Son Atv

majid garibim tek başına kaldı oralarda.bi de kudret ne ara öldü onuda anlamadım.hadi hepimze geçmiş olsun

Güzel özet olmuş.
Majit hapishanedeki olayda ölmüştü. Hatta Aylin o sırada yanındaydı.
Kudret neden öldü ben de kaçırsım orayı. Acaba adama son bulamadılar en iyisi mezarını gösterelim mi dediler
Aslında final bölüm beklediğimden iyidi ama ilk bölüm ve son bölüm olarak düşünürsek.
Onca karakter onca olay gereksiz yere sokulmuş diziye.
Ne hayellerle başlamıştım diziye.
finale kadar da sırf meraktan izledim. Neyse ki 2. sezona uzatma girişimin de bulunmamışlar.

yok yaa majit olmedi orda.hatta mehdiyi isabel gomerken oda vardi.yavrum hepsi benim yuzumden falan diye agladi mezarin basinda

yok canım mahit ölmemişti orada.hatta mehdinin mezarına bile gitmişti

yok yaa majit olmedi orda.hatta mehdiyi isabel gomerken oda vardi.yavrum hepsi benim yuzumden falan diye agladi mezarin basinda

aa evet hatırladım şimdi. Öldü diye aklımda kalmış.
Aylin`in de arkadaşını hiç göstermediler.
Oysa o ve babası önemli karakterlerdi.
Bir de Yorgo`yu hiç göstermediler.
Halil ne yaptı nereye attı adamı o da hava da kaldı.

Canım gercekten izlemiş kadar oldum, eline koluna sağlık

İzlediğimiz herseyden boşluktan ibaretmiş, hersey gereksiz elemanmış dizide.. Hakikaten cok saçma olsa da severek takip ettim.. Sınavlarıma calışırken bile her diziyi bırakıp bunu izlemiştim. Pişmanmıyım? Hayır degilim. Keyifle izledim.

her bölümde selen vardı ne yalan söyleyeyim bi ara ondan bile şüphelenmiştim deneyler ağaçlar bitkiler ne işmiş ben anlamadım gitti müsteşar, simon, bahman'ı kaçıran adam, kudret ne iş kendileride çözememişler demekki, bağlayamadılar saçma sapan bi son bekletmişler onca zaman, en baştaki tırstığım spiker falan hikayeymiş ben en çok alev'i sevdim öldükten sonra, kadının daha bi kendine güveni geldi her yerden bitti falan hangi koltuğu boş bulsa kuruldu kocasını yalnız bırakmadı helal olsun ben senaristi ve yönetmeni tebrik etmeden geçemeyeceğim bu kadar basit ve saçma bi hikayeyi afallaya afallaya 20 bölüm kadar izlettiler kalanıda usulden izledik, yazık diyorum..

ilk bolumde cevdet korukan asim in evindeydi biseyler bulmaya calisiyordu.bahmanin asima hediye ettigi hanceri falan gordu altinda bisey arayan sorular sordu.nasil dikkatle izledim yaa..zaten ilk bolumler halilin aylin aski falan yoktu..hep bi gizemler...o gizemlerde bahmanin kacirilmasiyla ilgili seyler..asimla ali ormanda konusur,gazeteye sifreli ilanlar verilir yok su ansiklopedinin bilmem kacinci cildini ariyorum diye.ilani gorunce kudret asima ulasir anca oyle gorusurler,kudret iranda bi catismalara karisir.majitin bayram sabahi selenlerin evden ciplak ayak kacmasi dramatik bi sekilde bir kac bolumde gecmisi hatirlamak amaciyla verilir..aci dolu selenin aski bir kac bolum islenir....hele bahmani ilk tr ye getirip sapanca da ki eve yerlestirdiklerinde kudret arabadan iniyor ama yuzu gorunmuyor...ali kudrete asker diye sesleniyor,kudrette kizin gercek adi ne diyor.ali ona'adi cristina,artik gercekler yok asker,bu geceden sonra yok' diyor..o sahneyi kac bolume yerlestirdiler bilmiyorum..ayyy olay ne ki noluyor diye nasilda kafa yormustum...lost dada ayni hayal kirikligini yasamistim,dallandirdilar budaklandirdilar en az 30 soru isareti kaldi kafamizda.bi gizemler,bi fantastik ,mistik olaylar....isin icinden cikamadilar sonra hepsi ruyaydiya bagladilar..ama onlar en azindan 6. sezonda batirdi.bizimkiler 25 bolum bile beceremedi.

