Son Atv

birinin yorumunu okudum bi forumda aynen kopyaliyorum,duygularima tam anlmiyla tercuman olmus...
daha fazla gevezelik edecek halim kalmadi bu diziye

bugün, geriye kalan son umut damlam da tükendi.. Daha ilk bölümden halil olma ihtimalini düşünüp, bu kadar basit olamaz diyorduk ki, bunca bölümü boşuna izlemişim en baştan hikaye belliymiş.. Sınavlarım varken calısmayı bırakıp bu diziyi izlediğime yanıyorum şu an.

Madem sadece bir sevgiliyi kaptırma sorunsalıydı, bunca senaryoya, iranlı bilim adamına, uluslararası af örgütü mensupları simon, majid leyla ve isabelle'e, müsteşara,onun şarkıcı kızına ve onun taa majidle olan ilişkisine, ali abisine takık polise ve onun saçma intiharına, cem'e, asker'e, ramine, müsteşarın kaçmasına, çocukluğumuzun öldüğü gün geyiklerine, ve daha onlarcasına ne gerek vardı? Kandırmak içindiyse, yazık olmuş..

Zaten her bölümde aynı şeyler gösterilirken, bu diziyi tekrarsız olarak birleştirseniz, 25 bölüm yerine iki saatlik bir film olurdu.

Hadi her şeyi geçtim, sevgili Berkun Oya, bu kadar namın yürümüştü ki herkes umutluydu herkes çok iyi bir iş çıkacağını düşünüyordu, niye böyle heba ettin bunca iltifatı, hakkında düşünülen bunca başarılarını?

Bugün izlediğim bölümde, halilin durup dururken bir şeytana dönüştüğünü görünce ne kadar da gerçek dışı dedim. Öyle ki, selime bu kadar takık bir adam, bari bu işi planlasaydı, arabayla giderken beynine kötülük dank etti de arabayı gerisin geri çevirip selime ağzına geleni söyledi, uçak kazasından faydalandı, olacak şey mi?

Yani çok büyük bir hayal kırıklığı, oysa herkese izleyin diye tavsiye ediyordum, bana da kapak oldu.. Çok yazık..

alinti..../I]

cok hayal kirikligina ugradim ben eminim bir cogunuz da oyle..bu kadar mi sacma olur bir de ozentisiz..son bolumunu syrettim de butun olaylarin basladigi zaman yani ucak dustugu donem kis idi simdi gosteriyorlar yaz yerler yem yesil((

Son düzenleme:
evet yaa bem beyaz kardi etraf,hatta selim ormanda karlarin icinde leyla diye bagirarak kosuyordu.burda civil civil kuslar otuyor yere yat guneslen o kadar yani

ben mi yaniliyorum bilmiyorum..selim kacmaya calisiyordu bahman pesinde sonra ömerde ormanda kaybodu,aylin onu ariyordu...

leylaa diye,selimin sesi geldi ama o gün ormanda kacarken leyla diye bagirmiyordu hemde ilk gün olmamisti...

anlamadigim olay selimi neden öldürmüyor,cem,alev ve leylayi öldürdü ama selimi hala sakliyor basina bela olacagini bildigi halde

yinede sonunu sasirtacaklarini düsünmek istiyorum ama ne sasirtabilir,halil olduktan sonra ve o gün herseyi planladigina göre pek birsey cikmaz...

o deney ne deneyiydi ve selimle hic ilgisi olmamasi ragmen neden gözümüze sokuldu merak ediyorum...

yukarda alintilanan yazi cok dogru iviri ziviri doldurdular..ilk bölümden halil cikacagi belliydi ama kimse yok olmaz dedi ama oldu,hayaldi gercek oldu:)

rami bahmanı karısını kızını niye öldürdü.müsteşar beyin komiser alinin kudretin sakladığı ne çokda önemli olmyaan saçma sapan şeyler.ne büyük zevkle izliyordum çok büyük hayal kırıklığına uğradım bende.

Valla kızlar ben de herkes gibi Halil çıkacağından emindim nerdeyse,o nedenle başka bi sürpriz isim beklemedim,

Bi ara Simon ya da Raminle alakalı bişeyler olabilir diye düşündüm ama yok,

Ondan pek beklenti içine girmedim,ve çok da hayal kırıklığına uğramadım,yani dediğiniz gibi Halil çok belli ediyodu zaten,

Alevin sürekli Aylini ima etmeleri,hep onlarlayken rahatsız olması falan hissettiriyodu,

Sizin o karlı sahneler dediğiniz kısmı bence son bölümde izleyeceğiz,

O zaman mezar kazan biri vardı hatırlarsanız,sonra Selimi üzerindeki incecik gömlekle titrerken ormanda karlar içinde kaçmaya

