Son Atv

SON DİZİSİNİN BAŞARISIZLIĞI hakkında haber yapmaları lazım. Yapsınlar ki diziler daha kaliteli olsun. Resmen izleyicilerle dalga geçtiler...

bunlar bizi hic gizem,aksiyon filmi izlemiyor saniyor herhalde..piyasada ne kadar gizem gerilim filmi varsa hepsini izlemisimdir..belkide ondan bu kadar halil olmasini istemedim.yok canim bu kadarda gostermezler diye..offf neyse yaaa

ben 19. bolumde biraktim kizlar..anladigim kadariyla pek gelisme yok..o zamanda halil'den supheleniyorduk..selim bulundumu bari aylin'i oldurmediler mi?

ben 19. bolumde biraktim kizlar..anladigim kadariyla pek gelisme yok..o zamanda halil'den supheleniyorduk..selim bulundumu bari aylin'i oldurmediler mi?

Leyla buldu ama öldü maalesef... Halilmiş şüphelendiğimiz gibi. Ya var ya ne kadar büyük umutla başlamıştım bu diziye. Türkler de artık böyle diziler yapıyor diye sevinmiştim. Ama LOST dizisinin ucuz bir taklidinden öte gidemedi dizi. Sırf kafa karıştırarak gizem katmaya çalıştılar. Halbuki en başından beri tahmin ettik herşeyi. Kendimi kullanılmış bir mendil gibi hissediyorum Mahkemeye versem zamanımı çaldılar diye kazanırım valla Ay yapım dizilerini izlemicem bir daha ya ucuz iş yapıyor adamlar.

PİŞMANIM a DOSTLAR :)))

duygularima tercuman oldun

Yok cnm selim yaşıyor şimdilik :) Halil Leylayı öldürdü selime ulaştı, Onun olduğunu öğrendi diye.

Ya bir de ben hani şu burnundan halilin olmadığını çıkaran arkadaşlar vardı ya onları merak ediyorum :))))

Bu diziyi izlediğimi kimseye söylemicem valla dalga geçerler... Yok böyle bir şey YAZIKLAR OLSUN SANA SON DİZİSİ saf saf izledim valla :)))

Ya kızlar sonunu göremedim Aylin telefonu eline aldı restaurant a girip sonra ne oldu? Kimi aradı. Simon ölmüş di mi Ölecem meraktan yav.

Ya kızlar sonunu göremedim Aylin telefonu eline aldı restaurant a girip sonra ne oldu? Kimi aradı. Simon ölmüş di mi Ölecem meraktan yav.

Sİmon ölmüş cnm. Aylin komiser Aliyi aradı ama Halil gelince birşey söyleyemedi. Bundan sonra ben de dizi senaryosu yazmaya karar verdim. Valla bunu bişe izlediysek benim dizi reyting rekortmeni olur :))))))

off ne bölümdü.mehdinin ölümüne öyle üzüldümki leylanın ölmesine sevindim diyebilirim.yazık bari oğlunun öldüğünü duyup kahrolmadı.aslında dizi güzeldi.sadece çok fazla beklentiler içine girildiği için halilin suçlu olması hayal kırıklığına uğrattı ama ona rağmen severek izlediğim bi dizi.sanırım sonunda ali komser halili öldürecek.aylin selimi affedecek ve macit ile ferhatı kavuşturcaklar.yani ben öyle temenni ediyorum

izlemedim 3 bölümdür icimden gelmiyor,su halil cikacak diye ee basindan beri ondan süpheleniyorduk

cok hayal kirkligna ugradim,netten izleyim artik..

abalmla net üzerinden sonu konusuyoruz ben halil olamaz ya diyorm oda ee daha ne olacak o diyor..

tek sebep aylin mi?

Halil olduğu dün kü bölümle belli oldu ama ben altında aşktan öte farklı sebeplerde bekliyorum... Bahman tuttu Selimi öncelikle Halilin bir aşk takıntısı yüzünden Selimi tutamaz ki elinde... Halille Raminin bir bağlantısı var bence...

Yaa Halil cikti iyi mi? tamam hepinizi söylüyordunuz ama ben hep Halil cikmayacak diye düsünüyordum, bana gene de şaşırtıcı oldu
Ben halil nasıl bu hale geldi onları merak ediyorum asıl, bütün giz ortaya cıksın, ben hala heyecan içindeyim

bugün son 3 bölüme baktim nasil bir aksiyondu yahu..halil manyak olmus iyice...

iste sonu yinede iyi olabilir cünkü halil in selimi öldürmemesinin bir sebebi var yoksa simdiye oraya tikardi...

aylin sanki halil le alakali birseyler ögrendi gibi ama nasil?

bari az sinarssin evine gitsin..

mehdiye üzüldüm yavrum annesine kavusamadan öldü ferhat kampta ,acaba macit kimi aratiracak ferhat mi yoksa seleni mi

yorgo leylaya o beyaz sacli yasli kadindan icn onuda kandirdi dedi...o kadin ayline yorgonun öldügünü demisti..

ay herkes birseyin icinde ama bakalim nasil olacak sonu...su halili tikarlar sanirim tinarhaneye baya psikopat cikti..

Çok kötüydü yaaa,psikopat Halil nasıl da Leylanın boynunu kırıp boğup attı kenara güvercin gibi,

Çok üzüldüm Leylaya ,yazık onun hiç suçu yoktu çocuklarına kavuşamadan gitti,

Mehdiye de çok üzüldüm o da masum gitti kurban oldu,

Bence de sadece aşk ve saplantı yüzünden değil bunlar,Bahman-Halil-Ramin üçlüsünden ortak bişey çıkacak diye düşünüyorum,

Majidin ölmediğine de sevindim,yazık o bari alsın diğer çocuğu yeni bi hayat kursunlar,

Bence Seleni bulup babası yoluyla Norveçteki çocuğa ulaşmaya çalışacak,

Bir de kızlar Simonun öldüğünü gösterdiler mi ben kaçırdım sanırım ama görmedim hiç yani,

Valla suçlu kim derseniz,ben Selim demem,Halil derim,Alevi de psikoloğu da Leylayı da öldürdü suçsuz yere abisine nasıl davranıyo,elinden gelse onu da öldürür,

Ve sonunda sanırım abisi Halili öldürecek,o şekilde bitecek,

Ben çok fazla hayal kırıklığına uğramadım çünkü belliydi Halil olduğu,başka nasıl bağlayacaklardı ki kurguyu yani bilemiyorum...

Son düzenleme:
[video=youtube;mneKrXKG1II]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mneKrXKG1II[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…