Son düzenleme:
birkaç bölüm önceye kadarda halilden daha çok aylin atladı adama aşktan bu kadar şey yapan adam nerdeydi; senaryo sonradan topalayamasa gene bi derece 25 bölüm son söze kadar belliymiş ne akla hizmet diğer detayları yazmışki..

birde güldügüm olay sonun resmi sitesinde iliskiller agi, on dört dakikda son kilaviuzu ve zaman cizelgesi var..

ilk zamanlar sürekli iliskiler agina ve zaman cizelgesine bakiyordum hep bölümleden sonra koyuyordi birsey kacirdim mi diye

forum vardi -simon kim amaci ne,alev ve muzo iliskisi ne-selim ücüncü oyuncagi kime aldi. o kadar sacma detaylar soru halindeydi birsey saniyorsun...

o selen birden pat diye geldi,aylinin annesindne cok o vardi ama birsey cikmadi tak baglanti majid oda cok önemli gibi..ay birde selim böyle buzhane gibi birde donar vaziyette ömer diyodu oradada kopyaladilar filan sandim:) deney filan ya neyse lost 6 sene oyaladi,bu en azindan 25 hafta

saka gibi gülüyorum halime:)

Son düzenleme:

bende hep klon olayi falan bekledim ay ne salagim yaaa..

Benim bir yakınım 2. bölümden sonra dizideki olayları çözmek için not almaya başlamıştı. Evlerinde internet yok. Bir de bir sahne kaçırsa notlarına bakar hala bir şey anlamazsa izleyenlere sorardı. Şimdi bu mesajı görünce aklıma o geldi. Yarın arayayım bakalım onun final hakkındaki yorumlarına. Ders çalışıyor gibi hissediyorum kendimi derdi

Boşuna kafa patlattı desene canım, ne beklentileri varmıs demek ki
Ben dün internetten izledim.. Bahman'ı, Asım Bey'i vs. vs. görmezden gelerek Son-unu begendim..

Halil ve Selim hakkını verdi dizinin

En cokta Kudrete üzüldüm iyi mi? Nasıl öldü acep

Finali daha bugün izleyebildim kızlar,

Çoğunuzun yorumlarına katılıyorum,

Çok fazla beklenti içine girdik ilk bölümden tarihler olaylar falan karma karışık verilince,

Aslında sıraya konduğunda çok da heyecanlı olmayacaktı,

Merak uyandırmayı güzel başardılar,ama tüm karakterleri iyi kurgulayamamışlar ne yazık ki,

Yani tamam Bahman gibi Halilin her dediğini yapmaya mecbur bir karakter lazımdı,bilim adamı adı altında onu koydular,

Eh bir bilim adamı niye tehditle birini saklasın,onun da deney olayını kullandılar vs. vs.

Yani yan karakterlerdi,lazımdı onlar ama çok fazla anlam yüklediler biz de çok olağanüstü bişey var zannettik,

Majid en son Simona senden birini bulmanı istiyorum demişti,o öyle havada kaldı,Selenle birleştiklerini bari gösterselerdi,

Kudretin nasıl öldüğünü zaten göremedik,o da olmadı,Yorgo ve Rosa hanımdan da ses çıkmadı,

Yani çok da kötü değildi ama izletti kendini dizi heyecan yarattı,

Bu arada Engin Altandan da nefret ettim yani,reklamlardaki sesine bile katlanamıyorum artık....

Neyse hepimize geçmiş oldu sonunda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…