çalışırken gördük,Bahman da onu arıyordu hatta Ömerle karşılaştılar,tavşanı kovalıyodu Ömer,kazadan biraz sonraydı,kafa dinlemeye

gitmişlerdi Aylin Selen Ömer,

O kısım başka bi kaçma girişimi Selimin,Halil onu öldürmeye karar verdi demekki mezar kazıyodu o arada Selim kaçtı sanırım,

Yani bu en son bölümde herşey yerli yerinde gösterilecek,Alevin nasıl öldüğü falan,sonra Aylin dahil herkes Halilin yaptıklarını

öğrenecek ve bence abisi öldürecek Halili,

Bizi bu dizide etkileyen sadece olayların bir önce bir sonra farklı sırada gösterilmesi oldu,merak uyandırdı heyecanlandırdı bizi,ondan

çok fazla şeyler bekledik ama malesef sonuç bu kadar yani napalım...

Son düzenleme:
Şimdi bu dizi hakkında yaptığım yorumlarımı okudum da baya kızmışım Ben sadece senaryoda değil, tüm ekipte hata olduğunu düşünüyorum. Kamera arkasında bir sürü ekip var. Kurgucusundan sesçisine kadar kimse farketmedi mi bu saçmalıkları da bize izlettiler? Yazık oldu. Bence Ay yapım bu dizide çalıştığı ekibi tümden değiştirmeli. Berbattı!!!!

Son düzenleme:
bende halil olabilecegini hep düşündüm ama bu kadar müsteşarlar bahmanlar deneyler falan
bukadar basit olamazdi.
çok heyecanlandığım meraklandığım bölümler olmuştu.
bende şaşıranlar arasındayım.herşey halil aşkı yüzündenmiydi yani.

son her hafta merakla beklediğim kafa patlattığım ilk dizi oldu diyebilirim ben genelde dizileri herhafta takip etmem sıkılırım 3 bölüm sonra tekrar kaldığım yerden dönerim ve herşeyi anlarım ama sonda böyle olmadı her hafta heyecanla bekledim ama sonuç hüsran deneyler bahmanlar raminler norveçler majidler simonlar neydi bu şimdi ya hikaye bu kadar basitti madem neden gereksiz birsürü yan karakterlerin hallerini izledik tanerin nişanlısına varana kadar izledik yani ben bir ara o kızı alinin feridenin kızı falan zannettim o derece beklentilerim müthiş yüksekti ama neyse yinede 25.bölümü bekliyorum ama engin altan düzyatan müthiş oyuncu o bakışlar ne öyle ekran karşısında ben korktum valla gelip banada sararmı bu psiko halil diye

Sonunda şizofren bir manyak çıksın meğer bunların hiçbiri yokmuş kendi içinde yarattığı kişiliklerle kavga ediyormuş falan olsun. Hepimiz ekran karşısında hadiii bee diyelim :)))) Neyse kızlar merak etmeyin ben süper bir dizi senaryosu yazcam ne başını anlıcaksınız ne sonunu herkes ağzı beş karış izlicek valla

Her neyse fragmanları izledim herkes ölüyor sanırım ohhh miss işte budur :)

saplantili bi askla olayi bitirdiler.ne deney,ne ramin,ne kudretin iran la iliskisi hic bisrye deyinmediler.salakcaydi.hatta salakca az kalir.ama engin altanin oyunculugu harikaydi...

hepsi oldumu sonunda??

selim fabrikadan kacti,o anda halil geldi,aylin halili takip ediyordu.ali abide halilin evini karistirirken yorgonun cizdigi herneyse onu buldu oda fabrikaya yol aldi.aylin aliyi arayip anlatti nolur fabrikaya git ben halilin pesindeyim dedi.selim kacinca dogru eve gitti,halil arkasindan...selim tam ev telefonuyla bir yeri arayacakken halil silahla geldi.arkasindan aylin geldi.alevin hayali ordan burdan cikip halil halil diye bagirdi halil oralara ates etti.selimle aylin silahi birakmasi icin halili ikna etmeye calisiyorlardi.halil silahi agzina soktu tam ates edecekken ali bacagindan vurdu.selimle aylin sarildilar.ekipler geldi halili de ambulansla goturduler.leylayi mehdinin yanina gomduler,kudret olmus onun mezarini gosterdiler(ne ara oldu ben kacirdim)...farhad la omer gol kiyisinda ucurtma ucururken aylin onlara limonata getirdi.selimle cocuklarin yanina oturdular.demekki norvecten getirmisler cocugu.majit napti mechul...en son halili hucrede gosterdiler.basinda tabiki alev

yok valla direk kostu kollarina.anladi ya halilin biseyler karistirdigini onu kapattigini.o yuzden hesap sormadi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…