ben izledim , sanırım anladım ,
sorun istediğinizi bakim
kardesimin yorumu cengiz yine yapti cengizligini(selim)
sanirim el-kaideci diyor ama hic sanmam...
bizde eşimle bir sürü teori ürettik ama hangisi çıkar bilmem.bence ters köşe yapar yine senarist
ben ilk defa şimdi izliyorum da o alevle selim arasında ne var bellimi :))
sonra selim nerde olduguna dair birşey gösterdimii
o geçmişe gittiği iranla dizinin alakası nedir :))
yok canım alevle selim arasında ilk bölümde hele hiç bişey yoktu ama , bu bölümde sadece msn deki yazışmaları gösterdiler başka hiçbirşey yok
selimin nerde olduğunu göstermedi ama , hani kadın ve çocuğu arabaya bindirirken güvenlik kamerası görüntüsü varya , o görüntünün gerçeğini gösterdi kadının ve çocuğun yüzünü net şekilde yani ve o kadın ve çocuk 2010 yılında iranda da gözüküyor
iranla dizinin alakası pek çözülmedi daha
ama görmeyenler ve isim olarak hatırlayamayanlar için foto koyarak söyleyim ,
Eki Görüntüle 327760
bu adamın elinde bir dosya vardı ve
alttaki bu 3 adamın fotolarının olduğu kağıtlar vardı , bu iştede bi bağlantı var
Eki Görüntüle 327756 Eki Görüntüle 327759 Eki Görüntüle 327769
ayrıca bu bölümdede , 1995 yada 1999 yılında orasını tam hatırlayamadım , 3lü olan fotodaki ilk 2 adam ormanlık biryerde buluşup bişeyler konuştular (tel çaldı orasını kaçırdım :)) )
aynı zamanda , 3lü fotonun ortasındaki adamın kızı AYLİN in eski arkadaşı çıktı birde bunu anladım :)
güzel anlatmışsın r3esimli hemde teşekküğrkler
ama ilk bölümde arada kanal değişirken rastlamıştım bu alev aglıyodu selimlerin evine gitmeyelim diye sarhoştu ??
demekki baştan beri bi olay var :))
banada şey geliyo bu selim mülteci yada ne bileyim el kaidesi böyle eylem yapan bombacı bu gruplara üye olabilirmi acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?