Son Atv

heyyyy yok mu izleyennn bu akşam :))
ben izledim yine hiçbişi anlamadım tekrarı var şimdi yine izliyorum

28.bölümde mi bitcek ilk başlama nolarına baktınız mı birde bende anlamadım

yaa cok guzel dizi ama hicbisey anlamadim ezelden cok daha karisik neyse bakicam bundan sonra

mesela o tarhana giden adam selenin sevdiğiymiş tamam ama neden aniden geri döndü ? oralara giden adam leylayı arıyomus leyla kimmiş ?
selenin babası nedir necidir anlamadım ?
oyuncak arabada ne var ?
selim telini neden bırakmıs kasti bırakmıs gibi geliyor bana ?
hele o berrak tüzünatacı hiçççç anlamadım o neden selimi sevmiyor ve msn de yazıstıgı kimdi ?
sonra selimin öteki kadınla havaalanında binip gittiği araba bi arazide göründü araba kimdeydi neden ordaydı vs.
yani o kadar cok baglantısız durum var ki insan takipte zorlanıyor tuhaf işte

kardesimin yorumu cengiz yine yapti cengizligini(selim)
sanirim el-kaideci diyor ama hic sanmam...

bizde eşimle bir sürü teori ürettik ama hangisi çıkar bilmem.bence ters köşe yapar yine senarist

ay ben unuttum bu diziyi yer gök aşka ve pcye dalmışım tekrarı çıkardır ama

Uğur Polat`ın arayıp bulduğu Leyla Cengiz`in (bu dizide adı Selim`di sanırım) beraber gittiği kadındı dimi.
Aslında karakterlerin hepsi birbiriyle bir şekilde tanışık olduğunu anladık da gizemler hala devam ediyor.
Hastanede Aşkı Memnu`daki Beşir`in amacı neydi ki. Kanı verdi ama oradan ayrılmadı.
Offf çok karışık ama azimliyim izleyip anlayacağım

kardesimin yorumu cengiz yine yapti cengizligini(selim)
sanirim el-kaideci diyor ama hic sanmam...

Kardeşine katılıyoruz
Eşim de diyor ki ya bu adam ne zaman dürüst olacak (Ezel`deyken de Cemil derdik, Dudaktan Kalbe dizisinde ki, adı),
Şimdi de Cengiz diyoruz. Adamın bir önceki rolünden kurtulamıyoruz

ben ilk defa şimdi izliyorum da o alevle selim arasında ne var bellimi :))

sonra selim nerde olduguna dair birşey gösterdimii

o geçmişe gittiği iranla dizinin alakası nedir :))

yok canım alevle selim arasında ilk bölümde hele hiç bişey yoktu ama , bu bölümde sadece msn deki yazışmaları gösterdiler başka hiçbirşey yok

selimin nerde olduğunu göstermedi ama , hani kadın ve çocuğu arabaya bindirirken güvenlik kamerası görüntüsü varya , o görüntünün gerçeğini gösterdi kadının ve çocuğun yüzünü net şekilde yani ve o kadın ve çocuk 2010 yılında iranda da gözüküyor

iranla dizinin alakası pek çözülmedi daha

ama görmeyenler ve isim olarak hatırlayamayanlar için foto koyarak söyleyim ,

bu adamın elinde bir dosya vardı ve

alttaki bu 3 adamın fotolarının olduğu kağıtlar vardı , bu iştede bi bağlantı var

ayrıca bu bölümdede , 1995 yada 1999 yılında orasını tam hatırlayamadım , 3lü olan fotodaki ilk 2 adam ormanlık biryerde buluşup bişeyler konuştular (tel çaldı orasını kaçırdım :)) )

aynı zamanda , 3lü fotonun ortasındaki adamın kızı AYLİN in eski arkadaşı çıktı birde bunu anladım :)

kadro iyimisde simdi bi de bunu izleyecegim, hergüne bi dizi :)
bi de atv dizilerini izleyemiyorum , kanal d sohow tv daha cezbedici sanki

dizide yiğit özşener var diye izledim ama hala konu anlaşılamadı.ezelle kıyaslanıyor ama ezel daha ilk bölümünden karakterlerin birbirleriyle bağlantıları ve konusu belli olmuştu.bunda daha hiç bişey belli olmadığı için adapte olmakta insan zorlanıyor.ama cengiz(selim)için izlemeye değer

güzel anlatmışsın r3esimli hemde teşekküğrkler

ama ilk bölümde arada kanal değişirken rastlamıştım bu alev aglıyodu selimlerin evine gitmeyelim diye sarhoştu ??
demekki baştan beri bi olay var :))

banada şey geliyo bu selim mülteci yada ne bileyim el kaidesi böyle eylem yapan bombacı bu gruplara üye olabilirmi acaba...

rica ederim canım , ilk bölümü izledim bende ama ipucu yoktu o konuda sadece alev sarhoş olduğu için saçmaladı gibi gösterdiler ama altında bişey var sanırım , bide alev kocasına ; kesin öldümü şimdi neden ağlıyon belki ölmemiştir tarzı bi laf etti ilk bölümde , halil de delirdi hastasın sen saçmalama diye bağırdı

selimin ne olduğuna dair ben hiç bişi anlamadım valla

ama o cep telini evde bilerek bıraktı kesin...

izleyemedim akşam yaa

nese netten bi ara izlerim

bu arada hiç bir dizi ezel gbi olamaz

kaçırdığım çok yer oldu ama merakla izlemeye devam ediyorum favorim şuan tabi tam izleyebilirsem ama kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…