinng ettim :)

sanırım sonunda bizde de üzerine kafa yorulabilecek bir senaryosu olan bir dizi başladı.

bnde tam anlamıyla izleyemedim ama süper bir dizi

kalitesi baştn belli

aynen geçen sene ezele nasıl kafa yoruyorduk

ne oldu bu ne şimdi diyorsuk

buda belli böyle birşey olacak

kalitesi baştn belli

evet ezeldaşım baya kafa yormuştuk geçen sene ,beyin cimlastiği yaptık resmen
bu diziyi henüz izleyemedim ama ezel gibi kaliteli olduğunu duydum ,
umarım izlerim ,berrak ve nehiri pek sevmem ama idare edicez artık ,

kalitesi baştn belli

Ben de bugün izledim aynı şeyleri geçirdim kafamdan oh be dedim bi ezel gibi dizi buldum sonunda Cengiz yine aynı cengiz

hiç birşey ezelim gibi olmaz
ama bu idare eder gibim kardelenim

nede olsa cengo var

Tabi orası öyle

Cengo var ya burda da bi haltlar karıştırıyokim o kadın acaba sevgilisi mi :26:aylinden olan çocuğundan yani ömerden büyük ama o çocuk eğer onunsa:26:

bende şimdi tekrarına bakıyorum başını kaçırdım gerçi ama.kaza olayı feci ne acı ya kötü oldum izlerken.
ucağa binmemiştr bence yada başka bir yere gidiyordu başka uçaktaydı

çok beğendim tırt bir dizi değil. kaliteli sıradışı insanı sürükleyici bir kurgusu var.pazartesileri izleyecek birşey bulamıyordum artık pazartesş günlerimde güzel geçecek:)

offffff harika bir dizi. neler olacak acaba.o kadınla çoçuğu kim olabilir ki:26:

Ekstrem bir konusu var dizinin. Herhangi beyazperde konusundan alıntılanmadıysa sağlam senaryo.

-Gazetecinin ilgilendiği adam Ahmet Levendoğlu'nun rôlu artsın-78:

İlk bölümden belli oldu SON, TV tarihine geçecek
Gizem Kaboğlu1 2.01.2012

Tanıtımları dönmeye başladığından beri farklı olacağı bellidi, ama bana sorarsanız bu kadar farklı olacağını beklemiyordum.

Yalnızca senaryodan bahsetmiyorum. Dizi televizyon tarihine adını yazdıracak hatta bazı konularda yazdırdı bile. Neden mi?

-Son, tam bir buçuk saat reklamsız yayınlandı. (20.00’de başlayan dizi ilk reklam arasını 21.30’da verdi)

-Bir saatin sonunda kişiler arasındaki ilişki anlaşılmaya başlandı. (Dikkat ederseniz anlaşıldı demiyorum, zira dizide Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Halil ile Erkan Can’ın hayat verdiği Ali’nin kardeş olduğu bir saatin sonunda netlik kazandı.)

-Dizi hakkında en çok konuşulanlardan biri de Nehir Erdoğan’ın kıyafetleriydi. Güzel oyuncunun canlandırdığı Aylin karakterinin her sahnede başka bir tasarımla ekrana gelmesi sosyal medyada beğeniyle karşılandı. Yakında “Aylin hırkasından geldi” diye bir vitrin yazısı görürseniz şaşırmayın.

-Bir de diziye yeni katılacak isimler var, Aylin Aslım bu diziyle oyuncuğa adım atıyor. Rock dünyasından bir ismin oyunculuk yaptığı pek de görülmüş şey değil (Teoman dışında), Aylin Aslım yeni bir furya başlatabilir.

-Dizide zamanlama da ilginçti. 2013’te başlayan dizi zamanı 9 ay geriye sayarak devam etti. Yani dizi şimdilerde 2012’nin ortalarında.

-Gizemli karakterler bir değil iki değil... Ali’yi takip eden kim olduğu belli olmayan bir karakter var, öyle ki elindeki dosyada resmi olanlardan biri de Uğur Polat yani canlandırdığı Kudret karateri. Ancak Kudret’in ilk bölümde ne yüzünü gördük ne de kim olduğunu anladık tek bildiğimiz takip edildiği ve dizi tanıtım metninden bildiğimiz kadarıyla özel harekatçı olduğu.

-Coğrafyadan coğrafyaya... 2013’te geçen sahnelerde Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Aylin İran’da bir yabancı tarafından esir tutuluyor ve artık pasaportuna gerek olmadığı konusunda konuşmalar yapılıyordu, o kişinin 2012’ye dönüldüğünde Halil’le görüşmeye gelen gazeteci olduğunu gördük. Vallahi anladın mı diye sorun, anlamadım ilişkiyi!

-Dizinin en “normal” karakteri Halil’e bir sms geldi, mesajı Selim’e yani Yiğit Özşener’in canlandırdığı karaktere gösterdi. Selim’in yüzü değişti... Tüm bu olaylar Selim ortadan kaybolmadan 1 gece önce oldu. Mesajda ne yazdığını sorarsanız bilmiyoruz, izleyici merak içinde.

Sizin de anlayacağınız üzere dizide bilinmez bilinmez üstüne... İzlerken uyuyakalınan klasik pembe dizi formatlı dizilerimizin arasından ciddi bir merak farkıyla yükselecek SON. Ezel’de kurgudan kaynaklı bir gizem vardı. Önce olanı, sonra nedenini öğreniyordu izleyici, onda da karakterler gizemliydi. Bu açıdan Ezel’le benzetenlere şaşırmamak lazım ancak yalnızca 25 bölüm süreceğini ve senaryosunun şimdiden bitirilmiş olduğunu düşününce Ezel’in ikinci sezonunda düştüğü “yanlışlara” düşme şansı olmadığından Son bu çizgide giderse Ezel’i de aşan bir nam kazanabilir.

Uzatmadan, 25 bölümde sona erecek olan dizi ilk bölümünde pek de parlak reytingler almasa da (SBT’nin ölçümlerine göre) kulaktan kulağa ciddi bir izleyici kitlesi kazanacaktır. Benden söylemesi...

Kaynak=tvgazetesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…